Sen Hiç ...
-
Sen hiç …
Söylesene sen hiç aşık oldun mu ?
hayata hiç kör gözlerle baktın mı?
Hiç tattın mı o şaraptan?
aşık olmak nedir bilir misin?
Senin hiç dilin tutuldu mu?
ellerin titredi mi ?
onu görmek karşında,
tanrım!
bu ne lanet haldir.
Uyuyamıyorum,
ama
kalkamıyorum !
duruyorum bi an.
Sen varsın.
Kelimeler artık anlam ifade edemiyor,
susuyorlar.
Ben susuyorum.
Ama
Yüreğime söz geçiremiyorum.
Sen, çünkü sen varsın.
Sölesene sen hiç böyle oldun mu?
Hiç sustun mu ?
sen hiç ... ?not: siz hiç böyle oldunuz mu ?
-
olmadim
-
olur gibi oldum :| olduğumu sandım.. :| sanırım oldum :|
-
konu aşk ise her söz klişedir..
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
olmadim
-----------------------------tavsiye ederim. herkes hayatında en az bi kere bile olsa böyle olmalı
tatmalı şu kızıl şaraptan...
-
Benim artık duygularım değil sadece hormonlarım var.
Kim sorsa böyle diyorum.En iyisi.Çözdüm ki onlarında hormonları var 2 3 biraya bakar.
-
ben hilal'e sırılsıklam aşığım..
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
ben hilal'e sırılsıklam aşığım..
-----------------------------işte budur..... aşık adamın hali başka olur.. yürü be hocamm kim tutar seni !
-
yeniden yaşama şansı, yeniden sabahı görme şansı, her gün yeni bir güne başlama şansı..
hepsini bir kenara koydum senle bir güne uyanma şansı daha çok ağır basıyor hepsinden..
aceleyle okula yetişme çabam içinde kalbime tercümanlık yapmak istedim bi kaç dakika, en iyi yaptığım işte bu zaten..konu “sen” olunca ekstra birşey yapmama gerek yok zaten, kelimeler sanki bir puzzle’ın parçaları gibi yerine oturuyor.. puzzle tamamlanıyor ve ortaya o merakla beklenen resim (sen) çıkıyor. hemde o ateşten daha sıcak, içimi eriten gülümsemenle.. eğer tanrı’nın vaad ettiği bir cennet varsa; o kesinlikle bu olmalı..
bu gün tatlı bir yağmur var adana’da, dinlenesi, sokağa çıkıp ıslanılası bir yağmur. belki ben kendimi iyi hissetseydim atlardım sokağa ve şemsiyemi ıslanmayı sevmeyen bir kedinin üstüne koyar, yağmur iliklerime dek işleyinceye kadar ıslanırdım.. ama kendimi iyi hissetmiyorum; bildiğin gibi bir hayalle yaşamak bazen hüzün veriyor bu eski saate, tekliyor işte arada..
kim demiş tüm gün hiçbir şey yapmadığımı, yaşamaya çalışıyorum ya yetmez mi? kolay mı bu bomboş hayatta, yaşamak için neden bulup, sonra da ona sımsıkı sarılmak! onu kaybetme korkusuyla yaşamak başedilinebilinir birşey mi ? hayatta herşeye alışan biri olarak buna alışamıyorum işte, belkide alışmak istemiyorum..
herşeyde varsın.. soğuk havada üzerime giydiğim palto yada kavurucu sıcaklarda terimi sildiğim havlu.. neyin ne olduğununda aslında pek bir önemi yok; önemli olan herşeyde senin olman, herşeyimin sen olması..
hani bazen diyorsun ya bana neden susuyorsun, hiç konuşmuyorsun diye ufak ufak tripler atıyorsun.. dudaklarımı ne zaman açsam seni seviyorum demek geliyor içimden.. sürekli bunu söyleyip seni bıktırmak istemiyorum.. zor oluyor ama susuyorum..
yağmur, gök gürültüsü ve hilal..
-
hiçbişeyle çok şey anlatılabilir deseler önceden inanmazdın değil mi?
-
Prometheus bunu yazdı:
hiçbişeyle çok şey anlatılabilir deseler önceden inanmazdın değil mi?
-----------------------------en büyük tepki, tepkisizliktir gibi mi ?