Seedbox Önerisi
-
Selam arkadaşlar;
Şu sıra lazım olduğu için, kullandığınız seedbox yeri önerilerinizi bekliyorum.
Bir de mümkün olursa upload hızı adına screen shot verebilirseniz çok makbule geçer.
Lokasyon: Yurtdışı tercihim.
Şimdiden teşekkürler.
-
-
bu özelliklerde bundan ucuzunu bulamazsın:
seed.st
-
Daft bunu yazdı
seed.st
2 mbit upload hızı az be hocu. Maksimum 15 mbit veren paket var. Zaten 1 ay kasıp 1 yıl yatıracağım.
KrypT bunu yazdıdediseedbox 1 gbps diyor ama upload hızı da buna dahil mi hocam?
bytesized'ın 300 mbit/s iyiymiş.
-
coLin bunu yazdıDaft bunu yazdı
seed.st
2 mbit upload hızı az be hocu. Maksimum 15 mbit veren paket var. Zaten 1 ay kasıp 1 yıl yatıracağım.
KrypT bunu yazdıdediseedbox 1 gbps diyor ama upload hızı da buna dahil mi hocam?
seed.st fiyat perf. olarak çok iyidir misal geçen sene kullanmıştım tl de 1 tb, scene access de 4.5tb , what.cd 500gb ptp de 1 tb buffer ım var.
-
http://www.seedstuff.ca/france.php
eğer fiyat/performans ararsan seed.st
-
Öneriler için tekrar teşekkürler beyler.
Birinde karar kılıp veririm coşkuyu artık.
@xyzavp
scc dedin beni yedin ya. Lanet olası davetiye hakkımı aynı ipden hesap açınca 8 TB uplu hesabımı banlamışlardı. Tek favori torrent sitem o zaten. Gerçi artık hesabım yok :d
-
xyzavp bunu yazdıcoLin bunu yazdıDaft bunu yazdı
seed.st
seed.st fiyat perf. olarak çok iyidir misal geçen sene kullanmıştım tl de 1 tb, scene access de 4.5tb , what.cd 500gb ptp de 1 tb buffer ım var.
Tl davetiyeni ben vermiştim, hatırlıyorum :)
Bende uzun zaman önce vps ile bayağı bi kastım, hala onun ekmeğini yiyorum açıkçası.
2 tane türk sitesi, 2 de yabancu sitede kastım sadece.
Türktorrent, bitturk, Tl ve Scc, revolutiontt falan da vardı ama bıraktım onları.
Sağlam 2 tane yabancı sitede üyeliğin olsa yetiyor, gerisi fantazi gibi oluyor :)
-
Daft bunu yazdı
seed.st
çok kullandm tavsiye ederim
-
MustyKTE bunu yazdıDaft bunu yazdı
seed.st
çok kullandm tavsiye ederim
upload hızı diğerlerine göre çok yavaş nasıl tavsiye ediyorsunuzki anlamadım ?
-
cuneyd bunu yazdıxyzavp bunu yazdıcoLin bunu yazdıDaft bunu yazdı
seed.st
Tl davetiyeni ben vermiştim, hatırlıyorum :)
Bende uzun zaman önce vps ile bayağı bi kastım, hala onun ekmeğini yiyorum açıkçası.
2 tane türk sitesi, 2 de yabancu sitede kastım sadece.
Türktorrent, bitturk, Tl ve Scc, revolutiontt falan da vardı ama bıraktım onları.
Sağlam 2 tane yabancı sitede üyeliğin olsa yetiyor, gerisi fantazi gibi oluyor :)
:) dostum evet TL sendendi sağolasın tekrardan, sonra zati tl de power olunca sonra waffles buldum o da what.cd ve scc yi bulmamı sağladı; sonra karagarga da power olunca da ptp oldu :)) bir ara baya bir kasmıştım. gerçi şimdi hepsinin ekmeğini yiyorum. özellikle ptp ve what bambaska dünyalar.
Bu arada seed.st yetecektir çok performanslıdır, yazdığı rakamların hep üzerine çıkar; upload ı scc de 5-6 mb oluyordu. ilk etapta sana yeteceğinden emin olabilirsin.
xyzavp tarafından 06/Eki/14 09:06 tarihinde düzenlenmiştir