Şehit Aileleri Öfkelendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    Proxykaspersky bunu yazdı:
    -----------------------------

Razorback bunu yazdı:
    Sen önce sütünü iç büyü sonra gel bana kafa tut aslanım.Erken bu işler için.Sen dersini çalış okulunu oku adam ol önce hadi bakim.Öyle konuşurkende akıllı davran kelimelerini seçerek konuş.

:D

sadece gülüyorum çünkü tamamnane salakça konustugunun farkına vardırtıtrdığım için kendi ezikliğini başkasına yüklüosun

Sadece gül çünkü konu hakkında yazıcak birikimin yok bi fikrin yok basmakalıp şeyleri alıp satma işindesin eziklik fütursuzca saldırmaktır .Kelimelerle değil çocukça ,tıpkı senin gibi sadece önemli bi konuyu başlığı cehaletinle engellemek ve gerizekalı şekilde başkalarıyla konuşmaktır yaptığın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo
    Razorback bunu yazdı:
    Proxykaspersky bunu yazdı:

Razorback bunu yazdı:
    Sen önce sütünü iç büyü sonra gel bana kafa tut aslanım.Erken bu işler için.Sen dersini çalış okulunu oku adam ol önce hadi bakim.Öyle konuşurkende akıllı davran kelimelerini seçerek konuş.

:D

sadece gülüyorum çünkü tamamnane salakça konustugunun farkına vardırtıtrdığım için kendi ezikliğini başkasına yüklüosun

Sadece gül çünkü konu hakkında yazıcak birikimin yok bi fikrin yok basmakalıp şeyleri alıp satma işindesin eziklik fütursuzca saldırmaktır .Kelimelerle değil çocukça ,tıpkı senin gibi sadece önemli bi konuyu başlığı cehaletinle engellemek ve gerizekalı şekilde başkalarıyla konuşmaktır yaptığın.

hehe adam sütünü iç filan demiş ilkokul çocuklarının yaptıgı gibi sonrada 'eziklik füturuszca saldırmaktır' demiş

hem benden kaç yaş büyüksünde yaşınla artistik taslıon kerata

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    Ulan proxy bak sen komik adamsın standup gösterisi yap eğlendir bizleri olmamı :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Gaziler ve Şehit aileleri Aldıkları Devlet övünç madalyalarını yere atıp çiğniyor düşünün artık bu nedemek oluyor yazıklar olsun
    @Razorback

Çözüm bu değil bunu bil çözüm savaş da değil bu savaş değil savaş 2 ülke arasında olur çözüm teröristlerin etkin pişmanlık yasasından yararlanarak cezasını çekerek terörün bitmesini sağlamak aksi durumda kararlılıkla dağdaki eşkiyayı kitleler halinde temizlemek yok etmek kuzey ırakta ve ülke içinde ama kararlılıkla gerekirse 100 bin askerle tüm aaskeri olanakları seferber ederek

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:

Gaziler ve Şehit aileleri Aldıkları Devlet övünç madalyalarını yere atıp çiğniyor düşünün artık bu nedemek oluyor yazıklar olsun
    @Razorback

Çözüm bu değil bunu bil çözüm savaş da değil bu savaş değil savaş 2 ülke arasında olur çözüm teröristlerin etkin pişmanlık yasasından yararlanarak cezasını çekerek terörün bitmesini sağlamak aksi durumda kararlılıkla dağdaki eşkiyayı kitleler halinde temizlemek yok etmek kuzey ırakta ve ülke içinde ama kararlılıkla gerekirse 100 bin askerle tüm aaskeri olanakları seferber ederek

