folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Seçim Olsa Oyunuz Kimin?

Seçim Olsa Oyunuz Kimin?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    ganimet bunu yazdı:
    -----------------------------

persian fethullah gülene iftira atıyorsun bilmeden

Bazı basın yayın organlarında, 'Fethullah Gülen'in, aracı gazeteciler kullanarak TSK'nın subay kademesini hedef aldığı', yine 'Gülen'e yakın bir televizyon kanalında Cumhurbaşkanı'nın protesto edildiği' şeklinde yayınlanan haberler, avukatı Orhan Erdemli tarafından yalanlandı.

Haberlerin 'gerçek dışı iddialar' olduğu belirtilen açıklamada, bir yayın organında da 'Gülen'in hararetle AKP'yi desteklediği' ileri sürüldüğü hatırlatılarak, "Gülen'in, 'aracı gazetecisi' olmadığı, çeşitli konularda fikirlerini bizzat kendi yazıları veya konuşmaları ile kamuoyuna duyurduğu herkesin malumudur. Buna rağmen, medyada yer alan bazı yazı veya haberlerin, müvekkilim Gülen'le irtibatlandırılması; belli kurum ve kuruluşların veya kişilerin karşılıklı çatışma içinde gösterilmesi iyi niyetli bir yaklaşım olarak kabul edilemez." denildi. Erdemli, ülkede birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bu günlerde, milleti birbirine düşürmeye çalışanların oyunlarına gelinmemesini istedi. Açıklamada, "Muhterem Gülen farklı düşünceleri bir zenginlik kabul ederek; ülkemizde birlik ve beraberliğin, sevgi ve barışın tesisi, geliştirilmesi yönünde ilmî ve fikrî faaliyetlerde bulunmaktadır. Bu çalışmalar belli kurum ve kuruluşlara bağlı olarak veya karşısında durarak yapılan siyasi nitelikli faaliyetler değildir. Bilakis, bu çalışmalar millet ve memleket menfaatlerini esas alan, her kişi ve kurumu kucaklayıcı bir nitelik taşımaktadır. Bu çerçevede Fethullah Gülen'in yazı ve konuşmaları incelendiğinde; din, dil, ırk farkı gözetmeden insanlık ortak paydasında herkesin birbiriyle uzlaşarak anlaştığı; sevgi ve hoşgörünün hakim olduğu, Cumhuriyet ve demokrasinin daha da güçlendirilmesi yönündeki düşüncelerin ifade edildiği açıkça görülecektir. Dolayısıyla bu duygu ve düşünceleri esas alan mütefekkir bir şahsiyete yöneltilen belli kurumların karşısında olma veya belli bir siyasi hareketin yanında olma şeklindeki iddialar yanlış bir algılamanın ürünüdür. Fethullah Gülen'in devlet büyükleri ve askerimiz konusunda yıllardır yaptığı samimi açıklamalar kamuoyu tarafından yakından bilinmektedir. Arzu edenler, müvekkilimin askere bakış açısı için, Sızıntı Dergisi'nde kaleme aldığı Haziran 1979 ve Ekim 1980 tarihli 'Asker' ve 'Son karakol' başlıklı başyazılarına bakabilir." denildi.
    İstanbul, Zaman
    f.gülen hiçbir partiye desteklememekte bunu bilmelisiniz

arkadaşım fettulah gülen madem çok iyi bir insan ve türkiyeyi seviyor..Niçin türkiyeye gelmiyor :))))

Halkın içinde ılıman islam(amerikancı) ve nurcu cemaatlerine destek veren kim??Bu cemaatlarin hangi partinin propagandasını yapdığı da bellidir.TKP deyipde CHP dememim sebebi CHP, CHP olsaydı AKP strajik noktaları özelleştirirken muhalefet yapardı.Engelleyeme çalışırdı (gerçek manada) CHP yide gördük. Tayyip'in oğlu çürük raporu aldı askere gitmiyor.Acaba gerçekden çürükmü? ABD de sefasını sürüyor.Çoğu AKP millet vekilinin oğluda öle. Şu ana kadar bi yalının veya villanın önünden cenane kalkdığını gördünüz mü? Şuan bile belki kardeşlerimiz hain pkk  yüzünden şehit düşüyor. AKP lilerin bu vatan için canlarını sevip sevmedikleri çocuklarına çürük raporu hazırlattırdıklarından bellidir.

