Satılık Twitter Takipçi Sitesi
-
Bir proje için yararlandığımız twitter takipçi sitesini satıyorum
http://takipciuzmani.com
banı otu boku felan yoktur
admin paneli
twit atma
rt atma
fav atma
özlelikleri bulunmaktadır.
Fiyat 50 lira ödeme yapıkredi
20-30 tanemi ne kullanıcısı var sadece bir projede deneme amacı için açmıştık. Twitterden bir gün reklam yapın zaten doluşuyo millet :)
-
aldım
EnableTurk tarafından 30/Oca/13 23:56 tarihinde düzenlenmiştir -
SİTE SATILMAMIŞTIR SİTE YENİDEN SATIŞTADIR!
iLLuMiNaTi tarafından 01/Şub/13 17:48 tarihinde düzenlenmiştir -
EnableTurk bunu yazdı
aldım
hayırlısı be..
-
Site satılmamıştır. Enable turk 2 gündür anca alıcam aklımdan çıktı demekle yetinmiştir.
Siteyi ona satmıyorum site yeniden satıştadır.
-
ErotikPanda bunu yazdı
Site satılmamıştır. Enable turk 2 gündür anca alıcam aklımdan çıktı demekle yetinmiştir.
scripti değiştirmişsin
-
zone bunu yazdıErotikPanda bunu yazdı
scripti değiştirmişsin
Yoo tamamen aynı duruyor ?
-
ErotikPanda bunu yazdızone bunu yazdıErotikPanda bunu yazdı
scripti değiştirmişsin
Yoo tamamen aynı duruyor ?
he ben yanlış hatılıyorum o zaman :_ mavi diye hatırlıyorum da demekki bakmamışım
-
Hocam çok acelesi yoksa ben alabilirim ( 10 şubata kadar evde olmayacağım intrnete giremeyeceğim ) , bir arkadaşımla böyle bir site almak istiyorduk r10da arıyordum kaç gündür.
Panelden bir kaç resim ve detaylı bilgi ( script satın mı alındı kendiniz mi kodladınız, nasıl çalışıyor, twitterdan banlanma riskleri varmı varsa nasıl tedbirli olabiliriz vs. ) gönderirsen seviinirim.
noname tarafından 01/Şub/13 18:22 tarihinde düzenlenmiştir -
noname bunu yazdıHocam çok acelesi yoksa ben alabilirim ( 10 şubata kadar evde olmayacağım intrnete giremeyeceğim ) , bir arkadaşımla böyle bir site almak istiyorduk r10da arıyordum kaç gündür.
Panelden bir kaç resim ve detaylı bilgi ( script satın mı alındı kendiniz mi kodladınız, nasıl çalışıyor, twitterdan banlanma riskleri varmı varsa nasıl tedbirli olabiliriz vs. ) gönderirsen seviinirim.
Hocam alıcısı zaten var site dışından şu anda görüşüyoruz.
Eğer alacam derseniz onunla anlaşmadan direk sana göndereyim. Yanlız en geç pazartesi günü ödemeyi geçmen şartı ile.
Twitter dan banlanma olayı felan yoktur zaten tiwtterin kendi yayınladığı resmi api ile hayata geçmektedir işlem. Tamamı ile yasaldır yani
iLLuMiNaTi tarafından 01/Şub/13 18:29 tarihinde düzenlenmiştir -
ErotikPanda bunu yazdı
Bu adamın lafları beni öldürüyor :))))