Seo Da Hosting Firmasının Önemi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onrkrsy
    onrkrsy's avatar
    Erkek

Arkadaşlar arama motoru optimizasyonunda hosting firmasının önemi varmı?

Arkadaşım iki tane alan adı almış klima servisi ile ilgili, ikisinide aynı erden almış. Static html sayfalardan olşuan birer site eklemiş.Uzantısız adını yazsak dahi (yani www ve .com olmadan) siteler googleda hep en sonda çıkıyo..  Hosting Firmasının bi etkisi olabilrmi yoksa koydukları siteyle ilgili mi bi durum olabilr.?? 

https://medium.com/@onrkrsy
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

hosting firmasının etkisi bence var fakat son zamanalrda dns server gibi aracı serverlar kullanmak popülerleşti buda yavaş yavaş etkisini kaybettiriyor desekte hala var. 

öncelikle site belirli bir lokasyona hizmet edicekse hostingin lokasyonu ordan olması önemlidir. Türkiye'ye yayın yapıcaksan diyelim ve sunucu Türkiyede ise

1- google'dan gelicek yerel arama yapmış ziyaretçiye  arama sonuçlarında başka bir lokasyondaki sitenin  önünde gözükme şansın daha yüksek 

2- sitene gelicek ziyaretçilere site daha hızlı açacagından dolayı bununda seo açısından önemi büyüktür.  

3- sunucuda adult veya çöp site olarak tabir ettiğimiz siteler varsa sunucudaki düzgün sitelerde bundan nasibini alır.

öneri :   öncelikle arama sonuçlarının sonunda çıkıyor diye illa bir sorun olcak diye söz konusu değil ? 

hangi keywordde arıyorsun,site nekadar zamanlık,rakiplerin siteleri nekadar zamanlık,seo açısından neler yapmışlar  vs.. bir çok etken var .  

eğer hostingten olduğunu düşünüyorsan. firma değiştirmekle ugrasmayıp kendine özel ip istemen aynı kapıya çıkar. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yandex in seo detaylarına baktığımız zamanda hostingin önemini vurguluyor. yandex yerelliğe çok önem veriyor buna hosting de dahil.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onrkrsy
    onrkrsy's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:
    -----------------------------

hosting firmasının etkisi bence var fakat son zamanalrda dns server gibi aracı serverlar kullanmak popülerleşti buda yavaş yavaş etkisini kaybettiriyor desekte hala var. 

öncelikle site belirli bir lokasyona hizmet edicekse hostingin lokasyonu ordan olması önemlidir. Türkiye'ye yayın yapıcaksan diyelim ve sunucu Türkiyede ise

1- google'dan gelicek yerel arama yapmış ziyaretçiye  arama sonuçlarında başka bir lokasyondaki sitenin  önünde gözükme şansın daha yüksek 

2- sitene gelicek ziyaretçilere site daha hızlı açacagından dolayı bununda seo açısından önemi büyüktür.  

3- sunucuda adult veya çöp site olarak tabir ettiğimiz siteler varsa sunucudaki düzgün sitelerde bundan nasibini alır.

öneri :   öncelikle arama sonuçlarının sonunda çıkıyor diye illa bir sorun olcak diye söz konusu değil ? 

hangi keywordde arıyorsun,site nekadar zamanlık,rakiplerin siteleri nekadar zamanlık,seo açısından neler yapmışlar  vs.. bir çok etken var .  

eğer hostingten olduğunu düşünüyorsan. firma değiştirmekle ugrasmayıp kendine özel ip istemen aynı kapıya çıkar. 

*3- sunucuda adult veya çöp site olarak tabir ettiğimiz siteler varsa sunucudaki düzgün sitelerde bundan nasibini alır.

Demişsinya, Bunu Sabit IP  alarak önleyebilirmiyiz peki??

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

onrkrsy bunu yazdı:

FCN bunu yazdı:

*3- sunucuda adult veya çöp site olarak tabir ettiğimiz siteler varsa sunucudaki düzgün sitelerde bundan nasibini alır.