Long Live Turkey..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mysterious_tr
    mysterious_tr's avatar
    Erkek
    MHP

Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

BiGGest bunu yazdı:
    Hoca bana kalırsa sen önce mualafet'in Muhalefet olarak yazılması gerektiğini öğren sonra yorum yap..
    ?Fark eden şey ne demek istediğimi anlamışsın demek ki mualefet in muhalefet olduğunu söyleye biliyorsun.Saol'un sağol olduğunu anlaya biliyorsun değil mi?

Doğru sende haklısın bir yere çekiştirip lafı çevirtmek lazım.Yoksa doğru sözlere karşı ne yapıla bilir ki?Tıpkı erdoğanın yaptığı gibi kıvırtmak, her türlü harekete kılıf hazırlamak en doğrusu, ancak bu sayede doğrulardan kaçabilirsiniz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lord-Cret
    Lord-Cret's avatar
    Erkek
    Burnunuzdan gelir amk yapmayın yha.. bide cem uzan diyenler olmuş.. Hacı adam cahil kandırıyo paso ya.. Biraz gerçekçi olalım..Bence Ak Parti veya MHP olmalı.. Diğer partiler fos geliyor bana..

Selam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    asıl akp ve mhp fos geliyor bana. başka kime veririseniz verin oyunuz...

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

abicim bende şunu demek istiyorum tkp şu bu yazanlara

Şimdi solcusunuz yada bir şekilde amacınız akpyi bitirmekse neden chp değil?

Şu an amacımız akpyi düşürmek ise chp en yakın rakibi oyları stratejik verin.

Bunun dışında yok abi ben sevmiyorum deniz baykalı mı diyorsunuz??Şunu söyliyim

Adam mualefetken akp ye karşı elinden geleni yaptı cumhurbaşkanı seçtirmedi, bir çok konuda mahkemeye baş vurdu.Sürekli önlerine barikat çekmeye çalıştı.HAngi parti yaptı?Mhpmi tkp mi yada başka birisi mi?

Adamlar mualefetken diğer partilenden fazla mualefet oldular.Mahkeme şu bu gibi yollara kaçı baş vurdu?Demek ki bu adam mualefetken bir ton iş yapsa iktidarda olsa neler olacak düşüne biliyor musunuz peki bu yonden?

Ama Türkiye nin genel hali bu.Miting yapılır birileri çıkar ülke bölücüleri, vatan hainleri der.Okullara çok sağlam bilgi sistemi yüklersin dershaneciler çıkar bizi mahfettin der.Öğrenciler olmaz böyle şey ya gibi vır vırlar.

Sonuçta hiç kimseyi memnun edemezsin.

zumsuk kardeşim chp ne yaptıki zaten .hep yaptırmamakla ünlü.tek parti döneminden itibaren hep parti siyeseti olarak iyi ve kötü yaptırmamak engel olmak barikat kurmak.ülkeye bir artısı olmamış bu kafaylada olamaz. zaten yaptıkları icraatı yazmışsın neler yaptırmadılar diye.baykalın geçmişide hep aynı siyasi bir tarihi yok yani ülkeye koyduğu artı bir değer yok.hayatı da muhalefetle geçmiş adamcağızın.sarıgül gibi adamlarıda teşkilattan attı. işte o adam iş yapardı ama baykal iş yapanları sevmez.yaptırmayanları sever.))

