Savaşa Hayır
-
c0nverse bunu yazdıHighElf bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
rus gemileri boğazdan geçmiş bugün akdenize doğru yolculuk yapıyolarmış ,3 savaş gemisi 1 casus gemi. ortalık ısınıyo, bizimkiler de sınırlara iyice mevzilenmiş, bu kargaşada pkk yavşakları da gitmiyoruz hatta bi sıkıntı olursa gidenler de geri gelir diyo. pamuk ipliğine bağlıyız koparsa sorun büyür. bide kimyasal tehlikesi filan var adamlar hiç çekinmeden patır kütür kimyasal silahları kullanıyolar
Rusya'nın gtü NATO karşısında üçbuçuk atıyor. Aynı anda Almanya Fransa İspanya Amerika Kanada Türkiye ile savaşmaya götü yer mi sanıyorsun ?
Nato olaran gider Esadı çat çat çat vururuz Rus gemileride izler.
Ama Esadın kimyasal silahları konusunda haklısın. Hani o konuda çok zayıfız :/ Allah Türkiyeyi, Müslüman devletleri ve bizi korusun
peki hocam savaş oldu diyelim rusya bi atom bombası avrupaya attı orda ölen masum insanların hesabını kim verecek?
bu yüzden konunun başlığı savaş istemiyoruz
Avrupaya kim atom bombası atıyor ya, atom bombası hayallerine kapılmayın nükleer herhangi bir silahın kullanılması halinde rusyanın başına gelebileekleri düşünebiliyor musun ?
O esnada çinrus ortaklığı bile kalmaz çin rusyadan ne kapabilirsem moduna girer. Rus çin sınırı kesin değildir hocam sorunlu bölgeler var ama dillendirilmiyor
-
c0nverse bunu yazdıHighElf bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
rus gemileri boğazdan geçmiş bugün akdenize doğru yolculuk yapıyolarmış ,3 savaş gemisi 1 casus gemi. ortalık ısınıyo, bizimkiler de sınırlara iyice mevzilenmiş, bu kargaşada pkk yavşakları da gitmiyoruz hatta bi sıkıntı olursa gidenler de geri gelir diyo. pamuk ipliğine bağlıyız koparsa sorun büyür. bide kimyasal tehlikesi filan var adamlar hiç çekinmeden patır kütür kimyasal silahları kullanıyolar
Rusya'nın gtü NATO karşısında üçbuçuk atıyor. Aynı anda Almanya Fransa İspanya Amerika Kanada Türkiye ile savaşmaya götü yer mi sanıyorsun ?
Ama Esadın kimyasal silahları konusunda haklısın. Hani o konuda çok zayıfız :/ Allah Türkiyeyi, Müslüman devletleri ve bizi korusun
peki hocam savaş oldu diyelim rusya bi atom bombası avrupaya attı orda ölen masum insanların hesabını kim verecek?
Avrupaya nükleer bomba atılamaz.Zira atılsa bile yağmurlar aracılığıyla her türlü Rusya'ya geri döner.
-
Citizen bunu yazdıc0nverse bunu yazdıHighElf bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
Avrupaya nükleer bomba atılamaz.Zira atılsa bile yağmurlar aracılığıyla her türlü Rusya'ya geri döner.
asıl mesele orda değil mi zaten ölen sayısında azalma olcak mı bu sefer rusyadaki insanlar ölmeye başlıycak devlet başkanlarının amınakoyayım
ama diğerlerinin suçu ne azcık humanist olun
-
Sserkan bunu yazdıHighElf bunu yazdıWine bunu yazdıHighElf bunu yazdıWine bunu yazdı
yav şu ülkemizdeki suriyelileri siktir etsinlerde napıyolarsa yapsınlar rızkımızı yiyorlar adiler
Nazilerin göçmenlere yaptığı gibi öldürelimmi bunları napalım şimdi ? suriyeymiş iğreniyorum adınıda duymaktan bu ülkenin amk
Almanyada da Türklere bu gözle bakıyorlar.
Almanların rızkını Türkler yiyor o mantıkla
göndersinler almanyadaki türkleri ozaman orası beni ilgilendirmez Ben efendi gibi yaşıyorum hayvanın tekiysem de doğduğum yerde yaparım hayvanlığımı çıkıpta başka ülkelerde hayvanlık yapmam bu beni düşünce tarzım gitsinler kendi ülkelerinde hayvanlık yapsınlar
Efendi gibi yaşıyana birşey yok Hem sen şimdi rızkımızı yiyorlar olayını ne çarpıtıyorsun ? adamlar çalışıptamı kazanıyor dilencilik yapıyorlar bir sürü illegal iş yapıyorlar
Hocam ilk giden türkler çalışmayıp işsizlik maaşı ile geçinenlerle doluydu. Almanya devletini sömürüp sömürüp durdular. Türkiyeye gönderilen mülteci dövizleri Türkiyeyi ciddi anlamda fayda sağlamıştır. gerçi şimdi geliştiğimiz için o dövizler havuzda bardak kalıyor.
