folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Zippolar Limited Edition - Uygun Fiyat

Satılık Zippolar Limited Edition - Uygun Fiyat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

xserhatx7 bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar daha fazla yorum yapmak istemiyorum konuya forumdan alışveriş yapacağım arakadaşlar var.ayrıca daha önce 60 tan fazla satısım oldu. isteyen arkadaşlardan ricaam PM atmaları. Daha fazla konu sapmasın bence. Herkeze iyi akşamlar

hocam biz senin satışın hakkında bilgiler veriyoruz baltalamak vs değil bu :)

hayırlı satıslar sana

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

Weldox bunu yazdı:
    mescarine bunu yazdı:

Kaçıncı kalite bunlar?

hocam zippoların hepsi aynı kalitededir üzerlerindeki a b c d e f g h gibi harfler üretim ayını sayılar gününü belirtir mesela bendeki c 23 yani martn 23ünde üretilmiş

hocam bir yanlışlık olmasın?

Limited edition dediğimiz zippolar özel üretimdir adetleri az sayıdadır ve bunların hiç birisi A dışında bir seriye ait değildir

örn: bende 75. yıl zipposu bulunuyor ben neredeyse ankara'da bulunan tüm 75. yıl özel seriyi inceledim hepsi A serisiydi ayrıca bir arkadaşımda Holywood için özel yapım vardı aynı şekilde limited edition ların hepsi A serisidir. sayıların anlamlarını bilmiyorum araştırmadım çokta fazla.

Dipnot: Gerçek limited editionları öyle 60-70 lriaya alamazsınız eğer arkadaşımız gerçekten limited edition ürünleri bu rakama veriyorsa kaçırmayın derim.

Keep Going !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

Metanet bunu yazdı:

xserhatx7 bunu yazdı:

Kaçıncı kalite derken ?

A Sınıfından F Sınıfına kadar hepsi farklıdır.

Zippoda kalite vs diye bir$ey yoktur hocam nerenizden sallıyosunuz bunu bende onu anlamıyorum delinin biri bi kuyuya ta$ atıyo 40 akıllı çıkaramıyo.

Zipponun altındaki harfler kaliteyi değil üretim zamanını simgeler.

Zippoda kalite farkı diye bir$ey yoktur.

2000 sonrası üretimlerin kötü oldugu malum ama 00 sonrası üretimlerde o çınlama sesini duymak bile mümkün degil neredeyse

"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek
    GebesH bunu yazdı:

Weldox bunu yazdı:
    mescarine bunu yazdı:

Kaçıncı kalite bunlar?

hocam zippoların hepsi aynı kalitededir üzerlerindeki a b c d e f g h gibi harfler üretim ayını sayılar gününü belirtir mesela bendeki c 23 yani martn 23ünde üretilmiş

Limited edition dediğimiz zippolar özel üretimdir adetleri az sayıdadır ve bunların hiç birisi A dışında bir seriye ait değildir

örn: bende 75. yıl zipposu bulunuyor ben neredeyse ankara'da bulunan tüm 75. yıl özel seriyi inceledim hepsi A serisiydi ayrıca bir arkadaşımda Holywood için özel yapım vardı aynı şekilde limited edition ların hepsi A serisidir. sayıların anlamlarını bilmiyorum araştırmadım çokta fazla.

Dipnot: Gerçek limited editionları öyle 60-70 lriaya alamazsınız eğer arkadaşımız gerçekten limited edition ürünleri bu rakama veriyorsa kaçırmayın derim.

özel serileri bilemem ama resmi sitesinde yazan bu http://www.zippo-turkey.com/Repair.aspx

Yaptık bişiler.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xserhatx7
    xserhatx7's avatar
    Erkek

arkadaşlar konu acık ve net yukarıdaki linktede belirtildiği gibi.

He söyle bir garantiniz var benimle alışveriş yapacak arkadaş görecektir alsın acsın baksın beğenmezse şubpe varsa geri yollasın iade alırım.

Görüşmek üzere.

System Desk Support IT Technician
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Weldox bunu yazdı:
    GebesH bunu yazdı:

Weldox bunu yazdı:
    mescarine bunu yazdı:

Kaçıncı kalite bunlar?

özel serileri bilemem ama resmi sitesinde yazan bu http://www.zippo-turkey.com/Repair.aspx

Hacım ben bi set görmüştüm zipponun limited İzmir Bornova Forumda. Bu 007 Goldeneye filmi için özel yapım. 200 tane varmış dünyada. Filmde de gözüküyor zaten kumaş kaplı bi sehpada satılıyordu 2.750 idi ozamanın parasıyla... İçinde 3 parça bişey var zaten biri çakmak, sanırım biri

temizlik çubuğu idi, ötekisi ne bende bilmiyorum. Adam o zımbırtının hayat hikayesini anlattıktan sonra tutupta onu soramadım bi hikaye daha dinlemeyim diye

:)

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caglar99
    caglar99's avatar
    Erkek

Nazi amblemi olan bir zippo varsa alacaktım ama maalesef :)

Caglar.Boss
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xserhatx7
    xserhatx7's avatar
    Erkek

talep var o yönder inşallah getirteceğim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caglar99
    caglar99's avatar
    Erkek

xserhatx7 bunu yazdı:

talep var o yönder inşallah getirteceğim.

oha... bu kadar çok nazist olduğunu bilmiyordum :)))

Caglar.Boss
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xserhatx7
    xserhatx7's avatar
    Erkek

isteyen arkadaşlar stok sorabilirler ürünlerin yenileri haftaya gelicek.

Toplam Hit: 3835 Toplam Mesaj: 22