Script Yükleme Sorunu
-
s.a müridler ben aranıza yeni katıldım bu da ilk konum zaten siftahı yaptım neyse uzatmayalım :D
başlıktada belirttiğim gibi script yükleyemiyorum bu gün bi linux host aldım 2 saattir uğraşıyorum ama bi türlü script yükleyemiyorum
filezilladan script dosyalarını aktarıyorum ama hiç bi işe yaramıyo dosyaları yüklerken hiç bi hatada vermiyo neden olmuyo bi türlü anlamadım aceba
dosyları yanlış yeremi atıyorum?
yardımlarını bekliyorum
-
şimdi hoca scripti versene burda bi bakak
-
hostta hangi klasöre atıosun
-
http://rapidshare.com/files/184328428/videosaati.r10.rar.html zaten tbt den indirmiştim galiba
isim:admin
şifre:112233bu arada public_html klasörüne atıyorum script dosylarını
-
kimseden ses çıkmadı şu sorunu bi hallettirin verin bana bi script yüzünden sabahtan beri uğraşıyom
-
indirecek kadar vaktim yok ama eğer o script düşündüğüm gibi youtube gibi video scriptse kurulumu şu şekilde ( alıntıdır .. )
-------------
Kurulum şu şekilde;
1. config.php ye db bilgilerini yazmak.
2. sql/videosaati.sql yu dump etmeden önce
"sitenizinurlsi" diye aratın ve yerine sitenizin urlsini yazınız.
3. videosaati.sql yu db nize yükleyin olay tamamdır.
admin kullanıcı adı : admin şifresi ise : 112233
Reklam alanları :
/includes/adsense/banner.php 468x60 boyutlarında video görüntülenme ekranında 2 yerde çıkıyor.
/includes/adsense/vertical_banner.php sol tarafta spon sor bağlantılar olandır.
/includes/html/message.php ana sayfada üstte bulunan 200x200 iki adet reklamlardır.
/includes/html/message.php ana sayfada üstte bulunan 200x200 iki adet reklamlardır.
/templates/default/index.php de ise google arama kodları vardır.
reklam yerleride bu kadar.
-----------------farklı bir script bile olsa kesin veritabanı falan kurulması ve script dosyalarının bi yerinden entegre edilmesi gerekir..
-
en basitinden soram phpyi destekliyomu hostun?
-
dediklerini yaptım ben dosyları public_html kalsörüne atıyorum linux hosting benim host yanlış yapmıyorum demi?
senin dediklerinide yaptım siteye giriyorum
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/ebookce/public_html/config.php on line 19
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/ebookce/public_html/config.php on line 19
Fatal error: Cannot redeclare load_content() (previously declared in /home/ebookce/public_html/includes/main.php:4) in /home/ebookce/public_html/includes/main.php on line 259bu yazılar çıkıyo aceba scriptemi bi sorun var
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------en basitinden soram phpyi destekliyomu hostun?
-----------------------------eet destekliyo
-
KozMoz bunu yazdı:
-----------------------------dediklerini yaptım ben dosyları public_html kalsörüne atıyorum linux hosting benim host yanlış yapmıyorum demi?
senin dediklerinide yaptım siteye giriyorum
Fatal error: Cannot redeclare load_content() (previously declared in /home/ebookce/public_html/includes/main.php:4) in /home/ebookce/public_html/includes/main.php on line 259bu yazılar çıkıyo aceba scriptemi bi sorun var
-----------------------------mysql ayarlarınla ilgili mi bir sorun var acaba?
-
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
için burada bunabenzer bi çözüm var incele istersen..onlarda olmazsa "videosaati script kurulumu" tarzı ara script için vardır kıl bi inceliği ..