Sedat Peker Karizmayı Çizdirdi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

24 saatini kameraya çektirdi, görüntüler internete düştü. Bakın rap müzik eşliğinde nasıl da döktürüyor..
    http://video.haberturk.com/video.aspx?v_ID=31309&k_A=anaforrr

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    texas
    texas's avatar
    Erkek

ooo (Reis)! çoşmuş heheh ritmlere iyide ayak uyduruyor ulan şu hale bak ya :D

in the end , there will be only chaos"... Everything must come to be END..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

Bu videosu da dul bir bayan ve kızına salça olan onları rahatsız eden bir elemanı sorgulamış birazda incitmiş diye biliniyor.

http://youtube.com/watch?v=Qpy3l5xGpKU 

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    niaehueha :D kafası güzel sanırsam

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hocam varya tek birşey söyliyicem bu videoyu dağatanı yamultacak.Nedeninide söyliyim bu bir site açtı siteye mektup falan yazdı.Evini arayıp tonla şeye el koymuşlar.Frekans karıştırıcıdan tut silahlara cdlere bilgisayar ve telsizlere kadar.Şimdi içerde mektupları okudum diyor ki

"o videoları kim sattıysa onlara süprizim var.Sanıyorum ki bu adamlar genelde ayakkabıın arkasına basan, düğmelerini göğsüne kadar açan maço adamlarla muhattap oldukları için yaptığım dans onlara ilginç geldi.Onlara çok büyük süprizim var daha ne hareketler göstericem.

Ben orada belirli kısmını gösterdim asıl yaptığım dansta vücudumuda kullanıyorum ve çok ilginç hareketlerim vardır.O videoları verenler büyük ödülüm için dua etsinler çok eğlenecekler çünkü.Büyük ödülde var içlerinden birisine çıkacak"

diyordu büyük ihtimalle çok pis şekilde yamultacak :D ayrıca şunuda yazmış

"Ben her tür müziği severim.pop, rap, r&b, reggie,caz, klasik müzik, hard rock,Türk sanat müziği, Türk halk müziği, hatta flütle çalnın japon müziğini bile.Müziğin bende ayrı bir yeri vardır.Hapishaneye geldiğim zamanda hapishane yönetimine klasik müzik çalmalarını söyledim saolsun kırmadılar çaldılarda.Bir çok kişi eminim sıkıldı işte bu müzikleri gerçek anlamda anlayan insanlardan biri olduğuma inanıyorum"

demişti. Onu bunu bilmem videoyu kim verdiyse büyük bir süprizi olacağı kesin :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

off editleyemedimde buyrun videosu izlemeyenler

http://youtube.com/watch?v=Haf3YyZyIVE

ahanda bu 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

ceza evinden yazmış oldugu mektupta burdan çıktıgı zaman bunu komdedi olarak piyasaya süren ve devletin bulamadıgı o polisleri ben bulurum diyor. ve sedat peker allaha şükür utanılacak iş yapmadım burda utanacak ben degilim diyor.

yunusozturk.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isoT
    isoT's avatar
    Erkek
    bence kafası güzel :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Ulaşmaya çalıştığınız sayfada hata oluştu
    lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

jiqsaw=> http://youtube.com/watch?v=Haf3YyZyIVE

burayı dene hocam.Ayrıca vukaat bende mektubu okduum.Çok iyi dans ederim bedenimlede yapacağım dans harektleri vardır hepsini göstereceğim içlerinden birisine süprizimde var diyor.Dua etsinlerbüyük süprizi görmek için diyorlar.

Çok pis yamultacak diye bilirim.Ama harbi harbi cüsseye göre fln iyi dans ediyor be arkadaş.Karizmayı çizdirmek mi?Ben sana söyliyim Türkiyede sağlam dans edenlerden birisi oldu (işi olmayıp sağlam dans edenlerden)  açıkçası ben helal olsun dedim güzel dans ediyor.Bırak karizmayı çizdirmeyi önceden MAFYA diyeceğim adamı bir araştırdım adam çok bilgili.bir çok yazısını röportajını okudum adam biliyor.

Yani sedat pekeri sevdim bu video sayesinde bir kişi daha kazandı ...Karizma çizdirmek ne kelime??? 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Çakal çukal herifin teki serserinin biri bide buna reis reis diye ayak çekenler war sinir oluyorum bu tip insanlara. Güya milliyetçiymiş ülkesi için cart yapıyomuş curt yapıyomuş bırakın yaa serserilerle çakallarla uğraşıyosunuz ekmeğinize bakın reis meis ayaklarına yatmayın efendi kibar insan olmaya özenin alalala...
Toplam Hit: 3054 Toplam Mesaj: 11