folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Seçimlerin Nabzını Tutalım Mı?

Seçimlerin Nabzını Tutalım Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    bLuetuLips bunu yazdı:

Bence çok büyük bi süpriz olcak ve meclise 2 parti gircek

Akp %42, Chp %23, Mhp %9, Dp %8, Gp ve bağımsızlar %6

Dayı Akp %42 yi bulamaz :) 1 haftada okadar şey değiştiki anlatamam Süpriz olacak Çok büyük bir süpriz olacak kararsızların oyuna bağlı çok büyük bir kararsız kitle var hepsi CHP ye yönelirse CHP tavan yapar 

Bilmiom hoca ben senin tam tersini tahmin ediyorum. Eğer bi şehirde akp'nin belediyesi varsa ki dünkü bursa mitingindeki kalabalığı görmeliydin o ilde oylar tavan yapar. Yapılan onca hizmeti kimse atlamıyo... Ve son haftalarda akp oylarını baya arttırdı diye düşünüyorum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

Antalyayı   Akp  alacak....genel olarak arastırmalarla  geciriyorum bu gunleriiii..

suan  akp  %33  leri sorluyor...  chp yine 2 . %14 lerde  bunlardan  daha önemli durum  mhp  bu parti cok seyi etkileyecekk  zira  %0,5 le farkla   barajın hemen altında.....

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    bLuetuLips bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:
    bLuetuLips bunu yazdı:

Bence çok büyük bi süpriz olcak ve meclise 2 parti gircek

Akp %42, Chp %23, Mhp %9, Dp %8, Gp ve bağımsızlar %6

Dayı Akp %42 yi bulamaz :) 1 haftada okadar şey değiştiki anlatamam Süpriz olacak Çok büyük bir süpriz olacak kararsızların oyuna bağlı çok büyük bir kararsız kitle var hepsi CHP ye yönelirse CHP tavan yapar

Bilmiom hoca ben senin tam tersini tahmin ediyorum. Eğer bi şehirde akp'nin belediyesi varsa ki dünkü bursa mitingindeki kalabalığı görmeliydin o ilde oylar tavan yapar. Yapılan onca hizmeti kimse atlamıyo... Ve son haftalarda akp oylarını baya arttırdı diye düşünüyorum...

Bana gelsen kime verecen desen AKP derim ama AKP ye oy vermiyecem ama vereceğim diyorum:) Mitingler de O ilçeden gelenler dolduruyo AKp taşra kesiminde çok büşük oy kapasitesi va büşük şehirlerde yok varoşlar akp ye veriyo zengin kesim chp ye şimdi chp biraz daha taşra bölgelerine gitse çiftçinin derdini dinlese esnafın Chp nin oyları artar

MHP oyunu arttırmak için acilen bağçeliyi değiştirmesi lazım mesela mhp genel başkan yardımcısı var kır saçlı bir adam onu başa geçirse tamamdır

CHP de baykalı atıp sarıgüle destek çıksa ben ömrümde solu tutmamış adam bende veririm CHp ye 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Tahminimce geçen seçimdeki oy oranları çok değişmeyecektir.AKP %30-35 arasında oynuyor.CHP %13-18 arasında.AKP'ye kızan sağ taraf ağırlıklı olarak MHP'ye verecektir.Orda da Devlet Bahçeli gerçeği var ama barajı zorlayacak MHP %11 civarı alabilir.Çiftçi tüm partilere küskün,eğer çiftçiler eski günlerin hatrına DP'ye verirse o da barajı aşabilir.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    ak party % 35 - chp %25- mhp% 15 - Genç party %12 
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    Eğer AKP %42 oy alırsa ben hiç siyasetten anlamıyorum demektir. Burdan da söylüyorum eğer AKP %42 oy alırsa bir daha siyasetten hiçbir konu açmayacağım konuşmayacağım. Anlamıyorum diyeceğim.

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    + Obduraman Boztaş :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek

oy vereceği partiyi sürekli kötüleyen ama sonunda bu paritye oy vericez diyenler...biliyorum ordasınız..

yaşasın bilinçli seçmenlerimiz :)) hiç güleceğim yoktu!

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek
    8mm bunu yazdı:

Sonuna kadar Atatürk İlkelerini savunan bir insanım. Yanımda kimse Atatürk'e bırak hakareti laf dahi söyleyemez ki normalde herkese karşı çok saygılıyımdır. Bu konuda çok hassasım.

Bugün Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel tavırlarına bakalım. Hangisi Atatürk görüşlerini yansıtıyor? Deniz Baykal denilen adam Antalya'lı , peki önce Ülkesi sonra Antalya için bugüne kadar ne yapmıştır? Koca bir hiç.

Atatürk bugün kalkıp mezarından gelse Chp'deki herkesi asar. Taş üstünde taş bırakmaz.

Ama bazı şeylerin mecburiyetinden yine de Chp'ye vereceğiz.

Birincisi Sana KAtılıyorum Senin Dedigin Gibi MEcliste Bir Millet Vekili Chplilere Aynen Bu Sözleri 

Söylemişti Ve Üzerine Yürüdüler 

2.Zorunluluk Diye Birşey Yoktur Demoktatik Bir Ülkede Yaşıyorsak Herkez Hür Ve Özgür 

Bür Şekilde Oyunu KUllansın Şimdi Sen Diyosunki Chp Ye Zorunluluktan 

Vericem Oyunu.YArın Chp Mesela Dİyorum İktidar ÇIktı Peki Bu İktidar Döneminde Krız 

Çıkarsa Ve 2001 E Geri Dönersek Sen Çıkıpta Bir Dahaki Seçimlerde 

Yiine İşte ZOrunluluktan Felan Oyunu Atarmısın.. 

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kim çıkarsa çıksın bana bi fayda sağlamıycaksa ...ikimden asa kasımpasa

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 5205 Toplam Mesaj: 48