Biz oralara zoraki gittik, açlıktan dolayı gittik, türkiyede tutunamadığımız için gittik. Sonrasında ciddi sömürdük orayı ki orda yaşayıp 20 25 yaşlarında bir sürü arkadşaım var devletin verdiği işsizlik maaşı ile geçiniyorlar partilere gidiyorlar. Devlete bildiğin yükler
Başkalarına böyle yük olduğumuzda sıkıntı yok sesimiz çıkmıyor, bundan şikayetçi olup orda türkleri vuran yakan almanalr olduğunda türk manşetlerinde ırkçı almanalr pis almanlar diyeceğiz. Sonra senin gibi adamalr çıkıp almanyanın göçmenlere yaptığını mı yapalım diyeceğiz.
Dünümüzü ne çabuk unuttuk ? Şu anda suriyedeki kardeşlerimizin yardıma ihtiyacı var. Yardım ettiğimiz içinde Türkiye ile gurur duyuyorum.
biz hiçbir zaman mülteci gemilerini akdeniz açıklarında batıran onları boğulmaya terk eden insanların boğulmalarını izleyen italya gibi olmayacağız.
senin gibiler her zaman olacak biliyorum ama sen ve senin gibilere rağmen oradakilere yardım edeceğiz.
Bu ister Esad masabaşında çözmek ister hadi devletçe sandığa gidelim eğer seçimlerde halk beni seçerse o zaman isyan eden azınlığı saygı göstermediği vururum der (bknz: gezi) yada halkın mk seçim meçim yok burası benim çöplüğüm istediğimi asar keserim der savaşla ske ske sandığa götürürüz ülkeyi.
Demokrasi sandıkla olur, sandıksız demokrasi olmaz, demokrasi dediğin çoğunluğun dediği olduğu sistemdir azınlık buna saygı gösterir.
Abi bitane arap ölse götümüzü yırtıyoruz yardım edelim yardım edelim diye iyi edelim ben etmeyelim demiyorumda
bu a.g ülkesinde kendi vatandaşın açlıktan ölürken asgari ücrete geçinmeye çalışan insalar varken kusura bakmayında elin suriyelisine milyarlarca dolar harcamak akıl kar'ı iş değil. Dünyada o kadar Türk ölürken bu müslüman devletler nerdeydi? Nerdeydi Filistin,Suriye.
Kıbrısta Rumlarla savaşırken hangi biri yardım etti ? Yada şuan hangi arap ülkesi Kıbrısı tanıyor ?
Madem müslümanlar zamanında niye sattılar bizi cephede ingilizlere ?
Ben bu zamada kadar hiç bi arap ülkesinin hayrını görmedim siz gördünüz mü ?
Üvey evlat gibi sürekli sırtımıza yük olmaktan başka bişey yapmıyolar.
Oha oha oha
"Pakistan, Afganistan ve İran Türkiye'ye yardım sözü verdi. Libya Devleti ihtiyaç duyulan tüm askerî mühimmatların kullanılabileceğini bildirdi. Bunun yanında Suudi Arabistan da 1.5 milyar dolarlık petrol ile 1 milyar dolar nakit para hibe etmiştir."kıbrısın tanınması masabaşı olaydır hocam. Masa başında hüçlü olma olayı biz onun için savaşıyor şu anda.
İnan bana en yakın arkadaşlarımdan biri uygur ve içim kan ağlıyor onunla oturup konuşunca. Ama çine gücümüz yetmiyor çine abd nin bile gücünün yetip yetmediği şüpheli.
Ama yanı başımızda güüzün yettiği esadı skmek şart. Birlikle belki yeri gelir uygurlarıda kurtarabiliriz İnşallah.
