folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Seçim Kararından Sonraki İlk Araştırma!

Seçim Kararından Sonraki İlk Araştırma!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin seçim kararını almasından sonra Tempo Dergisi tarafından yaptırılan araştırmanın sonuçları bugün yayımlanıyor.

Ayrıntılı sonuçlarını bu haftaki Tempo’da bulabilirsiniz, ben sadece "Seçimde kime oy vereceksiniz" sorusunun yanıtlarını aktarıyorum:

AKP: Yüzde 41,3. CHP: Yüzde 13,6. ANAP-DYP: Yüzde 10,7. Kararsız: Yüzde 7,6. MHP: Yüzde 6,9. Boş oy: Yüzde 6,6. GP: Yüzde 3,9. DTP: Yüzde 3,6. SP: Yüzde 1,3. DSP: Yüzde 1,2. Diğer: Yüzde 3,1.

Derin konular açılmış! Sezon başladı :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    heryerde farklı anketler farklı sonuclar. bu anketlerin yapılıs yerleri ve sorulan kisilere gore degisir. benim sabah haberlerinde izledigim ankette ise akp %30 idi burada %41 cıkmıs. dedigim gibi anket yapılan insanlar ve anketin yapıldıgı bolge onemli burada. anketlerle kendilerini avutmasınlar onların lale devri bitti

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    akp yine basa gelecek gibi :(

Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek

AKP: Yüzde 41,3.

Millet uyanık abi... Tabii ki akp gelsin. En iyiside bu zaten!

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Erkek
    ALLAH (c.c) Sonumuzu hayır etsin.

Derken qüne$ doqdu ufku çizen kahve renqi daqLarın ardından,ve Senin ßa$ın omZumda!..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Rene Siyasi KonuLarın AçıLmasını YasakLamıştı?

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=83970

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TIGER_07
    TIGER_07's avatar
    Erkek

bencede ankete inanmamak lazım.ama yine o geri kafalılar tekrar başa gelirse a.q kafayı bozup bişeyler yapmayı yavaş yavaş düşünüyorum. ama yinede o köpekler için değeceni sanmam.bu arada partide tutmam.ama o akp denilen sahte şeyh köpeklerinin başa geçmesini istemem. kahrolsun akp yaşasın cumhuriyet ve laik türkiye.

TBT ordusundan TSK ordusuna transfer olan mürit
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Bu tür komuoyu araştırmalarına güvenmiyorum. Dengeler kimin elindeyse büyük odur. Göz boyamak için yaptırılmadığının bi garantisi yok. Vardır AKP nin bi eli. Üstelik AKP den gelecek hayır hiç gelmesin...

Her Hakkım Saklıdır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

toplumun %65lik kesimi bir ağır darbe aldığı için rejim muhtura vesaire çok zaman önce

napacak bu halk madem benim elimde olan bişey bu seçim bana bir darbe yapılıyorsa ben akp ye veririm demezmi

akp o kadar uyanık ki temize çekmekte kendisini benim inancım bu halk yine akpyi iktidar yapacak hemde eminim

anap ile dyp salak kendi örgütünden insanlar istifalar veriyor bu halk onlarıda sandığa gömecek evet bu bir gerçek

dsp chp ile birleşemedi çünkü sarıoğlan milletvekillikten çekilicem dedi chpnin zaten ne mal olduğu belli

%41 zorda yine 35 ile 40 aralarında olabilir chpnin yazın olacağı için akdeniz bölgesinden oyları düşecek millet tatilde vesaire birde ekonomi nin düştüğünü görüyoruz chp nin engelleri karşısında  madem chpekonomiye darbe yapıyor zorluyor dıştan da akp ye destek gelecek

forumda siyaset yapmak zararlı diye denilmişti evet bende yapıyorum özür dilerim madem konu açtınız yazıldı

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyRoN
    PyRoN's avatar
    Erkek
    %41.3 az yaww ha bide chp barajı geçmiş inanılmazzzz :D

Yürüüü Beaaa Ehli Deveee Endamını Göreyim,, Senle Geçen Günlerimin E*dadını S*keyim,, Mecnunmuyum Lan Bir a*m İçin Çöllere Düşeyim,, Senide Leylayida Mecnunuda S*keyim!!
Toplam Hit: 1922 Toplam Mesaj: 12