Serdar bey ben empati yapmasını bildiğim üzere olgun ve anlayışlı olduğumu düşünüyorum.Hassasiyetinizi geçekten anlıyorum çok zor ölümü kabullenmek gideni geri getirememek çok zor ateş düştüğü yeri yakıyor.Lakin sadece şehit olan kardeşlerimin abilerimin hassasiyetini aynı şekilde örgüte kaçan daha doğrusu izafi olarak hata yapan belkide geri dönüşü olmayan veya çok zor olan bir yola giren insanlarıda önce küfür etmek hain demek yerine onları bi ele almamız şart biz nerede hata yaptık onlar nerde hata yaptı bunları cesur bi şekilde masaya sermek bunları konuşmak birbirimizi anlamak mesele.Ben özellikle örgütte çatışmada ölenlerin ailelerinin ocağanada aynı acının düştüğünü düşünmekteyim.Anneler kim olursa olsun onların acısı ister şehit ister terörist bunları kılıflandırmamalıyız.İnan sol yanım acıyor bi ölüm bi çatışma haberi duyduğum zaman.God isimli arkadaş bizde ölürüz onlarda ölürüz demiş ben bu tip yaklaşımları çok talihsiz buluyorum.Cesaretinizi ölerek ve öldürerek değil yaşayarak ve yaşatarak ödüllendirin derim.Kim yazdıklarıma katılmıyosa gocunuyosa affola.Bunlar bana ait düşünceler kimsenin avukatlığını veya savunuculuğunu yapmadığıma emin olabilirsiniz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Ne zaman toplum tarafından bir sorunun derdin çözümü teröre dayandı terör çözüm olarak görüldü hiç bir sorun çözülmedi terörle çözülmüş sorun örnekleri gösterebilir misiniz bana dağa sorunları yüzünden çıkan insalar için diyorum bunu sorunun çözümünü terörde gören insanlar neden sorunun terörle çözülemeyeceğini zamanı gelince anlayamıyorlar acaba

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    Ülkemizin sorunlarının miladını ben darbeler olarak kabul ediyorum.Sadece doğu güneydoğu problemi değil anlatmak istediğim.Düşüncesi savunduğu bişey yüzünden devletin ideasına ters düşen herşey için zorbalık görmüş işkence görmüş düşünce faşizmi görmüş bi Türkiyeden bahsediyorum.Hangi yayın organlarını takip ediyorsunuz bilmiyorum ama doğuda göçe zorlanan köyleri yakılan alevi olduğu için itelenen öldürülen (bkz.madımak bzk maraş) insanlarda illaki bir aileye mensuplardı.Hatırlarsanız Ali Kırcanın programındaki çocuk pkk benim abimdir dayımdır eniştemdiş falandır filandır diye bi çıkışı ne kadar tepki görmüştü.Devletin muhalif düşüncesine ve hareketine ters düşen herşey bilfiil şiddetle totaliter yaklaşımlarla yok edilmeye çalışılmış pratikte savaş hakkını muhalif herkimse buna bi şekilde doğurmuştur.Yasalarımızda meşru müdafa hakkı geçer toplumsal meselelerde.Sokakta biri sizden bıçakla para ister sizde yanınızdaki tabancayla işi bitirirsiniz cezanız hafifler gibi bir örnek vereyim.Devletinize birazcık kızmayı birazcık hata yaptığını öğrenmeniz gerektiğini düşünmekteyim.Tam bağımsız bir devlet olmadığından ,tam bağımsız bir halk yığınını savunuyorum batılısı doğulu hiç bir fark yok bu konuda inanın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:
    attackatak bunu yazdı:

Bak Hoca Çekildiğimi Beyan etmiştim ama Sen Zorla Ağzımı Tartışmaya Açtın... Dipnotunda Dikkatimi Büyük Bir Yanılgın Çekti. Yok Şimdi Bi Okuyan Olur. Ben Öyle Bişey yazdım Sanır... Turancılığı Senin İfade ettiğin Şekilde Anlatmamışım. Turancılık PanTürk İslam Yayılımı Olayıdır. Osmanlı Devletinde Uygulanır Ve Tüm Fethedilen Ülkelerdeki İnsanlara Ne Dillerine Nede Yaşam Ve Kültürel Zenginliklerine Halel Getirmeden Uygulanırdı. Yani Osmanlıdan Kalma Bir Uygulama, Amacı Diğer Milletlerin Kültürleri ile Mozayik Oluşturmak Olan Turancılık Anlayışının Faşizm ile Uzaktan Yakından Alakası Yoktur. 

