folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şehirler Arası Otobüs Firmasında Hırsızlık Olayı İle İlgili Fikir

Şehirler Arası Otobüs Firmasında Hırsızlık Olayı İle İlgili Fikir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

nilüfer kim amk?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı

nilüfer kim amk?

Adam direkt nokta atışı yapmış

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

hiç unutmam zamanında telefonum çalındı, savcılığa gittim falan. aradan 2 yıl geçti. telefon çalma olayına adım karışmış ifade vermeye çağırdılar. benim hattım çalıntı tele mi takılmış ne ama tek seferlik bi durum. hatırlarsınız eskiden şarj bitince arkadaşlardan tel isterdik görüşme yapmak için. "abi 5 dakka hattımı takıyım be" falan diye.

neyse anlayacağın madurken suçlu bile çıkartırlar bu devirde adamı. geçmiş olsun. savcılığa gitmesiysen mutlaka git. polisle olmaz. gasp tarzı bi durum olmadığı için polis bakmıyor. baktıysa da öylesine bakmıştır takip etmez. savcılığa gidip dilekçe vericen öyle takip ederlerse ederler.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

vereydin kıytırık elektronik cihaz sigortası yaptıraydın

hiç değilse 3-5 birşey koparırdık bada sana gelsin :)

https://www.facebook.com/photo.php?v=332351360196300

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

kusura bakmada senin mallığınmış biraz o

katılmamak elde değil

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

hacıbende yıllardır otobuslerı kullanırım ama hayatımda boyle bır olay basıma gelmemıstı. ılk defa boyle bırseyle karsılastım.  bulunma ıökanı neden olmasın kı sonucta otobuse bınen  ınsanların ısım ler ı telefonları turızm sırketının elınde ordan cıkartıla bılır ayrıca otobus fırmasının durdugu mola  yerlerı bellı baslı yerler oda bellı her yerden bulunma ımkanı var aslında ama tabı ugrasmak gerek  aska turlu olmaz 

savcılıga basvursam faydalı olurmu 

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    blackdeath bunu yazdı

hacıbende yıllardır otobuslerı kullanırım ama hayatımda boyle bır olay basıma gelmemıstı. ılk defa boyle bırseyle karsılastım.  bulunma ıökanı neden olmasın kı sonucta otobuse bınen  ınsanların ısım ler ı telefonları turızm sırketının elınde ordan cıkartıla bılır ayrıca otobus fırmasının durdugu mola  yerlerı bellı baslı yerler oda bellı her yerden bulunma ımkanı var aslında ama tabı ugrasmak gerek  aska turlu olmaz 

savcılıga basvursam faydalı olurmu 

şimdi hocam otobüs bagajına girenden firma sorumlu ama yanında taşınan eşyalardan sorumlu değil. ha bu demek oluyor ki bir şey yapmamam. yaparsın direk savcılığa çık, güzelçe bir dilekçe yaz önce sonra çık karşısına durumu anlat. ellerinde bulunan kişi listelerini falan söyle. zaten yapmışsın bir hata. bir daha hata yapıp savcılığa gitmemezlik etme. polisle olmaz o iş tutanak tutar gider sebebi bulunursa iade etmek için. sense savcılığa yolculuk esnasında gerçekleşen hırsızlık için suç duyurusunda bulunacaksın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    numune bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    blackdeath bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

ne alakası var hacı otobüste uyumadanmı gelıyorsun

Hiç birzaman notebookumu yanımdan ayırmam üsteki rafa lokum şekerleme dışında birde montum dışında birşey koymam

koyduğum montun ceplerini boşaltırım valizimde giyisi ve kişisel bakımdan başka birşey bulundurmam

hayatım yollarda geçti a.q uyanık olacaksın :) birde yanındakiyle fazla muhabbete girmeyeceksin

hacı tuvaletede notebookla mı gidiyosun molada =)

evet

aynen.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juliet
    Juliet's avatar
    Erkek

Hırsızlık amacıyla yolculuk yapan birisi asla kendi adını kullanmaz tel numarasını sallar. Hepsini doğru verdi diyelim. Otobüs firması yada polis herkesi tek tek arayıp sormaz bunu tahmin etmiş olmalısın yada hepsi için arama yapamaz suclayamaz. Varsa sabıkalı birisi aynı sucdan belki onun üstüne gidebilirler. Molalarda alakasız birisi girmiş almış olabilir. Çünkü otobüse kimin girip girmedigine kimse bakmıyor. 

Şehir içinde belediye otobüslerinde bile artık kamera koymaya basladılar.şehirlerarası otobüslerede koysalar bitane en azından kimin aldıgını hangi numara hangi koltuk vs tahmin edilirdi. Otobüs firmasının üzerine git bence 

011100110110000101111010011000010110111000101110011000010111011001101001
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    numune bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    blackdeath bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

ne alakası var hacı otobüste uyumadanmı gelıyorsun

Hiç birzaman notebookumu yanımdan ayırmam üsteki rafa lokum şekerleme dışında birde montum dışında birşey koymam

koyduğum montun ceplerini boşaltırım valizimde giyisi ve kişisel bakımdan başka birşey bulundurmam

hayatım yollarda geçti a.q uyanık olacaksın :) birde yanındakiyle fazla muhabbete girmeyeceksin

hacı tuvaletede notebookla mı gidiyosun molada =)

evet

aynen.

evet

Hardcore Gamer - Android Game Developer
Toplam Hit: 3365 Toplam Mesaj: 36