Şehir Girişlerinde SMS Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ryung
    Ryung's avatar
    Erkek

Selamlar müritler bazı şehirlerde denk geldiğiniz gibi şehir sınırlarına girdiğinizde size şehir belediye adıyla "Şehrimize hoşgeldiniz " tarzında smsler gelmektedir. Bu konu ile ilgili bilgi sahibi olan müritler yardımcı olursa sevinirim. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

gsm sinyalleriyle konum belirleyip otomatik gönderiyorlar herhalde konu ile ilgili bilgim yok :))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ryung
    Ryung's avatar
    Erkek
    koray bunu yazdı

gsm sinyalleriyle konum belirleyip otomatik gönderiyorlar herhalde konu ile ilgili bilgim yok :))

Hocam bu iş direk olarak gsm operatörleri tarafından yapılıyor sanırsam yoksa gelen kişinin tespiti falan baya sıkıntılı gibi tahmin ediyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

bu arada bana hiç gelmedi beni sallamıyorlar herhalde :/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    koray bunu yazdı

bu arada bana hiç gelmedi beni sallamıyorlar herhalde :/

İstanbul Fatih e girdiğinde sms geliyor. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Anlaşmalı gsm operatörleri ile yapılıyor  cihaz tanımlı operatörün baz istasyonundan sinyal  aldıgı anda sistem çakıyor sms i,  ama mesela çevredeki sinyalleri okuyabilirsen o bölgedeki ve numaraları  alabilirsen sende yapabilirsin.  

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

bi ara onu avmlerde yapıyorlardı, sonra ne oldu yasaklandı mı bilmiyorum.

avmin oldugu koordinatlarda bulunan hatlara hangi firmalar o konum için sms reklamı satın aldıysa o operatör sms atıyordu.

kısa sürdü galiba yada son zamanlarda sms kısıtlamalarına baya onem verildi o da etkili olmus olabilir.

onun yerine firmalar artık, facebook instagram ve diğer mecralar konum bazlı ve demografik reklamlar vermeyi tercih ediyorlar.

ayrıca o şehre geldiğim için hoşgeldiniz smsi atsa ne olur atmasa ne olur gelmişim işte zaten :))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ryung
    Ryung's avatar
    Erkek

Bunun için gsm operatörleriyle nasıl bir iletişime geçmek lazım müşteri hizmetleri yardımcı olur mu yada merkeze dilekçe yazmak ? Detaylı bir bilgi alabileceğimiz bir yer yok mu ? 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Vodafoneda vardı böyle bir olay sanırım. Operatörlerin kurumsal müşteri hizmetleriyle görüş konu hakkında bilgileri vardır.

Sadece bi imza..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

Hocam Bimeks te çalışırken iş bankası ile anlaşması olduğu için mağazalara ufak yuvarlak bir zımbırtı getirdiler koydular bunlar mağazaya giren müşterilere otomatik sms atıyordu kampanya smsi falan. Cihazı açmıştım içinde sanayi tip düğme pil ve bi devre kartı vardı ama herhangi bir şey de yazmıyordu o yüzden detaylı adını bilmiyorum belki bilen arkadaşlar vardır yardımcı olurlar 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Belediylerin doğal olarak devlet adına herşeye erişimleri var. Bir operatörle anlaşmıştır, anlaştığı operatör şunu kontrol eder, bu şehirde kaç baz istasyonu var, atıyorum A-B-C-D-E.....X olmak üzere 300 diyelim (tamamen salladım sayıyı). Eğer numara bu 300 baz istasyonundan herhangi birinden sinyal çekmeye başladıysa sms gönder demişlerdir.  Mantığın bu olması lazım.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
Toplam Hit: 2231 Toplam Mesaj: 19
sms şehir