Seagate Hakkında Düşünceleriniz?
-
slm ark.dün vatan pc den 2tb seagate marka harici hdd(209 tl) aldım.marka olarak nasıldır.iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum:)
-
En çok hörmet ettiğim markalardan biridir
10 tane var bende hiçmi sorun çıkarmaz ya senelerce kullandım bad sector yok
-
fiyat iyiymiş
-
En güzelini yapmışsın seagate iyidir.
-
3 tanesi ajansta olmak üzere 4 tanesi çöp durumunda, 2 si daha yeni 1 tanesi 4-5 aylıktı, öyle aşırı kullanımıda yoktu
-
Muqi hocam mümkün değil öyle birşey. Sizinki portable disktir vurup çarpmışınızdır. PC içinde sabit duran seagate e bişey olmaz bence.
-
HolyOne bunu yazdı
Muqi hocam mümkün değil öyle birşey. Sizinki portable disktir vurup çarpmışınızdır. PC içinde sabit duran seagate e bişey olmaz bence.
Holyone açıkçası benimkide lion un aldığı gibi harici diskti ajanstakiler siyah ve büyük 2 tane 2 tb bir tanede 1 tb
evde ki 500 gb üstelik sonuncusu arşivide alıp gitti birde kurtarma servisine yüzlerce lira ödemek gerek şimdi
edit: kesinlikle hiç bir çarpma yok, ajansta çarpabileceği bir yer yok havalandırmalı özel bir dolapta korunuyordu
Carlsaganandcat tarafından 17/Ara/12 15:32 tarihinde düzenlenmiştir -
benimde yuzum seagate de gulmedi.
sirkete disk alacagim zaman wd tercih ediyorum onda da hata verdigi zamanlar oluyor ama
yine de seagate tercih etmiyorum
-
segate alma sakın 3 tane hdd im yandı wd öneririm yada sandisk ssd
turkcell tarafından 17/Ara/12 15:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Seagate mi. Hem Allah'a hem bana uzak olsun. Simdiye kadar uretilmis en lanet hdd. Eger degistirebiliyorsan WD al.
Bugune kadar seagate ten cektigimi bir ben bilirim.
Asagidaki konuyu incele bi.
http://www.tahribat.com/Forum-1tb-Seagate-Hdd-Uctu-Cozumlu-139647/1/#
-
2 tane 1 tb (3 yıldır aktif olarak kullanıyorum) (harici)
2 adet 500gb (2 yıldır yoğun olarak kullanıyorum) (harici)
Bu güne kadar sorun çıkmadı çok şükür.