Satlık Birkaç Ürün

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

herkese selam :) kullanmadığım ürünleri satışa koydum ilginizi çeken olursa pm atın görüşelim yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadar.

http://www.sanalpazar.com/urunalin__foid=0=412665__of__ot__s0  

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

İyi satışlar da disk fiyatı ; http://www.akakce.com/sabit-disk/en-ucuz-corsair-force-gt-serisi-120gb-cssd-f120gbgt-bk-solid-state-disk-fiyati,590909.html

2. link :  http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cssd-f120gbgt-bk-120gb-force-3-gt-serisi-sata-30-ssd-(555mb-okuma--515mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=56068

ayrıca geçen gün hatta düne kadar sanırım pazarland.com'da çok güzel bi indirim vardı, bayağı ucuza geldi diskler falan :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

diski iptal ettim zaten hocam onu mağazaya iade yolladım burdan bir mürid arkadaşımız saolsun ilgilendi. orada halen gözüküyor ama. disk iptaldir  

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Dos_Attach bunu yazdı:
    -----------------------------

diski iptal ettim zaten hocam onu mağazaya iade yolladım burdan bir mürid arkadaşımız saolsun ilgilendi. orada halen gözüküyor ama. disk iptaldir  

Anladım, iyi satışlar :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

up ulan up 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

yukarı görmeyen kalmasın 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

up

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dos_Attach bunu yazdı:

up

hacı yeter da up ha up hem gizli yapmış konuyu hem de up up diyo ya gizli yapmadki amacın ne çok merak ettim

Edit : Ayrıca o ford focus din ne ben tam olarak anlamadım onu

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:

Dos_Attach bunu yazdı:

up

hacı yeter da up ha up hem gizli yapmış konuyu hem de up up diyo ya gizli yapmadki amacın ne çok merak ettim

burdan çıkacak olan alıcıya fiyatta indirim yapıcam belki ? belki bedava vericem ? belki bi güzellik yapıcam ?. belki sanalpazarda alıcak olan adam burdaki konuya rastlayacak ? ister gizli yaparım ister açık yaparım sanane yani :) 

UP :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dos_Attach bunu yazdı:

KaRaKuLe bunu yazdı:

Dos_Attach bunu yazdı:

up

burdan çıkacak olan alıcıya fiyatta indirim yapıcam belki ? belki bedava vericem ? belki bi güzellik yapıcam ?. belki sanalpazarda alıcak olan adam burdaki konuya rastlayacak ? ister gizli yaparım ister açık yaparım sanane yani :) 

UP :) 

böyle bi zihniyet şekli yok ya resmen kendi kendini baltalıyorsun

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Uyulmasi-Gereken-Kurallar/Yeni-Konu-Ve-Mesaj-2/Kural-76

Forumlara açılan konuların gereksiz yere gizlenmesi durumunda konu gizliliği kaldırılır, "Beşinci Sınıf Ceza" uygulanır.(Link

Yani öyle kafana göre gizli konu açamazsın "sanane" ile olmuyo bu işler. Dersen ki altına burdan alıcı çıkarsa güzellik yapıcam o yüzden görülmesin istiyorum ondan gizli yapıyorum eyvallah.

Neyse zırt pırt upluyon zaten istemeden ben de upladım...bide bana cevap vermeye uplarsın...bakalım nereye gidecek böyle böyle

Toplam Hit: 1755 Toplam Mesaj: 14