Seçim Kararından Sonraki İlk Araştırma!
-
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin seçim kararını almasından sonra Tempo Dergisi tarafından yaptırılan araştırmanın sonuçları bugün yayımlanıyor.
Ayrıntılı sonuçlarını bu haftaki Tempo’da bulabilirsiniz, ben sadece "Seçimde kime oy vereceksiniz" sorusunun yanıtlarını aktarıyorum:
AKP: Yüzde 41,3. CHP: Yüzde 13,6. ANAP-DYP: Yüzde 10,7. Kararsız: Yüzde 7,6. MHP: Yüzde 6,9. Boş oy: Yüzde 6,6. GP: Yüzde 3,9. DTP: Yüzde 3,6. SP: Yüzde 1,3. DSP: Yüzde 1,2. Diğer: Yüzde 3,1.
Derin konular açılmış! Sezon başladı :D
-
heryerde farklı anketler farklı sonuclar. bu anketlerin yapılıs yerleri ve sorulan kisilere gore degisir. benim sabah haberlerinde izledigim ankette ise akp %30 idi burada %41 cıkmıs. dedigim gibi anket yapılan insanlar ve anketin yapıldıgı bolge onemli burada. anketlerle kendilerini avutmasınlar onların lale devri bitti
-
akp yine basa gelecek gibi :(
-
AKP: Yüzde 41,3.
Millet uyanık abi... Tabii ki akp gelsin. En iyiside bu zaten!
-
ALLAH (c.c) Sonumuzu hayır etsin.
-
Rene Siyasi KonuLarın AçıLmasını YasakLamıştı?
-
-
bencede ankete inanmamak lazım.ama yine o geri kafalılar tekrar başa gelirse a.q kafayı bozup bişeyler yapmayı yavaş yavaş düşünüyorum. ama yinede o köpekler için değeceni sanmam.bu arada partide tutmam.ama o akp denilen sahte şeyh köpeklerinin başa geçmesini istemem. kahrolsun akp yaşasın cumhuriyet ve laik türkiye.
-
Bu tür komuoyu araştırmalarına güvenmiyorum. Dengeler kimin elindeyse büyük odur. Göz boyamak için yaptırılmadığının bi garantisi yok. Vardır AKP nin bi eli. Üstelik AKP den gelecek hayır hiç gelmesin...
-
toplumun %65lik kesimi bir ağır darbe aldığı için rejim muhtura vesaire çok zaman önce
napacak bu halk madem benim elimde olan bişey bu seçim bana bir darbe yapılıyorsa ben akp ye veririm demezmi
akp o kadar uyanık ki temize çekmekte kendisini benim inancım bu halk yine akpyi iktidar yapacak hemde eminim
anap ile dyp salak kendi örgütünden insanlar istifalar veriyor bu halk onlarıda sandığa gömecek evet bu bir gerçek
dsp chp ile birleşemedi çünkü sarıoğlan milletvekillikten çekilicem dedi chpnin zaten ne mal olduğu belli
%41 zorda yine 35 ile 40 aralarında olabilir chpnin yazın olacağı için akdeniz bölgesinden oyları düşecek millet tatilde vesaire birde ekonomi nin düştüğünü görüyoruz chp nin engelleri karşısında madem chpekonomiye darbe yapıyor zorluyor dıştan da akp ye destek gelecek
forumda siyaset yapmak zararlı diye denilmişti evet bende yapıyorum özür dilerim madem konu açtınız yazıldı
-
%41.3 az yaww ha bide chp barajı geçmiş inanılmazzzz :D