folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Sekreter Aranıyor ( Gebze - Bayan )

Sekreter Aranıyor ( Gebze - Bayan )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Ya bir diş hekiminin dukkanina sekreter aramaktayiz. Bayan olmasi tercihimiz cunku temizlik isleride var isin icin. Neyse yer gebzede tatlikuyu koprusunun orada ki ismet paşa caddesinde. İrtibat : 02626430437

not: sabah sarhoşlugu ile konuyu genele bile açabildiğime şükür yetkili abi kusura bakma :)

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jigsaw
    Jigsaw's avatar
    Erkek

Sekreter tamam da temizlik işleri ne alaka? temizlikçi mi arıyolar sekreter mi? Cidden konuyu baltalamak için söylemiyorum ama insanlar bu şekilde işten soğutuluyor.

Başkalarına hakim olan kuvvetlidir, kendine hakim olan kudretlidir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Iskura başvurun hocam. 

Daha önceleri ordan alirdik. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Jigsaw bunu yazdı

Sekreter tamam da temizlik işleri ne alaka? temizlikçi mi arıyolar sekreter mi? Cidden konuyu baltalamak için söylemiyorum ama insanlar bu şekilde işten soğutuluyor.

all in one iş ilanları deniyor sanırım bunlara :) daha önce türkiyede bi firmada kısa süre çalıştım, ordaki ablaya hem sekreterlik, hem çay, hem temizlik işlerini yaptırıyorlardı :) ankara'da bir arkadaşın yanında bulundum, oradaki kadın da bunları yapıyordu  bir de üstüne üstlük şirkette yemek yaptırıyorlardı kadına :)

yani ek olarak temizlik çok fazla değil gibi 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jigsaw
    Jigsaw's avatar
    Erkek

3 in 1 gibi, iyiymiş :) her işi yaptır 1500-2000 para ateşle oldu bitti oluyor sanırım bu işler..

Başkalarına hakim olan kuvvetlidir, kendine hakim olan kudretlidir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

tel vermek sıkıntı oluyor ama umarım problem çıkmaz.

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    Jigsaw bunu yazdı

all in one iş ilanları deniyor sanırım bunlara :) daha önce türkiyede bi firmada kısa süre çalıştım, ordaki ablaya hem sekreterlik, hem çay, hem temizlik işlerini yaptırıyorlardı :) ankara'da bir arkadaşın yanında bulundum, oradaki kadın da bunları yapıyordu  bir de üstüne üstlük şirkette yemek yaptırıyorlardı kadına :)

çalışacağı yer ufak bir yer ve toplamda zaten 3 -4 kişi çalışacaklar. sadece sekreterlikle en fazla gunun 2 saati 3 saati oyalanacak. onun harici çay demler bşr de bir iki yer siler. 8 saatlik çalısacağını var sayarsak zaten gununun 2 saati gibi bir boşlukla karşılacak. cuma gunleri özellikle hiç kimse gelmediği için arkadaşın orada tüm gün boş boş ıoturdugunu da biliyorum. önyargılı olmayalıum. 3** 500 kişi çalışmıyor olacağı yerde

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

tel vermek sıkıntı oluyor ama umarım problem çıkmaz.

fb ve burada var zaten sıkıntı olacağıını sanmam.

@jiqsaw

sektörel bakış açını merak ettim. ya öğrencisin ya da daha önce hiç çalışmam biri gibi konusuyorsun. biraz sanayiye inmeni tavsiye ederim güzel kardeşim

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı
    Jigsaw bunu yazdı

çalışacağı yer ufak bir yer ve toplamda zaten 3 -4 kişi çalışacaklar. sadece sekreterlikle en fazla gunun 2 saati 3 saati oyalanacak. onun harici çay demler bşr de bir iki yer siler. 8 saatlik çalısacağını var sayarsak zaten gununun 2 saati gibi bir boşlukla karşılacak. cuma gunleri özellikle hiç kimse gelmediği için arkadaşın orada tüm gün boş boş ıoturdugunu da biliyorum. önyargılı olmayalıum. 3** 500 kişi çalışmıyor olacağı yerde

hocam kötü bir şey demedim, şartlar böyle onu anlatmak istedim arkadaşa, hatta yemek yaptıran bile var dedim yine bu iş ilanı daha iyiymiş dedim :) bizim burdaki sekrete bırak yemek yaptırmayı ne çay ne temizlik yaptırabilirsin :) sistem ile ilgili bir şey, o yüzden artık normal geliyor bana, arkadaşın şaşırması beni de şaşırttı sadece :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Severim tatlıkuyuyu yıllarımo verdim ulan

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    HeadBanger bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı
    Jigsaw bunu yazdı

hocam kötü bir şey demedim, şartlar böyle onu anlatmak istedim arkadaşa, hatta yemek yaptıran bile var dedim yine bu iş ilanı daha iyiymiş dedim :) bizim burdaki sekrete bırak yemek yaptırmayı ne çay ne temizlik yaptırabilirsin :) sistem ile ilgili bir şey, o yüzden artık normal geliyor bana, arkadaşın şaşırması beni de şaşırttı sadece :)

orası öyle de lakin ağır bir işi yok dediğim gibi sadece 3-4 kiş çalışacak bir yerde bbunları yapacak ve 3 oda 1 salon tarzı bir yer dediğim yer (:

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 1504 Toplam Mesaj: 16
eleman sekreter