Sen Ne İğrenç Bir Hayvansın Fare.
-
abi senin fare mesur oldu ,dikkat et tv kanallari kapini heran calabilir..fazla para iste..korkma internet dunyasinin en fazla mesaj alan lagim faresi sende olduktan sonra sirtin yere gelmez.
aq faresindeki sansa bak,meshur oldu gitti:-)
-
Benimde başıma gelmişti 2009 da öğleden sonra saat 5 gibi girdi eve sabah beş gibi feci şekilde öldürerek leşini çöpe attım.Cinayet aletimi anlatmazsam ölürüm elektirikli süpürdenin sert hortumu varya elimizi tuttuğumuz onla 3 hamlede b-k-unu çıkarttım.
-
Face'te karşıma çıktı :D
Bir Hint masalına göre, kediden korktuğu için devamlı endişe içinde yasayan bir ...fare vardır.
Büyücünün biri fareye acır ve onu bir kediye dönüştürür.
Fare, kedi olmaktan son derece mutlu olacağı yerde bu kez de köpekten korkmaya başlar.
Büyücü bu kez onu bir kaplana dönüştürür.
Kaplan olan fare, sevineceği yerde avcıdan korkmaya baslar.
Büyücü bakar ki, ne yaparsa yapsın farenin korkusunu yenmeye imkan yok.
Onu eski haline döndürür. Ve der ki,”Sen cesaretsiz ve korkak birisin.
Sende sadece bir farenin yüreği var. O yüzden ben sana yardım edemem.”
Ünlü yazar Shakspeare, bu konuda söyle diyor :
“İnsanların çoğu Sevmekten korkuyor, kaybetmekten korktuğu için..
Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için.
Konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten korktuğu için.
Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğin kıymetini bilmediği için.
Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi bir şey vermediği için.
Ve ölmekten korkuyor, aslında yaşamayı bilmediği içinhttp://www.facebook.com/album.php?aid=174434&id=88982721770#!/photo.php?pid=4479814&id=88982721770
Hocam arada ses verin merak içindeyiz :D
-
Zor Hedef Fare filmi aklıma geldi :D:D
ve mükemmel sahne ;)
http://www.youtube.com/watch?v=ye7rSa-DWVs
1:23 ile 3:55 arasını izleyin
-
fare ne alemde ya :) sırf bunun için giriyorum geceleri :)
-
arkadaşlar bugun ortalıkta hiç görünmemesi sebbebiyle mutfağa iyice giriştik. ne ölüsüne ne dirisine rastlayabildik. buraya yazdığımız ölümcül saldırı planlarımızın kokusunu mu aldı nedir. muhtemelen içerisi kokmasın diye açtığımız pencereden kaçtı. zira bi önceki gün göklerden yere serbest düşüş yapıyordu. bu ihtimal kuvvetleniyor yani. kendisi bizle taşak geçe geçe gitti :( bizde bunun yavrsunun çıktığı yere çamaşır suyu saldırısı yaptık. 2 leğen tazyikli ve mikrop öldürücü su gönderdik. umarız geberen olmuştur. ilerleyen saatlerde olay mahallinin fareden önce- fareden sonra konseptli fotolarını koyacagım. beklemede kalın.
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar bugun ortalıkta hiç görünmemesi sebbebiyle mutfağa iyice giriştik. ne ölüsüne ne dirisine rastlayabildik. buraya yazdığımız ölümcül saldırı planlarımızın kokusunu mu aldı nedir. muhtemelen içerisi kokmasın diye açtığımız pencereden kaçtı. zira bi önceki gün göklerden yere serbest düşüş yapıyordu. bu ihtimal kuvvetleniyor yani. kendisi bizle taşak geçe geçe gitti :( bizde bunun yavrsunun çıktığı yere çamaşır suyu saldırısı yaptık. 2 leğen tazyikli ve mikrop öldürücü su gönderdik. umarız geberen olmuştur. ilerleyen saatlerde olay mahallinin fareden önce- fareden sonra konseptli fotolarını koyacagım. beklemede kalın.
-----------------------------anlaşıldı beklemedeyiz :D
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------
Günümüz faresine karşın modern yasal silahlar
Günümüz faresinin zırhı bulunmadığı için havalı tüfe idealdir
Bir havalı tüfek
Havalı tüfekler farelerin anasını dürtebilecek pelet denilen mermiler atarlar.
Peletler
-----------------------------bununla fareyı gebertmeyı planlıosan bosuna yorulma denedım ve bu plan dırek bok yolunu buldu sen tufeı doğrultana kadar fare 30 tane kadar daha yavruluyor:D
İki günde toplam 50 tane fare yı ya oldurdum ya defettım arkadasım ıhmalkarlı yapınca önünü alamıyorsun fareyle savaşta en etkılı sılah "Kurek"!!!
-
fare walla hepinizi parmaginda oynatir...
-
Farenin bu evindeki terör saldırıları seni yıldırmasın. Dik dur saldırıya geç hep :F