Script Paylaşım İsteği (Herkes İçin)
-
Arkadaslar,arşivi yenilemek istiyorum var olanlar genelde bilindik dandik ve çoğu çalışmayan scriptler.
Her konuda olduğu gibi yine bu konuda aklıma ilk tahribat geldi haliyle :) Şimdi elinde çalışan,başta iş alanlarıyla ilgili olan,kendi yaptıklarınızda dahil-alışveriş,tanıtım,güncellenebilir dinamik site scriptleri varsa (her türlü işyeri için olabilir),php ve html tercihen (Ki,bu konu altında eminim diğer dillerdede isteyen arkadaslar olur) her türlü web sitelerinin databaseleri ile paylaşım olursa sevinirim.
Herkes muhakkak sitesinin warez'e düşmesini istemez.Şöyle birşey düşündüm.Paylaşımı yapan arkadaslarımız zip'lerinin şifrelerini P.M ile rica edenlere atsın sadece,böylelikle hem tbt dışına bi taşma olmaz tahminimce (Tabi içimizden çürükler çıkacaktır :) )
Birazdan ben ilk paylaşımımı yapacağım bakalım,sizlerinde bu konuda paylaşımlarını bekliyoruz...
Not: Scriptlerin demolarınıda gösterirsek iyi olur!
Şimdiden herkese teşekkürler... -
Buyrun hocalar,eminim çoğunuzun işini görecektir.
Ortalıkda kimi ganimetemlak kimi infra emlak diye yayınlıyor-script bozukdu.Ama sql de dahil bir çok yerini düzeltebildim elimden geldiğince,türkçe karakter sorununu çözemedim sadece,onuda çözen bir arkadaşımız çıkacaktır elbet :)
Download:
http://rapidshare.com/files/110146951/emlak.rar.html
Demo :
http://www.burasifarkli.com/emlak/ (Reklam Amacım Yoktur)
İşiniz görmesi dileğiyle :)
Not: Şifre için pm atın! -
90 küsür kişi baktı hiç cevap bile yok :) yav beyler ihtiyaçları olanları düşünün bea :D
-
Hacı artık pek scriqptler rabet görmüyo kuruyon 2 gün sonra güm :)
en iyisi tanınmıx hazır portallar forumlar kurmak :)
-
HOca eline sağlık emlak scripti arıyordum doğrusu.
-
şire için pm atın ne demektir hocam?
rep de verelim mi?
burası tahribat.com..burda paylaşıma teşekkür beklenmez..burdaki iyilikler karşılık beklenmeden yapılır.
şifre varsa yaz..yazmıcaksan link de verme..
-
Kızdırmayın amelemi :)
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------şire için pm atın ne demektir hocam?
rep de verelim mi?
burası tahribat.com..burda paylaşıma teşekkür beklenmez..burdaki iyilikler karşılık beklenmeden yapılır.
-----------------------------
ben mesaj yazmadan linkide göremedim :| :D -
amele_2 bunu yazdı:
rep de verelim mi?
-----------------------------Herkes muhakkak sitesinin warez'e düşmesini istemez.Şöyle birşey düşündüm.Paylaşımı yapan arkadaslarımız zip'lerinin şifrelerini P.M ile rica edenlere atsın sadece,böylelikle hem tbt dışına bi taşma olmaz tahminimce (Tabi içimizden çürükler çıkacaktır :) )
-
xyzw__ bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
rep de verelim mi?
-----------------------------Herkes muhakkak sitesinin warez'e düşmesini istemez.Şöyle birşey düşündüm.Paylaşımı yapan arkadaslarımız zip'lerinin şifrelerini P.M ile rica edenlere atsın sadece,böylelikle hem tbt dışına bi taşma olmaz tahminimce (Tabi içimizden çürükler çıkacaktır :) )
-----------------------------:) sağol...
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
90 küsür kişi baktı hiç cevap bile yok :) yav beyler ihtiyaçları olanları düşünün bea :D
-----------------------------Teşekkür için paylaşım yapan yapmasın kardeşim..:)
sağol varol:)