folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Şemdili De Hain Saldırı : 15 Şehit

Şemdili De Hain Saldırı : 15 Şehit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek

biylojik silah yaır kürt yarı türkleride etkileyebileceğinden türkiye için büyük bir hazin olur bunların arasında hiç ilgisi alakası olmayanlarda dahil.

nükleer silah radyoaktivitesi yüzünden bizim topraklarımıza da etki edeceğinden karşıyım, kaldıki tek karış toprağımın kirlenmesini istemiyorum.

kimyasal silah belirli ölüülerde kullanılabilir.

----> amma ve lakin türkiye yukarıdaki silahları kullanım dışı yapan bir anltlaşmaya imza atmıştı antlaşma ismini unuttum bu yüzden yukarıda adı geçen tüm silahlar hayal :P

tek çare konvansiyonel unsurlar.

sınırdışı operasyon yapılmadan önce iç dağların temizlenmesinden yanayım.

ki muhtemelen GKB İlker Başbuğ bunun hazırlıklarını daha önceden yaptığına eminim.

PKK nın kökü kazınacaktır belki yarın belki yarından da yakın.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Diyecek soz yok :(
    -----------------------------
    senin yerine ben bir kaç cümle söyleyeyim katılmıyorsan editlerim.

bir karakol 1992 de basılıyor ,2008 mayısta basılıyor ve hemen ardından 2008 ekimde basılıyor...

duymadıklarımız duyurmadıkları baskınlar ve kısa süreli taciz atışları hariç bildiğimiz 3 defa basılmış olduğu gerçeği...

karakola taciz atışı yapılan yerler bellidir baskının yapılabileceği yerler bellidir. gerekli önlemler neden alınmıyor?

karakol baskınında karakol yoğun bir şekilde ateş altına alınır, mevziler yetersizmi?

mevziler yeterliyse oradaki askerimizin eğitimi yetrsizmi?

eğer askerimizin eğitimi yetersizse neden oraya bordo adamalarımız yerleştirilmiyor ?

askerin çatışma bölgesine yardım göndermek deliliktir buna ok.

helikopter gönderemezsiniz bir kuşu vurmaktan çok daha kolaydır.

herşeye ok.

ama aktütünün basıldığı yerler uçaklar için elverişli neden uçaklar kaldırılmadı? yoksa söylenenden daha az bir sürede bittimi herşey?

TSK yı eleştiriyorum çünkü böyle yerleri işin erbabına bırakmak gerekir mesela Osman pamukoğluna ve onun gibi komutanlarımıza.

edito; içim rahat etmez... pkk nın a.q..

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    Bu vatanın ekmeğini yeyipte ihanet edenler ekmeği yediği yerden kurşunuda yer !

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek

asd

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek

Şehitlerimizin ruhu şâd olsun. Allah ailelerine yardım eylesin.

Bu pkk denen illet bence ancak içlerine girilerek temizlenir. Bu heriflerin başları tek tek belirlenmesi lazım. Bu heriflerin başları ülkenin doğusundan batısına belirlenip hepsinin baştan 10 adamı sikilecek kalanlarda telef edilip hapse tıkılacak vurulacaklar. Yoksa gözleri korkmaz bu o.ç. larının. Umarım PKK'nın döktükleri bir damla TÜRK kanı için ahirette inanılmaz acılar çekerler.

Allah rahmet eylesin bütün Türk şehitlerine. Bütün ülkenin başı sağolsun.

O.ç. pkk bitmeli! Ve başımızdaki yalaklarda gitmeli. Barzani senin ülkene küfür eder senin ne işin var lan orada? Madem gittin öldür adamıda bari hayatındaiyi birşey yap.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek
    oclar

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diffstorm
    Diffstorm's avatar
    Erkek
    aşağılık varlıklar, köpek soyları allah belanızı versin pis teroristler.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

Öncelikle Allah rahmet eylesin diyorum...

Sonra bence bu işin içinde bi ipnelik var diyorum.....

Geçen yine 15 'e yakın şehit verildiğinde içeriden istihbari bilgi sızdırıldığı söylendii...

Şimdide buna benzer bir olay yaşanacaktır..Zaten haberlerde geçiyor bilgimi sızdırıldı...Biri buna izinmi verdi tarzında söylentiler geçiyor.....

Çünkü o kadar iyi korunan bir yerde 15 askerin şehit edilmesi normal bir şey değil....

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek

...

''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE''  Bu Vatan Kolay Kazanılmadı Öyle  3-5 Çabulcuya Verilicek Kadar..Ne Kanlar Döküldü Bu Uğurda Ama Yenilmedi Milletimiz Yılmadı Yılmıyıcakta  1 Mehmet Ölür 1000 Mehmet Gelir....

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    orospu çoçuklarını öldüreceklerine meclise alıp bide maaş veriolar bu abd hani anlık uydudan istihbarat veriodu .

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
Toplam Hit: 12302 Toplam Mesaj: 79