Senede Kac Kere Biri Bi Sey Desede Cekip Vursam Diyorsunuz
-
çayı her hüpletişinde
-
3 5 kere geliyor
-
Kapının önünde arabaları ile durup domates biber sütçüüüü diye bağıran aralıksız korna çalarak geçen seyyar satıcıların her birini mermi manyağı yapmak istiyorum ve her gün.
-
Reskam bunu yazdı
Kapının önünde arabaları ile durup domates biber sütçüüüü diye bağıran aralıksız korna çalarak geçen seyyar satıcıların her birini mermi manyağı yapmak istiyorum ve her gün.
Neden ki, ekmek kazanıyor onlar da.
haftada 3 5 dk surer surmez mahallede parketse bile
-
Birileri birşeyler söylüyor çekip vurmamak için senede yüzlerce kez sabır çekiyoruz...
-
LaNCeLoT bunu yazdıReskam bunu yazdı
dostum günde en az 15 kişi geliyor 3-5dk değil. ve çocuk uyurken sürekli uyandırıyorlar onların para kazancak olması benim huzurumun kaçmasına gürültü duymam için sebep olamaz.
-
Reskam bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdıReskam bunu yazdı
dostum günde en az 15 kişi geliyor 3-5dk değil. ve çocuk uyurken sürekli uyandırıyorlar onların para kazancak olması benim huzurumun kaçmasına gürültü duymam için sebep olamaz.
Ben gecen hafta sarmisakciyi susturdum. Ayni kaydi en yuksek seste oyle bi acmis ki evde birbirimizi duyamiyorduk bir de rahat 15 dk sürdü.
Hic asagiya bile inmedim camdan bağırdım el hareketleri ile sesi kıs kafamız sikildi dedim kıstı.
Bunlar yine laftan anliyolar ama gecenin köründe gazi kökleyip giden motorculari uzun namlulu tüfekle vurmak isterdim.
korkarabatak tarafından 19/Ağu/25 17:08 tarihinde düzenlenmiştir -
korkarabatak bunu yazdıReskam bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdıReskam bunu yazdı
Ben gecen hafta sarmisakciyi susturdum. Ayni kaydi en yuksek seste oyle bi acmis ki evde birbirimizi duyamiyorduk bir de rahat 15 dk sürdü.
Hic asagiya bile inmedim camdan bağırdım el hareketleri ile sesi kıs kafamız sikildi dedim kıstı.
Bunlar yine laftan anliyolar ama gecenin köründe gazi kökleyip giden motorculari uzun namlulu tüfekle vurmak isterdim.
Kastamonu taşköprü sarımsak geldi.
ulan belediyeye şikayet ettim adamı telefonda dinlettim
zabıta geldiğinde orda olmadığından işlem yapamıyormuş
-
Günde 2 3 kez oluyor üzerimde arabada emanette var fakat la havle çekip devam ediyorum
fakat hırsızlara acayip ayar oluyorum imkanım olsa şöyle testere filmi gibi bir tuzak hazırlayıp ölümünü yada kol bacak kopmasını izlemek kayda almak isterim...konumu müsait olmasına rağmen bi kaç defa ayı kapanı gibi şeyler düşündüm fakat hem çok basit hemde başka insan veya canlıya zarar verir diye vazgeçtim
-
yustang bunu yazdıfuturist bunu yazdı
50 , 100 bilmiyorum belki 1000 kisi
ne kadar sakin insanlarla takiliyormusum :)
0 diyenler var... la bu ulkede haber izleyipte birini öldürme istegi uyanmayan evliyadir.
hic kendinizi kandirmayin. insan öldürmek istememeniz sadece hapis yatmak istemediginizden.
yakalanmayacaginizi bilseniz 3 haneli rakamin altina inmezsiniz :)
arınma gecesi yasal uygulansa görürüm ulkeyi.
ben silahla degilde mafyalar gibi baglayip denize atma fantazim.var. silah cok kanli . sagi solu silip temizleyemem.
birde v for vendetta gibi orkestra esligindede yapmak istedigim yerler var.
hep hayal iste.
abla sakin ol korkutuyorsun şuan. nefesimi tutarak okudum yeminle
:)) korkma ben kötülerin karsisindayim. yoksa pamuk gibiyim.
dexter, death note.... seviyorum :)