Seo İçin Hangisi Uygun - Windows 8

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2008'den beri Windows 7 ile ilgili windows7li.blogspot.com adresinde yazılar yazıyorum.İnternetteki boş vakitlerimi bloglayarak değerlendiriyorum ve bu işi severek yapıyorum.Ama Windows 8 önizleme sürümünün çıkması ile kararsız kaldırm açıkçası.Kesin olarak Windows 8 ile ilgili içimdeki yazma aşkını engelleyemiyeceğim için acaba yazılarımı windows7li.blogspot.com adresinde mi yazmalıyım yoksa daha önceleri aldığım windows8li.blogspot.com adresinde yeni bir blog'a mı başlamalıyım.Windows 8 ile ilgili yazıları page rank'ı 3 olan windows 7 blogum'da yazarsam daha mı iyi olur ? Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.

windows7li.blogspot.com günlük 4-5 k.. page rank 3.. 

windows8li.blogspot.com henüz bakire :) 

Daha çok okunmak için Yeni bir blog'a başlamam gerekiyor mu ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

"CyberAngel
    bunu yazdı:
    -----------------------------

Dostlar sitemi aynen kopyalamış şerefsizin biri, 

-----------------------------"

hocam seni gördüğümde allah belamı versin bu cümle geliyor aklıma :D pis pis sırıtıyorum :D

w8'in sonu da böyle olmasın,

not : valla konuyu baltalamıyorum, seviyorum seni güzel mürid :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

valla hoca şunu diyim sana. ikisi de ihtiyaç

aslında windowslar.blog spot falan öll bişi almış olsaydın sonra da siteye girince iki ekran işte 7 için bura 8 için bura deyeydin daha iyi olurdu. bence 7li olan iyi tıklanıyo onun içinde bi bölüm aç 8 için. ya da ikisine de kafa yorcan birbirlerine link vercen.

8e yoğunlaşman daha mantıklı ama 7 de daha 2 3 sene piyasada dolanır. o yğzden yapabiliyosan ikisine de kafa yor :D

ya da şöle bişey yapab,lirsen eğer kullanıcı kaybetmemiş olursun zannımca. yeni bi blog al dediğim gibi windowsgiller falan diye indexi de sadece şey yap ekranın ortasına 2 tane kocaman logo koy 7 ve 8 için bura tıklayın felan diye:D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:

"CyberAngel
    bunu yazdı:

Dostlar sitemi aynen kopyalamış şerefsizin biri, 

-----------------------------"

hocam seni gördüğümde allah belamı versin bu cümle geliyor aklıma :D pis pis sırıtıyorum :D

w8'in sonu da böyle olmasın,

not : valla konuyu baltalamıyorum, seviyorum seni güzel mürid :D

hocam unutun onu artık üstüme yapıştı konu yok böyle birşey :) 

Not: eywallah hocam :) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

joe_black bunu yazdı:

aslında windowslar.blog spot falan öll bişi almış olsaydın sonra da siteye girince iki ekran işte 7 için bura 8 için bura deyeydin daha iyi olurdu. bence 7li olan iyi tıklanıyo onun içinde bi bölüm aç 8 için. ya da ikisine de kafa yorcan birbirlerine link vercen.

8e yoğunlaşman daha mantıklı ama 7 de daha 2 3 sene piyasada dolanır. o yğzden yapabiliyosan ikisine de kafa yor :D

ya da şöle bişey yapab,lirsen eğer kullanıcı kaybetmemiş olursun zannımca. yeni bi blog al dediğim gibi windowsgiller falan diye indexi de sadece şey yap ekranın ortasına 2 tane kocaman logo koy 7 ve 8 için bura tıklayın felan diye:D

Hocam yorumun için teşekkür ederim.2008'de bundan 4-5 sene sonrasını düşünmüyordum açıkçası.Düşünseydim bile Windows yerine Windows 7 kelimesinin seo için daha iyi olacağına karar verip yine aynı şeyi yapardım.Hala xp kullananlar olduğu için Windows 7'nin kolay kolay yıldızı sönmez dediğin gibi.Ama Windows 8'de çok iyi geliyor hocam.Tercihen ben kararlı sürüm çıktığın da Windows 8'i günlük faliyetlerimde kullanırım.Arama  trentlerine baktığımda windows 8 kelimesi şimdiden iyi gözüküyor.O yüzden hemen birşeye karar vermeliğim çünkü blog'a bakarsan yazmaya başladım bile :) 

Ayrı bir blog açıp windows 7 - windows 8 yazmak pek kaliteli olmayacak gibi hocam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

joe_black bunu yazdı:

baba windows 7 geleceğin windows xpsi bir 5-10 sene rahat gider o.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

yok hocalar win7 dediğiniz gibi gider daha kötü demiyorum. ama win8 bomba olacak. devoloperken hemen indirdim ve işte sistem bu dedim. keza betasını daha da manyak bişi yapmışlar. kararlı bi sürümü çıktığında kesinlikle çok kullanıcısı olur.

Gücün yeterse en güzeli ikisine de yaz. arada bakıyorum sitene güzel bi şekilde devam ediyorsun. umarım aynı başarıyı da w8de yakalarsın.

Not: arada site reklamı yasak diyenler çıksa da eminim tutulursun.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

VBDream hocam, söylediğin doğruda olsa joe_black'in dediği gibi Windows 8 fena geliyor.O yüzden ben kararlı sürüm çıktığında Windows 7 aramalarının büyük oranda düşeceğini düşünüyorum.İnsanlar daha bir 5 sene Windows 7 kullanmaya devam eder, ederde kullanım oranı git gide düşer.Bu da seo için ilerde bana problem olurmu diye düşünüyorum.Ben bu blog'u 4 senedir devam ettiriyrosam uzun soluklu düşünmem gerekiyor.O yüzden bunun için bir karar vermeliyim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

ayrıca dipno hocam, w7yi kurcalayarak falan insan kendi sökebilir. ama w8 kesinlikle dışardan destek almak gerekecek kadar karışık. ne kadar erken çözer anlatırsan o kadar iyi :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Blogger'da hiç hit kaybetmeden özel etki alanına geçmenin bir yolu varmı ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

yav hoca bırak o alan bana kalsın sen win7 den devam et :D windows8toolz.blogspot.com rulz :D

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
Toplam Hit: 1722 Toplam Mesaj: 18