Saw5 Sinemalarda
-
Orjinal adı:Saw V
Yönetmen: David Hackl
Senaryo: Marcus Dunstan, Patrick Melton
Müzik: Fear Factory, Front Line Assembly
Görüntü Yönetmeni: David A. Armstrong
Oyuncular: Betsy Russell, Carlo Rota, Costas Mandylor, Julie Benz, Mark Rolston, Meagan Good, Scott Patterson, Shawnee Smith, Sheila Shah, Tobin Bell
Tür: Aksiyon - Suç - Korku
Yapım: ABD
Dil: İngilizce
Dağıtıcı Firmalar: Fida FilmPopüler TESTERE / SAW serisinin beşinci bölümünde kriminal uzman Hoffman (Mandylor) Jigsaw efsanesini yaşatacak hayatta kalan son kişidir. Ancak tehdit sözkonusu olduğunda sırrının açığa çıkmaması için herşeyi göze alarak tüm tehlikleri ortadan kaldırmak zorundadır.
Film Frangmanı : http://www.dailymotion.com/video/k7CoZRN27JmZ6hLXJ0
-
Pazar günü Cevahir'de mısır dahil 10 yetaleymiş :D gitcem :D
-
Daha dün saw3 çıkmıştı. Vakitmi çabuk geçiyor. Bu adamlarmı çok hızlı film çekiyolar. Yoksa benmı yaşlandım. :S
-
Yaşlandın sen yaşlandın doktora görün :P
Saw 3 çıkalııı ohoooo :D
-
izleyen varmı acaba arkadaşlar ?
-
İzLeyen varsa mümkünse aksiyondan mantıktan bahsetsin spoiLer vermesin :)
-
bende pazar günü gitmeyi düşünüyorum bakalım bizi ne beklio
-
obaaa :D
tamda bugun bi kız arkadaşım sinemaya gidelim güzel film varmı vizyonda vs diyodu :V
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------obaaa :D
tamda bugun bi kız arkadaşım sinemaya gidelim güzel film varmı vizyonda vs diyodu :V
-----------------------------he lan gidin kız kusarsa yanında korkma.
-
Film 1 ay önce paralı torentlerde vardı .. a.q film çıkmadan cdler piyasada bu korsanlığı anlayamadım.
-
testere serisi hollywood tarihinin en hızlı cekilen serisi imiş. ve maliyet oranıda düşük olduğu için hızlı vizyona girdi insanlar testere necmiyle tanıştıktan sonra piyasaya giren bi film muhabbeti o yüzden cok görmeyin yeni bi testere necmi cikartmadan türkler onlar sinemadan parsayi toplamanın derdindeler aceleleri var. malum ülkemizde bu aralar kan gövdeyi götürüyor. bir testere filmi heran türkiyede patlak verebilir ki buda dünya gündeminide gişelerinide alt üst eder bence..