Seo Adsense Templates
-
-
Teşekkürler şimdi ilgi görmüyor konu yarın ararlar konu açıp :)=
-
hajım şu konuyu açıklayabilirmisiniz. elimde domainlerim var ve nasıl kullanabilirim. Açıklayıcı bilgi verirmisiniz?
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------
hajım şu konuyu açıklayabilirmisiniz. elimde domainlerim var ve nasıl kullanabilirim. Açıklayıcı bilgi verirmisiniz?
öncelikle kendine ister ücretli ister free bir alan almalısın müridlerden bu işin ticaretini yapan arkadaşlarımız var -
domain+hosting işi tamam. Önemli olan bu seo adsens olayı :) genel bi bilgilendirme yaparsanız hafta sonu uygulamaya koyacağım..
-
seo sayesinde siteler arama motorlarında daha üstlerde yer alıyor daha cok ziyaretci geliyor..
-
ok tamam da şimdi bu templatesleri indiriyorum ben. hostuma yüklemem yeterlimi?
yani ne yapılmalı ekstra olarak bunu soruyorum..
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------ok tamam da şimdi bu templatesleri indiriyorum ben. hostuma yüklemem yeterlimi?
yani ne yapılmalı ekstra olarak bunu soruyorum..
-----------------------------hoca seni 1. sayfadan başlatmak lazım template nedir ne işe yarar bölümünden
-
alperim o kadar da düşmedik be a :):)
yav kardeşler tamam indirdik templatesleri
hosta yükledik eee sonra?
birileri gelecek bu templatesdeki reklamlaramı tıklayacak bunumu sağlamamız lazım yada başka bişiy mi?
-
seoyla templatein b alakası olamaz
-
Arlong bunu yazdı:
seoyla templatein b alakası olamaz
-----------------------------destekli olur. mesela wp nin çok güzel ücretli temaları var adsense için yaratıolmış resmen :D onu demeye çalışmıştır arkjadaş uyumluluk manasında