Ve Ben Önceki Beyanatımda da Aynen Böyle Yazmışım. Şizofren Tarzı Tartışmak Hoş Bişeymi Attack Kardeş. Çok Aybediyorsun, İftira etmeden Tartışalım. Nerede Senin Dediğin Gibi Yazmışsam Alıntısını Sayfa Linki ile Birlikte Yapmalısın o zaman.. Birde Şunuda İyi Bilesin Ben Şehitleride Şehit Ailelerinide Eleştirmedim. Bilmem Nerelerden Getirip Element Uydurmayın yahu.!! Onların Acısını Anlayamazmışım, Niye Ben Robotmuyum.?

Aslında Pek Çok Yerde Benzer Yazımlar Şahsıma Yapılmış Ama En Saçması Bu Olduğu İçin Dikkat Çekmiş Oldum...! 

Not: Gelince Alıntı yapma. Yeter Gına Geldi. Ben Çekildiğimi Beyan Etmiştim. Neyse Bişey Olmaz.. Belkide Algılama Yanılgısına Düştün. Daha Hassas Olursan Sevinirim. Ben Çekildim.. Selametle Kal.

Burada ki yazıyı sen çekilmediğini söylemeden önce yazmışım.Aradan 2 sayfa geçmesine rağmen cevap yazmışsın. (6 dk önce yanlış post atmıştım.O yazıyı yazmam 6dk sürmez.Görmemişsin.)

ShockMan bunu yazdı:

Son Olarak Bu Ülke Hepimizin, Turancılık Yayılımcılık, Gibi Kavramlar ile, Kürtçülük ve Faşizmin Her Alanındaki Faaliyetler ile Kimsenin Kirletmeye Hakkı Yoktur.!

Turancılık faşist bir yaklaşım değildir.Senin dediğin gibi İslamcı bir yaklaşımda değildir hatta hiçbir Dinle alakası yoktur.Osmanlıyla da alakası yoktur.Bilmediğini ve buna rağmen yazdığını kabul et!

Araştırman için xz zaten gerekli kaynakları vermiş bakarsın.

ShockMan bunu yazdı:

Zordur bilirim. Ne Onların Ölümünü Kabullenmek, Nede Bu Şekilde Oluşunu Kabullenmek Zordur. Ancak Şehit Aileleri Barışın Önüne Engel Teşkil Edecek Tarz Siyasete Alet Edilmektedir. Buda Apayrı Bir Karışıklık Rüzgarı Estirebilir Türkiyede. 

Burada Şehit Annelerini Barışın önüne engel teşkil etmekle suçluyorsun.Sana söyleyim onlar konuşur, biz susarız.Bu devlet senden benden çok onların!
    Tekrar ediyorum onların acısını da anlayamazsın! Bunun robotlukla alakası yok.Ben de anlayamam, sen de anlayamazsın! Çekenden başkası anlayamaz. Dolayısıyla kulak vermelisin! Çünkü onlar bu vatan için biricik oğullarını vermişler.Hiçbir şey bu gerçeği değiştirmez. Kaldı ki gaziler madalyalarını kırıyorsa bunda bir sorun var demektir! Onlar kendi fikirlerini söylediği halde "Barışın önüne engel teşkil ediyorlar" anlamını çıkaracak şeyler söyleyemezsin. Bu onlara yapılan bir saygısızlıktır! Herkes haddini bilsin.

Hem laflarına dikkat etmiyorsun, hem de yazınca demedim diyorsun.Hoca bu konular hassas konu! Ben uyardıkça sen hala yazmaya devam ediyorsun ve hemen hemen her yazında bir pot kırıyorsun.Şimdiye kadar ki konularda biliyorsun ki senden alıntı yaparak tek bir şey yazmadım.Bu konu da yazdıysam bil ki ters bir şeyler var...Sen yanlış anlamışsın diye bir şey demen bu kadar eleştirin varken olanaksız!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

attackatak bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:
    attackatak bunu yazdı:

