"Sen" Kimsin..?
-
hep yanlış tarafta baktım şimdiye kadar..hala bulamadım seni sıkıldım artık..
var mısın , yok musun bilmiyorum..belki sadece bir umutsun içimde..
lütfen bağırrmayı dene , belki duyarım..anla artık sana ihtiyacım var işte.
yoksa kırıldın mı bana? özür dilerim , hak etmeyen insanlara “sen” gözüyle baktım..
ipuçları verdim onlara sevgimden ama bu asla sana olan sevgimi azaltmadı. tersine yoğunlaştırdı..ama “sen” diğildin onlar.. “sen” o kadar yoktun ki..fark edemedim..hala yoksun..
sen de beni arıyorsun belki.. evet sen eğer “sen” ‘sen beni arıyor olmalısın.
burdayım işte.. bana bendekileri verebilcek ve sendekileri alabilcek tek kişisin..
bıktım artık cevap ver..kimsin sen? nerdesin söyle.. ne kadar yakın ya da uzaksın bana..
kaç kişinin ruhusun? benden kaçamazsın..
işte bu doğru ,benden asla kaçamazsın.. kes artık saklanmayı , kendini ifade etmeye başla , kaçma..
söz seni hiç bırakmicam.. hiç sıkılmicaksın benden , ben de senden..konuşabilicez seninle.. başka hiçbiyerde daha rahat ‘ ı bulamicaksın.. çünkü ben “sen” olucam..aynı şey senin için de geçerli olacak..sana zarar vermicem , seni rahatsız etmicem... “sen” dayanabildiğim tek kişi olacaksın aynı zamanda..birbirimizi bağlicaz bu iskeleye..dalgalar fazla koparamicak hayattan..
iplerimiz sağlam olcak
nolur ortaya çık..yoruldum artık seni ararken düştüğüm kuyulardan kurtulmak için çırpınmaktan..hem sen de yoruldun , biliyorum.. “sen” yanılmıyorsundur umarım..
yapabileceklerim varken “sen” yalnız kalma diye vazgeçiyorum..sen de geçtim di mi şimdiye kadar? beni yalnız bırakmadın değil mi? sen..
sadece tek bi kişi için gerçekten! değerlisin.. “sen” bitanesin..
“sen” kimsin?
-
hani nerde alkış?
alkış la alkış .
gutluom gülüm -
abi senin için yogun bakımda falan dediler yaf..walla üzüldüm..geçmiş olsun abi..tekrardan hoşgeldin:)
-
guzel bir yazi olmus golgeler.
paylasim icin tesekkurler. -
eyv kardeslerim hosbulduk hepinizden Allah razı olsun ..!
-
Güzel yazı
-
o nee beeah manyak bişiy olmus süper bunu kıza sölicem kesin tavlarım a.q süperrsin hocam
-
bi ölemedin gitti :(
-
kardeşim seni tanımıyordum ama ani rahatsızlığın ve tahribatın bu duruma gösterdiği alaka seni tanımama vesile oldu nice tahribatlı günlere allaha emanet ol. :))))
çok hoş yazı geçmişsin hoşgeldin.. -
atzai amk senn..
helal olsun kardeş.. -
güzel yazı tebrikler
Toplam Hit: 1888 Toplam Mesaj: 13