folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sayın Başbakan Açıklama Yapmıştır, Bizim Açıklama Yapmamız Doğru Olmaz

Sayın Başbakan Açıklama Yapmıştır, Bizim Açıklama Yapmamız Doğru Olmaz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

olaya hukuksal yönden bakmak lazım. bir hükümlüye ceza kesinleştimi tekrar ceza vermek için , o kişinin dışarı kaçıp tekrar suç işlemesi gerekiyor. yani kanun bu şekilde. apoyu asmak için aponun kaçıp terör suçu işlemesi ve yeniden meclis kararıyla bu konuda idamı getiren karar almak lazım. apo bu haliyle kimse hukuken asamaz.

Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

66albay bunu yazdı:
    -----------------------------

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

Apo'nun idamının ertelenmesini haala anlamamakda ısrar eden zeki arkadaşların olduğunu görmek üzüntü verici gerçekten,

+

Mhp lideri bahçeliin urgan atma meselesine gelelim,

Hani peygamberlik yolunda ilerleyen, taptığınız, ilah başbakanınız varya, işte o adam sürekli meydanlarda mhp^ye

" Siz iktidar ortağı idiniz, siz neden asmadınız " diye sorduğu için,

Bahçeli karşılık olarak,

" Madem biz asamadık, al sen tek başına iktidarsın, gücün var, yetkin var, sen as "

demiştir.

Lütfen kimse fındık beyni ile sağdan-soldan duyduğu saçma-sapan yalan haberlerle mhp'yi vurmaya çalıştığını sanmasın...

ya hocam sen hakaret etmeden tartışamazmısın.

fındık beyinmiş felan. aynı fikirleri paylaşmamamız kanlı bıçaklı olacağımız anlamına gelmez ki.

Hacı fındık beyin hakaret değilki, sen neden üzerine alınıyorsun :)

Sakin ol, rahatla, 2 rekat şükür namaz'ını kıldınmı, bak tayyip amcan rüyana girer sonra

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

verdiğin linkle açtığın konu başlığı arasında bir uyum bulamadım. videoda rte nin bi açıklaması yokki...

idam geri gelecek diyen hangi parti lideri var google yazın bulursunuz:)

idamı ab istemedi belliki..

hayvan tayibin apoya sayın der kabul edersin. şehitlerimize kelle der kabul edersin dağdaki eşkiyaya kardeşim der kabul edersin yazık.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

verdiğin linkle açtığın konu başlığı arasında bir uyum bulamadım. videoda rte nin bi açıklaması yokki...

idamı geri getireceğiz diyen hangi parti lideri var google yazın bulursunuz:)

idamı ab istemedi belliki..

hayvan tayibin apoya sayın der kabul edersin. şehitlerimize kelle der kabul edersin dağdaki eşkiyaya kardeşim der kabul edersin yazık.

Hocam başlıktaki cümleyi orda devlet bahçeli kuruyor :|

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

zigana bunu yazdı:

olaya hukuksal yönden bakmak lazım. bir hükümlüye ceza kesinleştimi tekrar ceza vermek için , o kişinin dışarı kaçıp tekrar suç işlemesi gerekiyor. yani kanun bu şekilde. apoyu asmak için aponun kaçıp terör suçu işlemesi ve yeniden meclis kararıyla bu konuda idamı getiren karar almak lazım. apo bu haliyle kimse hukuken asamaz.

zamanında idam aldığında aslılmaması imkansızdı

sonra ne yapıp ettilerse bu haldeyiz

idamın kaldırılması da farketmemeliydi çünkü hukuk geri doğru işlemez 

ama birilerinin işine gelince işliyormuş demek ki

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

Apo'nun idamının ertelenmesini haala anlamamakda ısrar eden zeki arkadaşların olduğunu görmek üzüntü verici gerçekten,

+

Mhp lideri bahçeliin urgan atma meselesine gelelim,

Hani peygamberlik yolunda ilerleyen, taptığınız, ilah başbakanınız varya, işte o adam sürekli meydanlarda mhp^ye

" Siz iktidar ortağı idiniz, siz neden asmadınız " diye sorduğu için,

Bahçeli karşılık olarak,

" Madem biz asamadık, al sen tek başına iktidarsın, gücün var, yetkin var, sen as "

demiştir.

Lütfen kimse fındık beyni ile sağdan-soldan duyduğu saçma-sapan yalan haberlerle mhp'yi vurmaya çalıştığını sanmasın...

Anlamamak... O belgeyi yazıyı köküne kadar anladım. Okuma yazmam da var; hatta tahsilim üniversite inşallah yüksek lisans olacak.

Ben diyorum ki o yazıyı tayyip okusa ve sen allahtan korkuyorsan doğru söyle; nasıl tepki verirdin?

(Şimdi diyeceksin ki okumakla gerçeği görmenin ne alakası var ve ben sana senin fikrini savunanların okumuş insanlar olduğunu savunduğunu hatırlatırım.)

+

Asın diye baskı uygulayan mhp; iktidardayken assaydı? Şimdi mi tuttu erkekliği?

Bu arada tarih hocam bir tartışmada biri senin aptal olduğunu söylerse o senden daha aptaldır derdi; evet o öyle derdi hep.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

son zamanlarda yaptığın şey sadece akpyi temize çıkarmaya çalışmak ve şu cümleyi kurmak 

"bunu yapan tayyip olsaydı ne derdiniz"

peki ben sana bişey sorucam canım hayvancım

sence bu kadar adam durduk yere mi akpye karşı? yani sebepsiz mi?

sırf amblemi ampul olduğu için mi? ne için?

dilerim ki bu anlamsız temize çıkarma tavırlarının mantıksızlığını anlar ve bu konudan vazgeçersin

Hocam ben de sana o zaman bu ülkenin %47'si niye bu adama oy verdi derim...

Ama siz de Kömür,Buzdolabı ha bi de Dağdaki Çoban dersiniz di mi?

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

zamanında idam aldığında aslılmaması imkansızdı

sonra ne yapıp ettilerse bu haldeyiz

Yanlış biliyorsun hocam. 1990'da Firar edip kararı uzayan nice idamlık adam zaman aşımından 10 yıl falan yatıp çıkmıştır. Kulaktan dolma bilgiler bunlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

ZoktriP bunu yazdı:

Prometheus bunu yazdı:

Hocam ben de sana o zaman bu ülkenin %47'si niye bu adama oy verdi derim...

Ama siz de Kömür,Buzdolabı ha bi de Dağdaki Çoban dersiniz di mi?

yoo çoğu inandıkları için verdiler bi kısmı da çıkarları için verdi derim

siz dediğin kim bu arada? ben bi gruba bi partiye üye değilim, tek başımayım? siz dediğin kim?

hem konuya girmişsin ben Mehmet'in bi davranışı üzerine ona birşeyler anlatmaya çalıştım

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bataklığın içerisindeyiz. Her yere muhtaç olmuşuz. Ne Ecevit ne de Tayyip apoyu asabilir. Yabancı devletlerin elinde koz olarak duruyor. Devletin onlara baş kaldırması problemi çözmez aksine ülkemize büyük zararlar verir. Bu da çözüm değil. Geçmişte bu oluşumlara izin verenlere yanalım. Başka yapılacak birşey yok. Ülkemiz dışarıya söz geçirecek kadar gelişmiş değil malesef.

λ
Toplam Hit: 4714 Toplam Mesaj: 58