Şehirler Arası Otobüs Firmasında Hırsızlık Olayı İle İlgili Fikir
-
nilüfer kim amk?
-
VBDream bunu yazdı
nilüfer kim amk?
Adam direkt nokta atışı yapmış
-
hiç unutmam zamanında telefonum çalındı, savcılığa gittim falan. aradan 2 yıl geçti. telefon çalma olayına adım karışmış ifade vermeye çağırdılar. benim hattım çalıntı tele mi takılmış ne ama tek seferlik bi durum. hatırlarsınız eskiden şarj bitince arkadaşlardan tel isterdik görüşme yapmak için. "abi 5 dakka hattımı takıyım be" falan diye.
neyse anlayacağın madurken suçlu bile çıkartırlar bu devirde adamı. geçmiş olsun. savcılığa gitmesiysen mutlaka git. polisle olmaz. gasp tarzı bi durum olmadığı için polis bakmıyor. baktıysa da öylesine bakmıştır takip etmez. savcılığa gidip dilekçe vericen öyle takip ederlerse ederler.
-
vereydin kıytırık elektronik cihaz sigortası yaptıraydın
hiç değilse 3-5 birşey koparırdık bada sana gelsin :)
-
DJ_Alper bunu yazdı
kusura bakmada senin mallığınmış biraz o
katılmamak elde değil
-
hacıbende yıllardır otobuslerı kullanırım ama hayatımda boyle bır olay basıma gelmemıstı. ılk defa boyle bırseyle karsılastım. bulunma ıökanı neden olmasın kı sonucta otobuse bınen ınsanların ısım ler ı telefonları turızm sırketının elınde ordan cıkartıla bılır ayrıca otobus fırmasının durdugu mola yerlerı bellı baslı yerler oda bellı her yerden bulunma ımkanı var aslında ama tabı ugrasmak gerek aska turlu olmaz
savcılıga basvursam faydalı olurmu
-
blackdeath bunu yazdı
hacıbende yıllardır otobuslerı kullanırım ama hayatımda boyle bır olay basıma gelmemıstı. ılk defa boyle bırseyle karsılastım. bulunma ıökanı neden olmasın kı sonucta otobuse bınen ınsanların ısım ler ı telefonları turızm sırketının elınde ordan cıkartıla bılır ayrıca otobus fırmasının durdugu mola yerlerı bellı baslı yerler oda bellı her yerden bulunma ımkanı var aslında ama tabı ugrasmak gerek aska turlu olmaz
savcılıga basvursam faydalı olurmu
şimdi hocam otobüs bagajına girenden firma sorumlu ama yanında taşınan eşyalardan sorumlu değil. ha bu demek oluyor ki bir şey yapmamam. yaparsın direk savcılığa çık, güzelçe bir dilekçe yaz önce sonra çık karşısına durumu anlat. ellerinde bulunan kişi listelerini falan söyle. zaten yapmışsın bir hata. bir daha hata yapıp savcılığa gitmemezlik etme. polisle olmaz o iş tutanak tutar gider sebebi bulunursa iade etmek için. sense savcılığa yolculuk esnasında gerçekleşen hırsızlık için suç duyurusunda bulunacaksın.
-
DJ_Alper bunu yazdınumune bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıblackdeath bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
ne alakası var hacı otobüste uyumadanmı gelıyorsun
Hiç birzaman notebookumu yanımdan ayırmam üsteki rafa lokum şekerleme dışında birde montum dışında birşey koymam
koyduğum montun ceplerini boşaltırım valizimde giyisi ve kişisel bakımdan başka birşey bulundurmam
hayatım yollarda geçti a.q uyanık olacaksın :) birde yanındakiyle fazla muhabbete girmeyeceksin
hacı tuvaletede notebookla mı gidiyosun molada =)
evet
aynen.
-
Hırsızlık amacıyla yolculuk yapan birisi asla kendi adını kullanmaz tel numarasını sallar. Hepsini doğru verdi diyelim. Otobüs firması yada polis herkesi tek tek arayıp sormaz bunu tahmin etmiş olmalısın yada hepsi için arama yapamaz suclayamaz. Varsa sabıkalı birisi aynı sucdan belki onun üstüne gidebilirler. Molalarda alakasız birisi girmiş almış olabilir. Çünkü otobüse kimin girip girmedigine kimse bakmıyor.
Şehir içinde belediye otobüslerinde bile artık kamera koymaya basladılar.şehirlerarası otobüslerede koysalar bitane en azından kimin aldıgını hangi numara hangi koltuk vs tahmin edilirdi. Otobüs firmasının üzerine git bence
-
ErotikPanda bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdınumune bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıblackdeath bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
ne alakası var hacı otobüste uyumadanmı gelıyorsun
Hiç birzaman notebookumu yanımdan ayırmam üsteki rafa lokum şekerleme dışında birde montum dışında birşey koymam
koyduğum montun ceplerini boşaltırım valizimde giyisi ve kişisel bakımdan başka birşey bulundurmam
hayatım yollarda geçti a.q uyanık olacaksın :) birde yanındakiyle fazla muhabbete girmeyeceksin
hacı tuvaletede notebookla mı gidiyosun molada =)
evet
aynen.
evet