Savaş Hazırlığı Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

iranın hava savunma sistemi hakkında bilgisi olan var mı acaba?

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

arabistan abd ve israil saksocundan başka bişi değil

bi cacık çıkmaz

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

Piyanist arkadaşımız Müslüman Dünya' sı birleşir demişsin. Ancak kurtuluş savaşından dersimizi almamız gerekir halife cihad ilan ettiğinde araplar bizi tınlamamış hata ingliz ve fransızlara yardım edip izim ordumuz karşısında savaşmışlardır. Güvenmiyorum ve bende Türkiye eriyen bir buz gibi olmaya başladı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İran'a saldırırlarsa Amerika'nın her yerinde canlı bombalar patlar W:

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

PiyanisT bunu yazdı:
    -----------------------------

Ne abd ne israil bi bok yiyebilir

Kolaymı kafasına estimi müslüman ülkeye saldırmak

Böle bişey olursa müslüman dünyası birleşir

sonra onların belasını sıkerız...!

-----------------------------

müslüman dünyasında kim var ? Araplar Biz İran başka ? Arapları sayma onları biliyoruz zaten geçmişte ne yapmışlarki yapsınlar şimdi..

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

İran, Türkiye'nin yapamadığını yapar çük'ü israille abd nin eline verir iran ırak mısır arabistan suriye değildir orta doguda Türkiye den sonra en güçlü devlettir

öyle havadan bomba yagdırmakla bir devleti ortadan kaldıramazsın toprağa inmek lazım ki oda iran topraklarında baya bi g*t ister pejak lı g*tler bunu iyi bilir pkk gibi iran sınırında ve şehirlerinde eylem yapamıyorlar dikkat ederseniz dagdan inmeden imha ediliyor

bizim tayyıp veriyor coşkuyu açılım açılım diye diye açtılar bitarafını memleketin haberi yok adam Türkler kürt halkının önünde diz çökecek bir gün diyor ve sen hala bunu diyenin kellesini gövdesinden ayırmıyorsun

benim ülkemi sizin sahipleriniz osmanlının en kötü gününde diz çöktüremediki siz çöktüreceksiniz satılık kalleş o.ç ları .......

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

israil ile abd irana girerse adım gibi eminim türkiye israile girer rusya da abd ye girer.  Türkiye yetinmez fırsat bu fırsat kuzey ırağa girer. Sonra rusya türkiye ve iran abd ile israilin ağzına sıçar türkiyenin yeni haritası böyle olur.

Şekil A: 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuckara
    Fuckara's avatar
    Erkek

Free_mans fzla kurtlar vadisi izliyosun bnce..bnde türkiyenn haritasınn böyle olmasını isterim ama bunu ypmya günümüz Türkiyesinin gücü askeri olrk yetck olsa bile siyasi olarak yetmez kesinlikle..o yüzden gerçekçi olalım...ve ayrıca rusya eski rusya değil bnce amerikaya karşı öyle kolay kolay cephe alamaz,böyle bi savaş durumnda rusya iranın yannda olcak olsaydı geçenki oylamada veto etedebilirdi vardı ama etmedi burdanın rusyanın yerini kestirebilirz ...

Tedariksiz hacete çıkan domala domala daş Ararmış...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

türkiye-iran-rusya diyorum? Rusya ile iran ın tek ortak dostu türkiyedir. Bu yıllardan bu yana böyldir. Kurtuluş savaşında Ruslar değilmiydi bize silah veren yardım eden? Hemde hiç çıkarları yokken. tek çıkarları silah satmaları buda saçmaydı çünkü parasını yıllar sonra ödedik. İranla aramızda ki bağ nedir? Osmanlı zamanında adamların yerlerini işgal ettiğimizde zulmetmemişiz, asıp kesmemişiz. Adamların bize karşı bir empatisi yoktur ve T.C. itibariylede ilişkilerimiz hep sıcaktır. Türkiye İRanı satmaz iranda türkiyeyi satmaz. Dolayısıyla İranla Rusya herne kadar sürtüşsede rusya da türkiyeyi satmaz. Çünkü bu üç ülke arasında ciddi enerji anlaşmaları var, uranyum anlaşmaları, nükleer anlaşmalar var. Sen sanıyormusun türkiye güçsüz? kıçımla gülerim. Sen sanıyormusun Türk askerinde yürek yok. en az 10 tane coninin yüreği kadar yürek vardır birtanesinde. ve sen sanıyormusun bu ülkeyi yönetenler fırsat önlerine gelince ne siyaset dinleyecekler ne abd. Hocam kurtlar vadisi izlemiyorum, ben o dizinin finalini seneler önce yaptım merak etme. Bir bildiğim gördüğüm tecrübem var ki bir bilgi birikimim var ki konuşuyorum. laf olsun torba dolsun diye değil buna emin ol. 

