Sekreter Aranıyor ( Gebze - Bayan )
-
Ya bir diş hekiminin dukkanina sekreter aramaktayiz. Bayan olmasi tercihimiz cunku temizlik isleride var isin icin. Neyse yer gebzede tatlikuyu koprusunun orada ki ismet paşa caddesinde. İrtibat : 02626430437
not: sabah sarhoşlugu ile konuyu genele bile açabildiğime şükür yetkili abi kusura bakma :)
-
Sekreter tamam da temizlik işleri ne alaka? temizlikçi mi arıyolar sekreter mi? Cidden konuyu baltalamak için söylemiyorum ama insanlar bu şekilde işten soğutuluyor.
-
Iskura başvurun hocam.
Daha önceleri ordan alirdik.
-
Jigsaw bunu yazdı
Sekreter tamam da temizlik işleri ne alaka? temizlikçi mi arıyolar sekreter mi? Cidden konuyu baltalamak için söylemiyorum ama insanlar bu şekilde işten soğutuluyor.
all in one iş ilanları deniyor sanırım bunlara :) daha önce türkiyede bi firmada kısa süre çalıştım, ordaki ablaya hem sekreterlik, hem çay, hem temizlik işlerini yaptırıyorlardı :) ankara'da bir arkadaşın yanında bulundum, oradaki kadın da bunları yapıyordu bir de üstüne üstlük şirkette yemek yaptırıyorlardı kadına :)
yani ek olarak temizlik çok fazla değil gibi
-
3 in 1 gibi, iyiymiş :) her işi yaptır 1500-2000 para ateşle oldu bitti oluyor sanırım bu işler..
-
tel vermek sıkıntı oluyor ama umarım problem çıkmaz.
-
unbalanced bunu yazdıJigsaw bunu yazdı
all in one iş ilanları deniyor sanırım bunlara :) daha önce türkiyede bi firmada kısa süre çalıştım, ordaki ablaya hem sekreterlik, hem çay, hem temizlik işlerini yaptırıyorlardı :) ankara'da bir arkadaşın yanında bulundum, oradaki kadın da bunları yapıyordu bir de üstüne üstlük şirkette yemek yaptırıyorlardı kadına :)
çalışacağı yer ufak bir yer ve toplamda zaten 3 -4 kişi çalışacaklar. sadece sekreterlikle en fazla gunun 2 saati 3 saati oyalanacak. onun harici çay demler bşr de bir iki yer siler. 8 saatlik çalısacağını var sayarsak zaten gununun 2 saati gibi bir boşlukla karşılacak. cuma gunleri özellikle hiç kimse gelmediği için arkadaşın orada tüm gün boş boş ıoturdugunu da biliyorum. önyargılı olmayalıum. 3** 500 kişi çalışmıyor olacağı yerde
-
mRBerkay bunu yazdı
tel vermek sıkıntı oluyor ama umarım problem çıkmaz.
fb ve burada var zaten sıkıntı olacağıını sanmam.
@jiqsaw
sektörel bakış açını merak ettim. ya öğrencisin ya da daha önce hiç çalışmam biri gibi konusuyorsun. biraz sanayiye inmeni tavsiye ederim güzel kardeşim
-
HeadBanger bunu yazdıunbalanced bunu yazdıJigsaw bunu yazdı
çalışacağı yer ufak bir yer ve toplamda zaten 3 -4 kişi çalışacaklar. sadece sekreterlikle en fazla gunun 2 saati 3 saati oyalanacak. onun harici çay demler bşr de bir iki yer siler. 8 saatlik çalısacağını var sayarsak zaten gununun 2 saati gibi bir boşlukla karşılacak. cuma gunleri özellikle hiç kimse gelmediği için arkadaşın orada tüm gün boş boş ıoturdugunu da biliyorum. önyargılı olmayalıum. 3** 500 kişi çalışmıyor olacağı yerde
hocam kötü bir şey demedim, şartlar böyle onu anlatmak istedim arkadaşa, hatta yemek yaptıran bile var dedim yine bu iş ilanı daha iyiymiş dedim :) bizim burdaki sekrete bırak yemek yaptırmayı ne çay ne temizlik yaptırabilirsin :) sistem ile ilgili bir şey, o yüzden artık normal geliyor bana, arkadaşın şaşırması beni de şaşırttı sadece :)
-
Severim tatlıkuyuyu yıllarımo verdim ulan
-
unbalanced bunu yazdıHeadBanger bunu yazdıunbalanced bunu yazdıJigsaw bunu yazdı
hocam kötü bir şey demedim, şartlar böyle onu anlatmak istedim arkadaşa, hatta yemek yaptıran bile var dedim yine bu iş ilanı daha iyiymiş dedim :) bizim burdaki sekrete bırak yemek yaptırmayı ne çay ne temizlik yaptırabilirsin :) sistem ile ilgili bir şey, o yüzden artık normal geliyor bana, arkadaşın şaşırması beni de şaşırttı sadece :)
orası öyle de lakin ağır bir işi yok dediğim gibi sadece 3-4 kiş çalışacak bir yerde bbunları yapacak ve 3 oda 1 salon tarzı bir yer dediğim yer (: