Sayısal"In Sırrı Çözüldü!
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
zamanında kafa patlatıp hesaplamıstım, kesin tutturmak icin suan yanlıs hatırlamıyorsam 1.3 trilyonluk kupon oynamak gerekiyor. bukadar paranız varsa oynayın, 1.4 trilyon kazanır 100 milyar kâra gecersiniz.
O kadar param olsa bankaya faize yatırırım daha iyi en azından başım agrımaz :D
Ama bende okudum ve bugun inceledim arkadaşlar 2004 yılını örnek aldım ve incelememde şöyle bir sonuca vardır...
1 2 1 1 1 <= yani:
1 tane 1-9 arası
2 tane 20-29 arasıı
1 tane 30-39
1 tane 40-49 arası
birde 1 1 2 1 1 bu ikisi en cok tutan türler yani bi 1 3 0 1 1 <= bu cok nadir -
Funky_Punky bunu yazdı:
-----------------------------Aslında hiç bir sır çözülmedi. Tamamen boş bir yazı, boş bir uğraşı.
Sayısal Loto '' 49!:44! '' yani '' 49.48.47.46.45 ''de 1 olasılığından başka hiçbir şey değildir. Hiç bir yorum yapılamaz, sistem geliştirilemez.
Tamamen bu olasılığa bağlı bir şans oyunudur.
-----------------------------yanlış hesap orada combinasyon alacaksın 49 un altılı konbinasyonu 49!/[6!.(49-6)!] çünkü burada sayıların sırası önemli değil 49 sayıdan 6 lı guruplar oluşturacaksın
-
DkN bunu yazdı:
zamanında kafa patlatıp hesaplamıstım, kesin tutturmak icin suan yanlıs hatırlamıyorsam 1.3 trilyonluk kupon oynamak gerekiyor. bukadar paranız varsa oynayın, 1.4 trilyon kazanır 100 milyar kâra gecersiniz.
seninle beraber 2 kisi fazla bilirse hesap kitap kalmaz..bu isin hesabi varsayimdir sadece..
-
büdüt iki kere gitmiş
aslında bastım sayfa değişmedi 1-2 dk sonra gene bastım
-
bence çok saçma bişi ne derler bi kuyuya bi deli taş atar 40 akıllı çıkaramaz tamamen saçmalık oynayacaksın 100 mılyarlık makınaya oynatacaksın bak nasıl tutuyo %95 tutar arkadas 1.3 trılyona gerek yok zaten loto tutsun 100 mılyarlık kupon oynatacam lotocuya boyle bır ınadım var:)
-
bence bu olayda sır felan yok müridler tamamen şans ... hemde kelin ilacı olsa önce kendine sürer :)
-
devrekliymiş :D :D :D geçen sene orda okuyordum :D tanıyorum ben bu adamı :D kendisi deli olarak nitelendirilen deli tuncaydır :D :D iddaa bayiine gelirdi sabahdan akşama kadar otururdu :D vay tuncay abim be :D ünlü olmuş :D
-
sık çıkan rakamları yazarlar millet bunları görüp sıklıkla o rakamları oynar.dolayısıyla ikramiye bu sık çıkanlara vursa bile payın azalır ;) oynayın işte denk getirene kadar.hasbel kader...
-
Modeller yaklaşımı mantıklı geldi, her hafta rakam bulma derdine düşeceğine belli bir stratejin olsun. Bu olasılığı çok çok az olsa da yükseltir diye düşünüyorum. Bir de şans ve tesadüfen düşlen toplar olduğuna katılmakla beraber %100 olduğuna inanmıyorum, çünkü bu topların düşmesini etkileyen faktörleri ölçemesek bile bunların varlığını kabul edebiliriz. Bu yüzden yukardan inme şeyler olmadığı için kaynağı somut bir şey tamamıyla tesadüfi değildir baaa göre :)
-
spyrex bunu yazdı:
yüksek matematikçiler bunun hilesini çözdüler zaten.bunda hile var.ben de kitabı da var.ihtiyacım oldugunda gidip 2 kupon oynuyorum.kesinlikle en az 500 ytl kazanıyorum.kaybettigim cok nadirdir :)
oldu tabi ... git o zaman 500 al 500 lük oyna bidaha al hepsiyle oyna katlaya katlaya büyük ikramiye yaparsın zaten boşa harcanma buralarda :D