folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şehitlerimiz Ve Barış Akarsu Hakkında !

Şehitlerimiz Ve Barış Akarsu Hakkında !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencprens
    gencprens's avatar
    Erkek

bu günlerde formun tadı tuzu kalmamış :S 

bilgiye,paylaşıma yönelik hiç bişi yok umarım böle devam etmez :|

Dünya hayatı kırlmaya mahkum şişeler hükmündedir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    tahribata bi fan club kuralım derim bence ya tamam öldü gitti allah rahmet eylesin yakınlarına allah sabırlar versin ama abartmanın bi anlamı yok lutfen arkadaslar yapmayın cani vs degilim tepkinizi bukadar kullanarak neye yarıyacak onu anlıyamadım ne yani bu adam öldü diye tumd unya karalaramı bürünücek nice insanlar ölüyo hickimse umursamıo bu adamın size bi faydası oldumu diceksinizki sarkıları onun haricinde yaptıgı sarkılarıda kimseye bedava dagımadı size değil kendine faydası var bide sunu dusunun siz ölseydiniz allah korusun sizi anıcakmıydı vea bukadar abartıcakmıydı nice sinema oyuncuları öldü kactanesinin arkasından bukadar ahıt yaktınız ???

delimiyim ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    gencprens bunu yazdı:
    -----------------------------

bu günlerde formun tadı tuzu kalmamış :S 

bilgiye,paylaşıma yönelik hiç bişi yok umarım böle devam etmez :|

Ya zaten sinirliyim n bu eleştri beğenmiyosan çık abi tbt yi eleştriyosun ya profile baktımda haklısın sen bungüne kadar forumu paylaşımlarla doldurmuşsun o kadar yararlı şey paylaşmışsın ki bu senin hakkında...Yani paylaşım yapan bişeyler yapan biri bu yorumu yapsa hakkıdır da sırf sömürmeye giren biri yazınca koyuyo adama..

Not:benimde japonya ve japnca harici paylaşımım yok da ben eleştirmiyorum en azından...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpinozA
    SpinozA's avatar
    Erkek
    amk atmış yanına adam kızları vermiş içkinin dibine tabi kaza yapar...

HAk Bellediğin Yolda Yanlız Gideceksin.Kırında Olsa Kırıl Fakat Eğilme Sakın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hbgrstyle
    hbgrstyle's avatar
    Erkek
    :D o kızları düşünen varmı peki a.q ALLah rahmet eylesin derim bırakırım salla gitsin

iTiNayLa c/p YaPıLıR
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo

Çok güzel konu hakikaten aynı düşünceler içerisindeyim ben de, şehit anaları 5 dk.lık habere sıkıştırılırken barış akarsu'nun babası 2 saatlik haber oluyor..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

Azmettirici bunu yazdı:
    Her ölen şehidimize Barış Akarsu kadar üzülseydik şu an k.ırağa girip oranın anasını ağlatmıştık. Barış Akarsuya üzülmeyin demiyoruum ama artık Türkiye uyumasın !

haklısn baba doğru demişşsin birde öbürkü dünyaya hazırlansak :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cih
    cih's avatar
    Erkek

Bak ben bugün bi konu açtım. Seninki ile aynı içerikliydi ama adminler sildiler hemen. Konu neydi biliyomusun;

aynı senin dediğin gibi dedimki, Ya biz tamam barış akarsuya ağlıyoz ama Çeçenistanda, Filistinde, Irakta , Keşmirde... binlerce insanın kanı dökülüyor buna neden ağlamıyoz. Onlar için dua edelim dedim

Valla bana Siktir çeken bile oldu. Nebiçim iş bu yaw. Siz insan değilmisiniz. Biryerde insan katlediyolar bende bunun için dua edelim diyorum ama adamlar benim yazdığımı siliyolar. Çok şaşırdım.....

Hak Geldi Batıl Zail Oldu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Valla Adamı bende severdim amma çok abartılıyor adamlar bizim için canlarını ortaya koyuyor bu kadar arkasından kimse ağlamıyor.Benim kızgınlığım medyaya en çokta.Bazıları diyor neden şehitleri hemen katıyorsunuz.Peki yanında ölen 2 kişiyi neden kimse söylemiyor bu düşüncesiz sevgi niye?

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

bugun baska bi konuda daha aynı seleri yazdım halakonusuonuz uzatmaya gerek yok 

içkiliydi felan diyenlerde aq gıybet etmeyi bıraksınlar ölenlerin arkasından

bi insanın yapmadıgı olumsuz seleri soyleyip de daha fazla kul hakkı yemesinler

bazı arkadaslar gercekten ayıp ediyosunuz

yok içkiliydi yok kızlarla geziyodu aq  okadar acıklama yapıldı arabayı bu kullanmıyodu kanında içki yoktu die 

ölenlerin hepsi bizim vatanımızın cocukları

tamam sehitlere daha az üzülünüyo ama onları aileleri arkadasları dısında kimse tanımıyo tv de haberleri verildiginde vatanımızı savunurken gunahsız yere öldükleri için üzülüyoruz belki aglayanlarımız oluyo ama barıs akarsu sanatcı oldugu için tanıdıgımız bi insandı + yardım sever güleryüzlü bi insandı topluma hizmet etmiş bi insan kac defa hasta cocuklar için yardım konserleri duzenlemiş  bide 5 gun komada kalınca herkes iyileşmesini umuyordu ölünce de herkes üzüldü kaza yapılan gün ölse belki bukadar üzülmiycektik 1 hafta konusulup unutulacaktı ama herkes umutlandı direndi yasıycak dediler ama olmadı  

bu yüzden birbirimizi kırmayalım 

ölenler içinde fazla üzülmeye gerek yok  yani hayat devam ediyo

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 3152 Toplam Mesaj: 27