Bak Hoca Çekildiğimi Beyan etmiştim ama Sen Zorla Ağzımı Tartışmaya Açtın... Dipnotunda Dikkatimi Büyük Bir Yanılgın Çekti. Yok Şimdi Bi Okuyan Olur. Ben Öyle Bişey yazdım Sanır... Turancılığı Senin İfade ettiğin Şekilde Anlatmamışım. Turancılık PanTürk İslam Yayılımı Olayıdır. Osmanlı Devletinde Uygulanır Ve Tüm Fethedilen Ülkelerdeki İnsanlara Ne Dillerine Nede Yaşam Ve Kültürel Zenginliklerine Halel Getirmeden Uygulanırdı. Yani Osmanlıdan Kalma Bir Uygulama, Amacı Diğer Milletlerin Kültürleri ile Mozayik Oluşturmak Olan Turancılık Anlayışının Faşizm ile Uzaktan Yakından Alakası Yoktur. 

Ve Ben Önceki Beyanatımda da Aynen Böyle Yazmışım. Şizofren Tarzı Tartışmak Hoş Bişeymi Attack Kardeş. Çok Aybediyorsun, İftira etmeden Tartışalım. Nerede Senin Dediğin Gibi Yazmışsam Alıntısını Sayfa Linki ile Birlikte Yapmalısın o zaman.. Birde Şunuda İyi Bilesin Ben Şehitleride Şehit Ailelerinide Eleştirmedim. Bilmem Nerelerden Getirip Element Uydurmayın yahu.!! Onların Acısını Anlayamazmışım, Niye Ben Robotmuyum.?

Aslında Pek Çok Yerde Benzer Yazımlar Şahsıma Yapılmış Ama En Saçması Bu Olduğu İçin Dikkat Çekmiş Oldum...! 

Not: Gelince Alıntı yapma. Yeter Gına Geldi. Ben Çekildiğimi Beyan Etmiştim. Neyse Bişey Olmaz.. Belkide Algılama Yanılgısına Düştün. Daha Hassas Olursan Sevinirim. Ben Çekildim.. Selametle Kal.

Burada ki yazıyı sen çekilmediğini söylemeden önce yazmışım.Aradan 2 sayfa geçmesine rağmen cevap yazmışsın. (6 dk önce yanlış post atmıştım.O yazıyı yazmam 6dk sürmez.Görmemişsin.)

ShockMan bunu yazdı:

Son Olarak Bu Ülke Hepimizin, Turancılık Yayılımcılık, Gibi Kavramlar ile, Kürtçülük ve Faşizmin Her Alanındaki Faaliyetler ile Kimsenin Kirletmeye Hakkı Yoktur.!

Turancılık faşist bir yaklaşım değildir.Senin dediğin gibi İslamcı bir yaklaşımda değildir hatta hiçbir Dinle alakası yoktur.Osmanlıyla da alakası yoktur.Bilmediğini ve buna rağmen yazdığını kabul et!

Araştırman için xz zaten gerekli kaynakları vermiş bakarsın.

ShockMan bunu yazdı:

Zordur bilirim. Ne Onların Ölümünü Kabullenmek, Nede Bu Şekilde Oluşunu Kabullenmek Zordur. Ancak Şehit Aileleri Barışın Önüne Engel Teşkil Edecek Tarz Siyasete Alet Edilmektedir. Buda Apayrı Bir Karışıklık Rüzgarı Estirebilir Türkiyede. 

Burada Şehit Annelerini Barışın önüne engel teşkil etmekle suçluyorsun.Sana söyleyim onlar konuşur, biz susarız.Bu devlet senden benden çok onların!
    Tekrar ediyorum onların acısını da anlayamazsın! Bunun robotlukla alakası yok.Ben de anlayamam, sen de anlayamazsın! Çekenden başkası anlayamaz. Dolayısıyla kulak vermelisin! Çünkü onlar bu vatan için biricik oğullarını vermişler.Hiçbir şey bu gerçeği değiştirmez. Kaldı ki gaziler madalyalarını kırıyorsa bunda bir sorun var demektir! Onlar kendi fikirlerini söylediği halde "Barışın önüne engel teşkil ediyorlar" anlamını çıkaracak şeyler söyleyemezsin. Bu onlara yapılan bir saygısızlıktır! Herkes haddini bilsin.