(Hocam arapların bizi ingilzilere sattı muhabbetinden sıkıldım git ciddi iki kitap oku gel bu konu hakkında)
-
HighElf bunu yazdıWine bunu yazdıHighElf bunu yazdıWine bunu yazdı
yav şu ülkemizdeki suriyelileri siktir etsinlerde napıyolarsa yapsınlar rızkımızı yiyorlar adiler
Nazilerin göçmenlere yaptığı gibi öldürelimmi bunları napalım şimdi ? suriyeymiş iğreniyorum adınıda duymaktan bu ülkenin amk
göndersinler almanyadaki türkleri ozaman orası beni ilgilendirmez Ben efendi gibi yaşıyorum hayvanın tekiysem de doğduğum yerde yaparım hayvanlığımı çıkıpta başka ülkelerde hayvanlık yapmam bu beni düşünce tarzım gitsinler kendi ülkelerinde hayvanlık yapsınlar
Efendi gibi yaşıyana birşey yok Hem sen şimdi rızkımızı yiyorlar olayını ne çarpıtıyorsun ? adamlar çalışıptamı kazanıyor dilencilik yapıyorlar bir sürü illegal iş yapıyorlar
Hocam ilk giden türkler çalışmayıp işsizlik maaşı ile geçinenlerle doluydu. Almanya devletini sömürüp sömürüp durdular. Türkiyeye gönderilen mülteci dövizleri Türkiyeyi ciddi anlamda fayda sağlamıştır. gerçi şimdi geliştiğimiz için o dövizler havuzda bardak kalıyor.
Biz oralara zoraki gittik, açlıktan dolayı gittik, türkiyede tutunamadığımız için gittik. Sonrasında ciddi sömürdük orayı ki orda yaşayıp 20 25 yaşlarında bir sürü arkadşaım var devletin verdiği işsizlik maaşı ile geçiniyorlar partilere gidiyorlar. Devlete bildiğin yükler
Başkalarına böyle yük olduğumuzda sıkıntı yok sesimiz çıkmıyor, bundan şikayetçi olup orda türkleri vuran yakan almanalr olduğunda türk manşetlerinde ırkçı almanalr pis almanlar diyeceğiz. Sonra senin gibi adamalr çıkıp almanyanın göçmenlere yaptığını mı yapalım diyeceğiz.
Dünümüzü ne çabuk unuttuk ? Şu anda suriyedeki kardeşlerimizin yardıma ihtiyacı var. Yardım ettiğimiz içinde Türkiye ile gurur duyuyorum.
biz hiçbir zaman mülteci gemilerini akdeniz açıklarında batıran onları boğulmaya terk eden insanların boğulmalarını izleyen italya gibi olmayacağız.
senin gibiler her zaman olacak biliyorum ama sen ve senin gibilere rağmen oradakilere yardım edeceğiz.
Bu ister Esad masabaşında çözmek ister hadi devletçe sandığa gidelim eğer seçimlerde halk beni seçerse o zaman isyan eden azınlığı saygı göstermediği vururum der (bknz: gezi) yada halkın mk seçim meçim yok burası benim çöplüğüm istediğimi asar keserim der savaşla ske ske sandığa götürürüz ülkeyi.
Demokrasi sandıkla olur, sandıksız demokrasi olmaz, demokrasi dediğin çoğunluğun dediği olduğu sistemdir azınlık buna saygı gösterir.
http://metrosfer.com/zalim-diktator-beser-esad-da-676-oy-aldi/
-
Bide Rus gemileri boğazlardan geçiyor diye Lozanda Atatürk yüzünden yok boğazlarda denetimi kaybettik yok topraklarımızı kaybettik diye paralayan tipleri o antlaşma masasına yollasan bırak toprağı götü kaybeder öyle gelirler.
-
asi_mali bunu yazdıHighElf bunu yazdıWine bunu yazdıHighElf bunu yazdıWine bunu yazdı
http://metrosfer.com/zalim-diktator-beser-esad-da-676-oy-aldi/
tek partili seçim zamanı türkiyeyi de hatırlıyoruz, yada açık oy gizli oy sayımı dönemi.
hüsü mübarekin adil bir seçimlerde o kadar oy toplayamacaığını herkes biliyor. Eğer öyle olmasaydı Müslüman kardeşler seçimle iktidara gelemezdi. Etme eyleme hocam.
-
u235 bunu yazdı
Bide Rus gemileri boğazlardan geçiyor diye Lozanda Atatürk yüzünden yok boğazlarda denetimi kaybettik yok topraklarımızı kaybettik diye paralayan tipleri o antlaşma masasına yollasan bırak toprağı götü kaybeder öyle gelirler.
bu yüzden üçüncü köprüyü alçak yapıp kanal istanbul projesini yapmaya çalışıyoruz. Keşke boğazlardan geçişi imkansız kıalcak projeler yapılsada bütün ulaşım kanal istanbuldan yapılsa tekrar denetim bizim elimize geçse ...
-
türkiye savaşa girsin bende savaşa gideyim öleyim anasını satayım çok bile yaşadık
-
Şaka makada ülke iyice komunizme doğru gidiyo la..
Amına koduumun vergi sistemi hayatımızı sikiyo resmen..
Aldığımız havadan bile vergi alacak yakında devlet..