Script Yükleme Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KozMoz
    KozMoz's avatar
    Erkek

s.a müridler ben aranıza yeni katıldım bu da ilk konum zaten siftahı yaptım neyse uzatmayalım :D

başlıktada belirttiğim gibi script yükleyemiyorum bu gün bi linux host aldım 2 saattir uğraşıyorum ama bi türlü script yükleyemiyorum 

filezilladan script dosyalarını aktarıyorum ama hiç bi işe yaramıyo dosyaları yüklerken hiç bi hatada vermiyo neden olmuyo bi türlü anlamadım aceba

dosyları yanlış yeremi atıyorum?

yardımlarını bekliyorum

Sevdiğin Kadın Seni Sevmiyorsa Sende Seni Seveni sev ozaman Abi. / www.waterwall.com.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

şimdi hoca scripti versene burda bi bakak

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

hostta hangi klasöre atıosun

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KozMoz
    KozMoz's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/184328428/videosaati.r10.rar.html  zaten tbt den indirmiştim galiba

isim:admin
    şifre:112233

bu arada public_html klasörüne atıyorum script dosylarını

Sevdiğin Kadın Seni Sevmiyorsa Sende Seni Seveni sev ozaman Abi. / www.waterwall.com.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KozMoz
    KozMoz's avatar
    Erkek
    kimseden ses çıkmadı şu sorunu bi hallettirin verin bana bi script yüzünden sabahtan beri uğraşıyom

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

indirecek kadar vaktim yok ama eğer o script düşündüğüm gibi youtube gibi video scriptse kurulumu şu şekilde ( alıntıdır .. )
    -------------
    Kurulum şu şekilde;
    1. config.php ye db bilgilerini yazmak.

2. sql/videosaati.sql yu dump etmeden önce

"sitenizinurlsi" diye aratın ve yerine sitenizin urlsini yazınız.

3. videosaati.sql yu db nize yükleyin olay tamamdır.

admin kullanıcı adı : admin şifresi ise : 112233

Reklam alanları :

/includes/adsense/banner.php 468x60 boyutlarında video görüntülenme ekranında 2 yerde çıkıyor.

/includes/adsense/vertical_banner.php sol tarafta spon sor bağlantılar olandır.

/includes/html/message.php
    ana sayfada üstte bulunan 200x200 iki adet reklamlardır.

/includes/html/message.php
    ana sayfada üstte bulunan 200x200 iki adet reklamlardır.

/templates/default/index.php de ise google arama kodları vardır.

reklam yerleride bu kadar.
    -----------------

farklı bir script bile olsa kesin veritabanı falan kurulması ve script dosyalarının bi yerinden entegre edilmesi gerekir..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

en basitinden soram phpyi destekliyomu hostun?

....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KozMoz
    KozMoz's avatar
    Erkek

dediklerini yaptım ben dosyları public_html kalsörüne atıyorum linux hosting benim host yanlış yapmıyorum demi?

senin dediklerinide yaptım siteye giriyorum 

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/ebookce/public_html/config.php on line 19

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/ebookce/public_html/config.php on line 19

Fatal error: Cannot redeclare load_content() (previously declared in /home/ebookce/public_html/includes/main.php:4) in /home/ebookce/public_html/includes/main.php on line 259

bu yazılar çıkıyo  aceba scriptemi bi sorun var

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KozMoz
    KozMoz's avatar
    Erkek

media_center bunu yazdı:
    -----------------------------

en basitinden soram phpyi destekliyomu hostun?

eet destekliyo

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    KozMoz bunu yazdı:

dediklerini yaptım ben dosyları public_html kalsörüne atıyorum linux hosting benim host yanlış yapmıyorum demi?

senin dediklerinide yaptım siteye giriyorum 

Fatal error: Cannot redeclare load_content() (previously declared in /home/ebookce/public_html/includes/main.php:4) in /home/ebookce/public_html/includes/main.php on line 259

bu yazılar çıkıyo  aceba scriptemi bi sorun var

mysql ayarlarınla ilgili mi bir sorun var acaba?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource

için burada bunabenzer bi çözüm var incele istersen..

onlarda olmazsa "videosaati script kurulumu"  tarzı ara script için vardır kıl bi inceliği .. 

Toplam Hit: 2593 Toplam Mesaj: 12