You set up her pickle which you loved
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

persian yanlışın var hoca birincisi ben akp yi savunmuyorum chp yi eleştiriyorum

ikincisi ben akp li değilim ve oy kullanabilsem mhp ye verecem 

ben deniz baykala muhalefet yapmasın demiyorum ama adam gibi yapsın

cumhurbaşkanlığını nasıl engellediyse akp nin diğer icraatlarını da engelleseydi ya  mesela en basitinden o kadar iyi muhalefet yapıyordu da

neden tayyipin Türk telekomu 4 senelik karına satışına engel olmadı veya neden daha pahalıya sattırmadı

yani baykalın  muhalefetinin bu ülkeye hiç faydası olmadı bi tane oldu diyebiliriz

o da gülün cumhur başkanı seçilememesi onu da ellerine yüzlerine bulaştırdılar hem piyasalar zarar gördü hem de gülün seçilmesinden

daha vahim bi yasa gelior 4+4 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    Mhp olurdu :)

....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

pcBear hep daha fazlası mı?Cumhurbaşkanlığını engelledi neden Türktelekomu engelliyecek öyle mi?

Şunu sorayım sana madem öyle.Vereceğin mhp partisi akpnin hangi işini engelledi?

Chp başka birşey değil adı üstünde MUALEFET.Kötü işlere karşı çıkarlar iktidarın kötü işlerine.Diğer partiler neden karşı çıkmayarak adeta yandaşları oldu o zaman?

Adamların bilmediğimiz bir çok engeli var her fırsatta mahykeme şu bu ellerinden geleni yapıyorlar.Ellerine yüzlerine bulaştırdıklarıda yok.Fakat güçsüz ekonomimiz olduğu için iktidara karşı çıkıldığında yada birileri hapşurduğunda piyasalar dalgalanıyor.Buda normal.

Ben kızdığım şey o kadar laf söylüyorlar deniz baykal ne yaptı ki şimdiye kadar diye.Görüldüğü gibi adam iktidara bile gelmemiş nasıl açık konuşuyorsunuz?Ben konuşmalarını izledim bir kaç yere çıktı ve şu ana kadar mualefet olarak Atatürkçü düşünce düşmanlarına karşı gayet iyi bir rol takındı ve gerekeni yaptı.

Bu durumda bu adam benim için mualefet olarak diğer partilerden iyi.Mhp mi karşı çıktı?Şimdiye kadar kaç yerde çıkıp birşeyler söyledi??Dsp desen bitik.Erkan mumcu desen laf söylüyor gidip pakete destek veriyor.

Mehmet ağır desen daha birleşmeyi adma akıllı sağlayamadılar.Eee hangi birini akpye karşı adam akıllı birşeyler yaparken görebildim?Hiç birini bile diye bilirim.

Şimdi çıkıp seçimlere oynamasınlar.Bir parti bir insna seçime oynarken değil bunnun dışında yaptıkları yapacaklarının garantisi olabilir.Yani seçim için alevilere oynasa, o kadar savaş açarım zart zurt ta dese 4 yıl boyunca kalkıp akpye yada yaptıklarına en ufak bir harekt yapmıyorsa bitiktir.

HAreketten kastım çıkıp akp şöyle böyle demk yerine icraat.Ben bunları savunuyorum benim görüşüm budur.Siz gidip ister tkp ister akp ister mhp ye verin.Ne güzel bin bir çeşit görüş var derim.Fakat iktidara bile gelmemiş birine ne yaptı şimdiye kadar deyip akpye karşı en ufak icraati olmayanı tutarsanız burda bi karışıklık söz konusudr.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

persian iftira atmadığını söylüyorsun fakat attığını bilmiyorsun imam hatip lisesini bitirmiş ortaokuldan terk değil

konu seçim işin cırtını çıkarmamak lazım //siyaset yapılmamalı//

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 25803 Toplam Mesaj: 214