Hem laflarına dikkat etmiyorsun, hem de yazınca demedim diyorsun.Hoca bu konular hassas konu! Ben uyardıkça sen hala yazmaya devam ediyorsun ve hemen hemen her yazında bir pot kırıyorsun.Şimdiye kadar ki konularda biliyorsun ki senden alıntı yaparak tek bir şey yazmadım.Bu konu da yazdıysam bil ki ters bir şeyler var...Sen yanlış anlamışsın diye bir şey demen bu kadar eleştirin varken olanaksız!

Hoca Laflarıma Dikkat etmeyecek ne demişim, Allah için yahu.. Şehitler Neden Şehit Olur.. Şehit Şehitlik Mertebesini Kutsal Vatani Görevini Ucunda Ölüm Olduğunu Bildiği Halde Emri Çiğnemeyerek Yerine Getirirken Kurşun yer ve Mertebeye Hak Kazanır... Şehitin Anlamı Vatanı İçin Ölendir... Ölümün Karşısına Siper edinendir.

Gel gelelim Türkiyenin İçinde Olduğu Vaziyet İçler Acısıdır... Vatan Sağolacaksa Açılımda Mübahtır. Onlar Vatan Sağolsun Diye Öldüler. Şehit Aileleri Vatan Sağolsun Diye Bu Zor Zamanda Kullandırtmayacaklar Kendilerini. Onların Pozisyonunun Siyasete Alet Edilmesine Karşıyım. Barışmı Kürtler ilemi, Hmmm Kürtler ile Yapılacak Bin Çeşit Barış Şeklini Türkiyede Hor Görecek Bin Çeşit Çevre Vardır... Kürtler İle Barışın Tesisi Kürtlerin Anlaşılır Platformda Dinlenmesi Neden Bu Adamlar Böyle, Neden Böyle Ediyorlar Diye Mantıklı Yaklaşımlar ile Dinlenmesi İçin Bir Fırsat yakalanmış. Bu Fırsat Hepimizin Ölümü Pahasına Koruduğu Vatanın Varolması Varlığının Korunmasına Destek Teşkil Edecekse Neden Şehitlerin Kemikleri Sızlasınki.

Şehitlerin Kemikleri Toprak Kaybettiğimiz Zaman Sızlar. Şehitlerin Kemikleri Vatanı Kaybettiğimiz Zaman Sızlar. Savaş Çok Kötü Bişeydir. Öyle Yada Böyle Olaylar Tırmandı Yada Tırmandırıldı Ve Bu günkü Aşamaya Kadar Geldi.. Bunun Önünün Kesilmesi Mecburidir. Ama Toprak vermemek, Ve Bütünlüğü Sağlamak Kaideleri Üzerine Olacaksa Olmasından yanayım. Şehit Aileleri Evladım Boşunamı Öldü Dediklerinde Kimse Kusura bakmasın Ama Bende Bunu Kabul Edemem. Bende Askerlik Yaptım Emir Alırdım. Gözümü Bende Budaktan Sakınmadım. Ve Bende Bir Şehit Olabilirdim. Bu Hepimiz İçin Geçerlidir. Ama Önce Vatan Sağolsun.

Kürtlerin Nasıl Bu Aşamaya Kadar Geldiği, Enteresanlıklar ile Dolu Bir Hikayedir. Ama Oldu İşte, Pozisyon İç Savaşa Doğru Bir Pozisyon iken. Neden Daha Çok Şehit Anası, Neden Bölünmeye Gitmeye İnatla Devam. Mutlaka Bir Barış Şansı Vermek, Seyretmek Ne Yapmaya Uraştıklarını Görmek, Değerlendirmek Gerekmezmi.?

