Seni Seviyorum Hoscakal
-
bu işte hayatın amk du an bu benim
sevdim olmadı
sevdi olmadı
olmadı
son mesaj
seni seviyorum
hoscakal
-
edit
-
seni seviyorum
hoscakal
hem seviyo hem gidiyo olaya bak :|
-
zamazingo bunu yazdı:
-----------------------------
seni seviyorum
hoscakal
hem seviyo hem gidiyo olaya bak :|
-----------------------------Sevgi en büyük özveri değil mi?
-
cok kotuyum kolay kolay sevmeyin sevöeyin ...
-
bi kez daha tezimi dogruluyorki :D
saat 23.59u geçtikten sonra müritler bi duygusallaşıyo ne biliyim amk bi hayat endişesi başlıyo..
böyle sevgili muhabbetleri aşk meşk açılıyo..
güzel oluyo aslında mna koyum
-
Mx0TBT bunu yazdı:
cok kotuyum kolay kolay sevmeyin sevöeyin ...
-----------------------------rakı peynir bütün dertlerimi erteleme fırsatı sundu bana. alkol kulanmayı seviyosan abartmadan bir iki kadeh rahatlatır seni. unutturmaz ama. unutmak için içme :)
-
Sana hemen aşağıda duran imzamı hediye ediyorum. Kolay gelsin.
-
derler
-
Mx0TBT bunu yazdı:
bu işte hayatın amk du an bu benim
sevdim olmadı
sevdi olmadı
olmadı
son mesaj
seni seviyorum
hoscakal
-----------------------------çok karizmatik olduğunu sanıyosun dimi ? dostum, iyi dinle şimdi, her türlü acıyı çekmiş bir adamım ve gayet stabil, yararlı,kısa bir felsefesi bar bu işin: "siktir et".
3,5 milyar karşı cins var 3,5 milyar. Kanser gibi bir ihtimal bile olsa, bir insanın en az binlerce ruh eşi olur, ama işte biz onu bulduk diyoruz, kötü hissediyoruz, böyle bunalımlara giriyoruz falan. Hikaye. Tek sorun: Dünyalarımız küçük ve her gördüğümüz sakkalıya dede diyorsak her gördüğümüz tangalıya aşkım demeyeceğiz, daha niceleri var. Tabi ki acı çekeceksin, çekmemen imkansız, ben de yaşasam şu an bende çekerim, tek ilacı var zaman, zamanda aptalca birşey yapmazsan var senin için, yaparsan o aptalca şeyi, zamanda haram sana ozaman. Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz tripleri, tutamaz değil, tutmaz, seni takan yok, kabullen bunu. Bunu kabullenki ilerideki hazzı hayal et, hepsini toparlayıp bir odaya "hepinizin amına koyayım" demek varken şimdi, aaa. Karşı cins bu, her zaman çok özel olmasını bekleyemezsin ilişkinin yada sen bulmuşsundur ruh eşini ama onun ruh eşi sen değilsindir, işin güzelliği burada, varyasyon, bin tane daha var ruh eşin. Senin derdin şu an ne kadar kompleksin aşağılıklığın varsa, bunlara karşı olan zaferlerini bu kızla bağdaştırmışsın, güzelse demişsin ki kendine "ben bu kızı hakediyosam şuyum buyum", salla, salla gitsin. Herkes yalnız ölür, güzel viski güzel seks güzel puro, bak keyfine.
-
Sevmek seviyorum demek değil yüreğinde hissetmektir
Ve aşk yanında olanı sevmek değil bazen gelmeyecek birini beklemektir
[C. Yücel]