Seks Performansı İsme Bağlıymış...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Seks performansı isme bağlıymış...
    Bild Gazetesi, seksteki performansın kişilerin ad ve soyadlarına bağlı olduğunu yazdı. Bild’in Alman numerologlara dayandırdığı haberine göre kişinin ismindeki sesli harfler, seks yaşamını anlatıyor.
    Hürriyet-ALMANYA numerologlara (sayı bilimciler) göre kişinin ad ve soyadındaki sesli harfler, o kişinin seks yaşamını ortaya döküyor. Sesli harflere puan veren numerologlar, A harfinin 1, U harfinin 3, E harfinin 5, O’nun 6 ve İ harfinin karşılığının 9 puan olduğunu belirttiler. Numerologlar, A, E, O, U ve İ’nin dışındaki diğer iki sesli haften Ü’nün "U artı E", Ö’nün de "O artı E" olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirttiler.
    Sesli harflerin bu rakamsal değerlerinin ışığında kişiler, isimlerini aşağıdaki örneğe bakarak yorumlayabilirler:

NASIL HESAPLANCAK
    Kişinin adı Mehmet Örnek: "Mehmet"te iki E harfi var. Soyadı "Örnek"te ise Ö ve E var (Ö yerine O artı E konulacak). Buna göre kişinin adındaki sesli harflerin sayısal değeri şöyle olacak: 5+5+6+5+5= 26.
    Sonuç iki haneli olduğu için bu kez 2+6 toplancak. 2+6= 8.
    Bu durumda Mehmet Örnek isimli kişi, 8 numaralı değerlendirmeye dahil oluyor.

SAYILARIN ANLAMI
    1. Hızlı Romantizmi pek sevmiyor. Hemen işe koyuluyor ve yatakta patron olmaktan hoşlanıyor. Hızlı seksi, riskli yerlerde seksi (mesela soyun odasında) seviyor.
    2. Duygusal Duyguları ön planda. Tadını çıkarıyor. Saatlerce romantik olabiliyor, yatakta masaj yapıyor. Seks sırasında mum ışığı ve şampanya tercih ediyor.
    3. Yenilikçi Devamlı pozisyon değiştiriyor. Sekste değişikliği, yeniliği seviyor. Seks sırasında değişik karakterler sergiliyor. Bir azgın, bir uysal.
    4. Tecrübeli Klasik pozisyonları tercih ediyor. Yatakta alışılagelmişin dışına çıkmıyor. Haz aldığı oyunların keyfini çıkarıyor.
    5. Deneyci Her şeyi denemek istiyor. Yeni pozisyon, aşk oyunları vs. Seks oyuncaklarını ve değişik kokulu yağları tercih ediyor. Kelepçe bile kullanıyor.
    6. Duyuları kullanıyor Partnerinin vücudunun her bölgesini keşfediyor. İpek tüllerle, tüylerle ve yağlarla sevişmeyi seviyor.
    7. Sınırsız Çok ihtiraslı. Başkalarının uygun bulmadığı (örneğin grup seks, kelepçeli oyunlar) şeyleri denemekten kaçınmaz.
    8. Kendinden geçen Dayanıklı, güçlü, ateşli. Nabzın hızlı atmasını seviyor. Sonra aşırı yorgunluk hissediyor. Tantra, Kamasutra hayranı.
    9. Fısıldayıcı Sert seks onun işi. Seks isteklerini kulağa fısıldıyor, ama yatakta hayal kırıklığına uğratmıyor.

valla beyler ben denemedim bu yazıda yazanları biz TÜRKÜZ her zaman heryerde herişde iyiyizdir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    oy oy performans düşükse ***
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    orasını karıştırma
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    la Mc senin gibi 3 dk da bir milli olmuyoz amk:D
    ben ilk yapışmamda nasıl zükücem kızı bu ne bune diyemi sorcam hüpne:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    korkmayacaksın her delige saldırma hak yolu varken bok yoluna gitme kuralına göre :):):):)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    a.q herboku sexe kulp gosterıolar çikolata yemekte cinsel istegi arttırıomus nekadar dogru

çocuktum,büyüdüm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ladybey002
    absolul & redbull bi adet cikolata fındık fıstık eger o gün sede bi tepki olmazsa sende soru n var demktir hele 2-3 gün yanarsın ben öldüm valla cok kötü yapıyor düz duvar neki havaya tırmanacan sadece cikolatada cok feci yapıyor deneyin valla
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    abu onu bunu boşver sen çikolatayı salla bağk;
    biraz bal
    ısırgan otu
    maydonoz
    yumurta
    kola

karıştır varya züke züke doymassın:D

ayrıca mc;
    abu ben kulaklara da dalıcaktım:D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hp32
    retrem's avatar
    Erkek
    Mc doru dion onu bi ye tuvalet te ardarda masturbasyon yaparsın malafat ın çalışmasını bozarsın:D
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bu konuyn en iyisi gereksiz konulara atsammı diye düşüyorum fazla açıldık ban gelecek diye düşnüyorum
Toplam Hit: 1882 Toplam Mesaj: 19