Seçimlerin Nabzını Tutalım Mı?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
bLuetuLips bunu yazdı:
-----------------------------Bence çok büyük bi süpriz olcak ve meclise 2 parti gircek
Akp %42, Chp %23, Mhp %9, Dp %8, Gp ve bağımsızlar %6
-----------------------------Dayı Akp %42 yi bulamaz :) 1 haftada okadar şey değiştiki anlatamam Süpriz olacak Çok büyük bir süpriz olacak kararsızların oyuna bağlı çok büyük bir kararsız kitle var hepsi CHP ye yönelirse CHP tavan yapar
Bilmiom hoca ben senin tam tersini tahmin ediyorum. Eğer bi şehirde akp'nin belediyesi varsa ki dünkü bursa mitingindeki kalabalığı görmeliydin o ilde oylar tavan yapar. Yapılan onca hizmeti kimse atlamıyo... Ve son haftalarda akp oylarını baya arttırdı diye düşünüyorum... -
Antalyayı Akp alacak....genel olarak arastırmalarla geciriyorum bu gunleriiii..
suan akp %33 leri sorluyor... chp yine 2 . %14 lerde bunlardan daha önemli durum mhp bu parti cok seyi etkileyecekk zira %0,5 le farkla barajın hemen altında.....
-
bLuetuLips bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
bLuetuLips bunu yazdı:
-----------------------------Bence çok büyük bi süpriz olcak ve meclise 2 parti gircek
Akp %42, Chp %23, Mhp %9, Dp %8, Gp ve bağımsızlar %6
-----------------------------Dayı Akp %42 yi bulamaz :) 1 haftada okadar şey değiştiki anlatamam Süpriz olacak Çok büyük bir süpriz olacak kararsızların oyuna bağlı çok büyük bir kararsız kitle var hepsi CHP ye yönelirse CHP tavan yapar
Bilmiom hoca ben senin tam tersini tahmin ediyorum. Eğer bi şehirde akp'nin belediyesi varsa ki dünkü bursa mitingindeki kalabalığı görmeliydin o ilde oylar tavan yapar. Yapılan onca hizmeti kimse atlamıyo... Ve son haftalarda akp oylarını baya arttırdı diye düşünüyorum...
-----------------------------Bana gelsen kime verecen desen AKP derim ama AKP ye oy vermiyecem ama vereceğim diyorum:) Mitingler de O ilçeden gelenler dolduruyo AKp taşra kesiminde çok büşük oy kapasitesi va büşük şehirlerde yok varoşlar akp ye veriyo zengin kesim chp ye şimdi chp biraz daha taşra bölgelerine gitse çiftçinin derdini dinlese esnafın Chp nin oyları artar
MHP oyunu arttırmak için acilen bağçeliyi değiştirmesi lazım mesela mhp genel başkan yardımcısı var kır saçlı bir adam onu başa geçirse tamamdır
CHP de baykalı atıp sarıgüle destek çıksa ben ömrümde solu tutmamış adam bende veririm CHp ye
-
Tahminimce geçen seçimdeki oy oranları çok değişmeyecektir.AKP %30-35 arasında oynuyor.CHP %13-18 arasında.AKP'ye kızan sağ taraf ağırlıklı olarak MHP'ye verecektir.Orda da Devlet Bahçeli gerçeği var ama barajı zorlayacak MHP %11 civarı alabilir.Çiftçi tüm partilere küskün,eğer çiftçiler eski günlerin hatrına DP'ye verirse o da barajı aşabilir.
-
ak party % 35 - chp %25- mhp% 15 - Genç party %12
-
Eğer AKP %42 oy alırsa ben hiç siyasetten anlamıyorum demektir. Burdan da söylüyorum eğer AKP %42 oy alırsa bir daha siyasetten hiçbir konu açmayacağım konuşmayacağım. Anlamıyorum diyeceğim.
-
+ Obduraman Boztaş :)
-
oy vereceği partiyi sürekli kötüleyen ama sonunda bu paritye oy vericez diyenler...biliyorum ordasınız..
yaşasın bilinçli seçmenlerimiz :)) hiç güleceğim yoktu! -
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Sonuna kadar Atatürk İlkelerini savunan bir insanım. Yanımda kimse Atatürk'e bırak hakareti laf dahi söyleyemez ki normalde herkese karşı çok saygılıyımdır. Bu konuda çok hassasım.
Bugün Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel tavırlarına bakalım. Hangisi Atatürk görüşlerini yansıtıyor? Deniz Baykal denilen adam Antalya'lı , peki önce Ülkesi sonra Antalya için bugüne kadar ne yapmıştır? Koca bir hiç.
Atatürk bugün kalkıp mezarından gelse Chp'deki herkesi asar. Taş üstünde taş bırakmaz.
Ama bazı şeylerin mecburiyetinden yine de Chp'ye vereceğiz.
-----------------------------Birincisi Sana KAtılıyorum Senin Dedigin Gibi MEcliste Bir Millet Vekili Chplilere Aynen Bu Sözleri
Söylemişti Ve Üzerine Yürüdüler
2.Zorunluluk Diye Birşey Yoktur Demoktatik Bir Ülkede Yaşıyorsak Herkez Hür Ve Özgür
Bür Şekilde Oyunu KUllansın Şimdi Sen Diyosunki Chp Ye Zorunluluktan
Vericem Oyunu.YArın Chp Mesela Dİyorum İktidar ÇIktı Peki Bu İktidar Döneminde Krız
Çıkarsa Ve 2001 E Geri Dönersek Sen Çıkıpta Bir Dahaki Seçimlerde
Yiine İşte ZOrunluluktan Felan Oyunu Atarmısın..
-
kim çıkarsa çıksın bana bi fayda sağlamıycaksa ...ikimden asa kasımpasa