Türkiye'nin stratejisi şu anda denge politikasıdır. Diğer ülkeler birbiriyle uğraşırken sürtüşürken türkiye güçlenme çabasındadır. bu yüzden ortadoğuda hep arabulucudur. Neden? olası bir savaşta kendisi de bizzat içinde olacağı için erken bir savaş istemez. Ve şu anda türkiye 10 sene öncesine göre nasıl? özgün ve objektif yorumla. Fark ne arada ki. bir gücümüz yokmu? Hocam ben akp li dğeilim ben parti tutmam siyasi olarak bi yere üyeliğim yoktur sevmemde. lan ben okulda sosyal klüplere bile üye değildim. ama az aç gözünü. Türkiye güçlü. İstese terörü bitirir ama var bi bilinen şey. sen mi biliyorsun sadece kuzey ırağa girmeyi? kim karşı çıkar ki girsen dağıtsan gelsen. çok olsa abd kınar insan hakları kınar. sadece kınar. ortadoğuya ve özellikle Türkiyeye savaş açmaya ne abd nin kıçı yer ne başka bir ülkenin. Çin bile savaş açamaz böyle stratejik bir yerdeki ülkeye. Hem ülkemiz güçlü, halihazırda savaş için 1,200,000 askerimiz var. Polisimiz var, istihbaratımız var özel ajanlarımız var. hemde bu ülkeyi herkes istiyor. bu yüzden birisi saldırsa birisi ona engel olur. dolayısıyla türkiye istediği gibi at koşturur kimse çıtını çıkartamaz. Ki öylede oluyor.

düşün senin ülkenin başbakanına birisi pkk lıları öldürüyor siz adam öldürmeyi iyi bilirsiniz dese ne olur? bunu tarafsız olarak söylüyorum. bu ülke ayağa kalkar o söylemde bulunan ülke ayağa kalkar elçiliklerinin ağzına sıçarlar adamlar özür diler. Ama aynını biz davosta yaptık ne bir ülke ayağa kalktı nede bir tane elçiliğimize birisi bir şey yaptı. ve özür de dilemedik aksine dilettik. Bu bir başarı değildir ama bir güçtür. Sen yakın zamanda hiç türkiyenin bir ülkeye yaptığı şey için özür dilediğini gördün mü? ve türkiyeye bir çok ülke özür diledi çeşitli nedenlerle. Neden? yemez hoca bu ülkeye kafa tutmak. Birde yok öyle basında one minute arka planda yes please muhabbetleri. Sİyasetçi bir ailenin çocuğuyum. yedi ceddimiz bürokrat vs vs. biliyorum yani devlet erkanının nasıl oldugunu nasıl işlediğini. Öyle kamera karşısında one minute yi kimseye yedirmezler ;) gürcistan gaza geldi rusyaya kafa tuttu adamlar sabahında başkentine iniverdi. sen neyin gösterişinden bahsediyon. 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alikadir
    alikadir's avatar
    Erkek

iran şeriat ile yönetilyo abd irana saldırsın yönetim şeklini değiştirsin laik yönetim olsun onlarda rahat etsin bizim gibi..

iran türkiyenin CUMHURİYET den önceki hali gibi hala

• alfabesi batıya uygun değil
    • devleti mollalar şeyhler yönetiyo
    • sokaklarda adam asıyolar
    • kadın hakları diye bişey yok
    • kadınlar başı açık dolaşamıyo
    • 4 kadınla evlenebiliyosun
    • kadınlara seçme seçilme hakkı tanınmıyo

kısaca ATATÜRK devrimleri yapılmamış türkiye gibi

böyle barbar, gerici, ÖRÜMCEK KAFALI bi ülke dolayısı ile hiç gelişemez yıkılmaya mahkum dur. !

değilmi ATAM tam senin dediğin gibi muasır medeniyetler seviyesine ulaşamaz

ilk olarka bunu seyretmeden geçmeyin derim ben http://www.youtube.com/watch?v=ipbr21gN5C8&feature=related

sonra üstad N.F.K den dinleyin
    1.bölüm http://www.youtube.com/watch?v=Vwo7bI1D7fM
    2.bölüm http://www.youtube.com/watch?v=F5R9bhL9yf8&feature=related 

..:: AKLININ SINIRLARINI ZORLAMAYAN BAŞARILI OLAMAZ.. einstein ::..
Toplam Hit: 6577 Toplam Mesaj: 36