folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sen Hangisini Alirdin?

Sen Hangisini Alirdin?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

herkese selam, asus marka bi laptop alacagim ve parama göre bi model begendim ancak modelin iki türü var ve arada kaldim hangisini alsam daha iyi performans verir diye

biri bu

islemcisi Core2 Duo 1.66Ghz - 1024 DDR2  (orjinalde 512 + kendileri 512 hediye veriyor)

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=4198  bu linki

digerininde

islemcisi Core Duo T2350 1.83 Ghz - 1024 DDR2

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28417 bu da digerinin linki...

bu ikisi arasinda bi secim yapip siparis verecegim ama hangisinden daha iyi performans alirim karar veremedim.. ikisininde fiyati hemen hemen ayni.. öneride bulunan arkadaslara simdiden tesekkürler..

choosing my confessions...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    ben olsam alttakini alırdım ama pcden pek anlamadıgım için dierlerini bekle yanlıs yonlendirmek istemem amaa bana alttaki makul gibi geldi..

NesTo | same shit diffirent asshole
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=4198

ben bunu alırım :)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

bütün özellikler ayni bi tek islemci farki var
    bide üsttekide dual layer sürücü var alttakindede dvd süper multi diyoda bi farki yoktur ikisinin herhal..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

CPU: Intel Core2 Duo T5500 varken neden Core Duo T2350 olsun?

usttekini al. (dikkat ettiysen Ramleri 1Gb'a baglamislar ama promosyon ama direkt.. vista olayi.)

ikisinde de GMA 950 paylasimli ekran karti var + vista ile geliyor.. Ramini yer bu cihaz oyun icin 1Gb ramde yetersiz bence.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek
    ya simdi sole ben yazilimlarin kodlamalarina bakan bi elektronikci kuzimle konustuydum.. core duoyla core2 duo arasinda hic bi fark göremedim dedi. ve sirf piyasa adina cikarildigini idda falan etti.. bide t2350 nin cpu hizi daha fazla gördügün gibi. 1.86 ya 1.66 dostum. aklimdan gecen zaten ilki de genede ben burda görüs almak icin sorayim dedim..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    JaCKaL bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya simdi sole ben yazilimlarin kodlamalarina bakan bi elektronikci kuzimle konustuydum.. core duoyla core2 duo arasinda hic bi fark göremedim dedi. ve sirf piyasa adina cikarildigini idda falan etti.. bide t2350 nin cpu hizi daha fazla gördügün gibi. 1.86 ya 1.66 dostum. aklimdan gecen zaten ilki de genede ben burda görüs almak icin sorayim dedim..
    -----------------------------
    elektronikçi arkadaşına slmlar yeni bir ürün çıkarmak helede ondan önceki bi ürüne kıyasla kötü çıkarmak saçmalık olacağını iyi bilmeli o farkları elektronikçi arkadaşın görememiştir. tamm kullanmadım iki işlmciyide fakat arasında fark yok gibi şeylerin söz konusu olmayacağını bilmelisin. (kullanmamış biri olarak bence)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    Intel Core2 Duo ile Core Duo arasinda fark sadece fiyat degil (hemen hemen ayni zaten), test sonuclarina bakarsan bariz fark gorulur, iki islemciyide ayni uygulamalarda zorla farki kendinde goreceksin.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek
    tamamda lafi eden ben degilim ki.. adam hem yazilimlarina baktim hem kullandim diyo.. yani lafi kullanmis biri olarak ediyor ben etmiyorum ok?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    ben hala alttakini düşünmekdeyim:D  fiyat farkı kac hacı bunnarın??

NesTo | same shit diffirent asshole
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

core2 olan 20-30$ daha fazla.. linklerde fiyatlari var zaten

Toplam Hit: 1408 Toplam Mesaj: 13