Demişsinya, Bunu Sabit IP  alarak önleyebilirmiyiz peki??

tabiki hosting firman sitene ait özel ip adresi ataması yapabilir. cüzi bi ücret karşılıgında 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

Seoda hostingin önemi Devede Kulak kadar.. Sen Hangi çalışmaları yaptında sonda Çıkıyorsun?

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

Anahtar kelime
    Rekabet
    Genel Aylık Aramalar 
    Yerel Aylık Aramalar 
    Yaklaşık TBM (Arama) 

Orta
    5.400
    5.400

Rekabeti orta Derece Olan bir kelimede Site açıp bırakmayla iş bitmiyorki.. Rekabeti düşük olan kelimede bile backlink alacaksın, Optimizasyon yapacaksın edeceksin...

Sen sadece site açıp içine dosya atıp ondan sonra sonlarda çıkıyor diyorsan hostinge kadar bir çok yerde eksik veya yapmadğın şeyler var

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onrkrsy
    onrkrsy's avatar
    Erkek

blackmir bunu yazdı:

Anahtar kelime
    Rekabet
    Genel Aylık Aramalar 
    Yerel Aylık Aramalar 
    Yaklaşık TBM (Arama) 

Orta
    5.400
    5.400

Rekabeti orta Derece Olan bir kelimede Site açıp bırakmayla iş bitmiyorki.. Rekabeti düşük olan kelimede bile backlink alacaksın, Optimizasyon yapacaksın edeceksin...

Sen sadece site açıp içine dosya atıp ondan sonra sonlarda çıkıyor diyorsan hostinge kadar bir çok yerde eksik veya yapmadğın şeyler var

Arkadaşım bana söyelediğinde genel ayaraları yaptım siteyle ilgili, sitemap oluşturma, meta etiketleri html css düzeltmeleri backlink olayıyla uğraşmadık ama istediğim "klima servisi" yazdığında çıkması değil bununla ilgili çalışmalar yapılmadı onu biliyorum, bariz alan adını yazıyorum (dedğim gibi uzantısız halini www. ve .com olmadan) yine en sonda çıkıyor...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

iyide onlar zaten normal olanları istediğin kelimeyle alakalı backlink çalışması yapacaksın... 

Senin kelimen de rekabet orta derecede baya bi ilgilenmen lazım...

ek : Ben Anlamadım senin istediğin klima servisi yazılınca ilk sırada çıkmakmı? yoksa siteadı.com yazıyorm yinemi ilk baslarda çıkmıyor diyorsun?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onrkrsy
    onrkrsy's avatar
    Erkek

blackmir bunu yazdı:

iyide onlar zaten normal olanları istediğin kelimeyle alakalı backlink çalışması yapacaksın... 

Senin kelimen de rekabet orta derecede baya bi ilgilenmen lazım...

ek : Ben Anlamadım senin istediğin klima servisi yazılınca ilk sırada çıkmakmı? yoksa siteadı.com yazıyorm yinemi ilk baslarda çıkmıyor diyorsun?

sitenin adi www.bahcesehirklimaservisi.com bahcesehirklimaservisi die aratınca çıkmıyor.. www.bahcesehirklimaservisi.com yazınca çıkıyor..

bikaç yerde siteadını www ve  .com olmadan yazarsan ve çıkmazsa sandbox a girmiş olabilir die bişeyler okudum.

acaba google kullanılan hosting firmasına ait IP bloğuna  bir engelleme getrmiş olabilirmi, Sandbox gibi.?? bunu merak ediodum asılnda.. 

Siteyi ben yeniden yapıcamda alan adını değiştirsem mi acaba diye bilgi almaya çalışıyorum... 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

bu şekildeyse normal zaten çıkmaması biraz backlink alacaksın optimizasyon yapacaksın bir süre sonra çıkacak.. Bu şekil direk kolay kolay  çıkmaz zaten..

Toplam Hit: 2124 Toplam Mesaj: 15