Bu güne Kadar Verilmeyen Şansı Versekde Vermesekde Düzen Zaten Bozulmuş, Bozuk Olanın Belkide Tek Tamir Yolu Bu Olabilir... Bu Tamir ise Buda Kutsaldır. Vatan Sağolsun Diye Şehitler Gözlerini Kırpmadan Gidiyorsa, Barış için Sağ Duyuda Şehit Olmak Kadar Önemli Değilmidir. Yeni Şehitler Ve Yeni Şehit Aileleri Olmasın Yurdumda Bu Güzel Bir İstemdir. Bunda Yadırganacak Bişey yok...

Turancılık Hususunda Tamam Hatalı Söylem edinmişim, Ancak Turancılığın Faşizm Olduğunu Beyan etmemişim, Oradaki Söylemimde Sadece Turancılık ile ilgili Beyanatım İçin Özür Diliyorum. Hatalı Öğrenmişim ve Hatalı Söylem edinmişim. Turancılık Tüm Dünyada Varolan Türk Birliğini Sağlama Çalışmasıdır. Tamam.

Dikkat ederseniz Faşizm ile ilgili Kürtçülüğüde Katmışım. Kürtçü Söz Söylem Ve Ülkeyi Karıştırabilecek Türkçü Söz ve Söylemler Dahil, Vatana Millete Faydasız İşlerdir Demişim. Yazımda Gayet Nettir. Turancılığı Faşizm ile Eş Anlamlı Gözteren Söz Kullanmadım. Ancak Cenkler Döneminin Bittiğini, Turancılık Yayımcılık olarak Bildiğim Eylemi Yapamayız Demek İstemişim. Yanılgım Sizide Yanılgıya Düşürmüş. Tekrar Özür Dilerim.  Xz Teşekkür ederim. Dikkatsiz Söylemim Hususunda Aydınlattığın için...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:
    Hoca Laflarıma Dikkat etmeyecek ne demişim, Allah için yahu.. Şehitler Neden Şehit Olur.. Şehit Şehitlik Mertebesini Kutsal Vatani Görevini Ucunda Ölüm Olduğunu Bildiği Halde Emri Çiğnemeyerek Yerine Getirirken Kurşun yer ve Mertebeye Hak Kazanır... Şehitin Anlamı Vatanı İçin Ölendir... Ölümün Karşısına Siper edinendir.

Gel gelelim Türkiyenin İçinde Olduğu Vaziyet İçler Acısıdır... Vatan Sağolacaksa Açılımda Mübahtır. Onlar Vatan Sağolsun Diye Öldüler. Şehit Aileleri Vatan Sağolsun Diye Bu Zor Zamanda Kullandırtmayacaklar Kendilerini. Onların Pozisyonunun Siyasete Alet Edilmesine Karşıyım. Barışmı Kürtler ilemi, Hmmm Kürtler ile Yapılacak Bin Çeşit Barış Şeklini Türkiyede Hor Görecek Bin Çeşit Çevre Vardır... Kürtler İle Barışın Tesisi Kürtlerin Anlaşılır Platformda Dinlenmesi Neden Bu Adamlar Böyle, Neden Böyle Ediyorlar Diye Mantıklı Yaklaşımlar ile Dinlenmesi İçin Bir Fırsat yakalanmış. Bu Fırsat Hepimizin Ölümü Pahasına Koruduğu Vatanın Varolması Varlığının Korunmasına Destek Teşkil Edecekse Neden Şehitlerin Kemikleri Sızlasınki.

Şehitlerin Kemikleri Toprak Kaybettiğimiz Zaman Sızlar. Şehitlerin Kemikleri Vatanı Kaybettiğimiz Zaman Sızlar. Savaş Çok Kötü Bişeydir. Öyle Yada Böyle Olaylar Tırmandı Yada Tırmandırıldı Ve Bu günkü Aşamaya Kadar Geldi.. Bunun Önünün Kesilmesi Mecburidir. Ama Toprak vermemek, Ve Bütünlüğü Sağlamak Kaideleri Üzerine Olacaksa Olmasından yanayım. Şehit Aileleri Evladım Boşunamı Öldü Dediklerinde Kimse Kusura bakmasın Ama Bende Bunu Kabul Edemem. Bende Askerlik Yaptım Emir Alırdım. Gözümü Bende Budaktan Sakınmadım. Ve Bende Bir Şehit Olabilirdim. Bu Hepimiz İçin Geçerlidir. Ama Önce Vatan Sağolsun.

Kürtlerin Nasıl Bu Aşamaya Kadar Geldiği, Enteresanlıklar ile Dolu Bir Hikayedir. Ama Oldu İşte, Pozisyon İç Savaşa Doğru Bir Pozisyon iken. Neden Daha Çok Şehit Anası, Neden Bölünmeye Gitmeye İnatla Devam. Mutlaka Bir Barış Şansı Vermek, Seyretmek Ne Yapmaya Uraştıklarını Görmek, Değerlendirmek Gerekmezmi.?

Bu güne Kadar Verilmeyen Şansı Versekde Vermesekde Düzen Zaten Bozulmuş, Bozuk Olanın Belkide Tek Tamir Yolu Bu Olabilir... Bu Tamir ise Buda Kutsaldır. Vatan Sağolsun Diye Şehitler Gözlerini Kırpmadan Gidiyorsa, Barış için Sağ Duyuda Şehit Olmak Kadar Önemli Değilmidir. Yeni Şehitler Ve Yeni Şehit Aileleri Olmasın Yurdumda Bu Güzel Bir İstemdir. Bunda Yadırganacak Bişey yok...

Turancılık Hususunda Tamam Hatalı Söylem edinmişim, Ancak Turancılığın Faşizm Olduğunu Beyan etmemişim, Oradaki Söylemimde Sadece Turancılık ile ilgili Beyanatım İçin Özür Diliyorum. Hatalı Öğrenmişim ve Hatalı Söylem edinmişim. Turancılık Tüm Dünyada Varolan Türk Birliğini Sağlama Çalışmasıdır. Tamam.

Dikkat ederseniz Faşizm ile ilgili Kürtçülüğüde Katmışım. Kürtçü Söz Söylem Ve Ülkeyi Karıştırabilecek Türkçü Söz ve Söylemler Dahil, Vatana Millete Faydasız İşlerdir Demişim. Yazımda Gayet Nettir. Turancılığı Faşizm ile Eş Anlamlı Gözteren Söz Kullanmadım. Ancak Cenkler Döneminin Bittiğini, Turancılık Yayımcılık olarak Bildiğim Eylemi Yapamayız Demek İstemişim. Yanılgım Sizide Yanılgıya Düşürmüş. Tekrar Özür Dilerim. Xz Teşekkür ederim. Dikkatsiz Söylemim Hususunda Aydınlattığın için...

O koyu yazılı yeri sen kim oluyorsunda söylüyorsun? Neyine dayanarak söylüyorsun? Evladın mı şehit oldu? Ondan sonra küfrettik mi de biz suçlu oluyoruz?

Bir dediğin bir dediğini tutmuyor anasını satiim. 

Orospu çocuklarına resmen tören yapıyorlar, ayaklarına kadar savcı getirtiliyor, apo posterleriyle karşılayorlar bir de üstüne sen buna barış hareketleri diyorsun.Kendinde misin?

Sana göre gaziler de madalyalarını boşuna atıyor değil mi? Anasını satiim bu devletin cumhurbaşkanından tut genelkurmay başkanına kadar kimse ne şehit ailelerini ne de gazilerin karşısında her ne gerekçeyle olursa olsun duramaz.

Burda bize malav okuyorsun.Yok ben de askerliğimi yaptım bilmem ne...Yapacaksın tabi herkes yapıyor! Ama aranda ki fark şu: Şuan onların aileleri keşke gitmeseydi diye ağlıyor, gaziler keşke gitmeseydim diye madalyalarını atıyorlar.Yani anlayacağın hayatları boyunca bunun acısını çekiyorlar!

Şimdi sen tüm bunların üstüne o lafı edemezsin! Ne verdin ki vatana bunu söyleyebiliyorsun?

Neyse p.m.'den devam edelim ki görüntü kirliliği yapmayalım.

Toplam Hit: 16808 Toplam Mesaj: 107