SEO Uzmanı Arıyorum.
-
nolanded bunu yazdıMycity bunu yazdı
bunu bi incele hele hocam çok iddalıne kadar istiyo?
geçenlerde sormuştum sadece kurumsal yapıyor sanırım bu adam 2-3k gibi bişey demişti
-
Oyun ve film de destek vermem zaten hali hazırda çalışmalarım devam ediyor.
Ancak diğer sektörlerde olabilir.
P.m den yazabilirsin.
-
http://oi39.tinypic.com/6quzq0.jpg
Penguen 2.1'den sonraki bir müşterimin sitesi 7 tekilden birkaç günde 5k'ya kadar geldi , film sitesidir. İlgilenirseniz pm atabilirsiniz iletişim adresiniz skype.
-
6 yıllık tecrübeme göre şuanda hitli olan siteler google seo kasanları temizlediden dolayı seo konusunda hiç kas mamış zerre anlamayan adamlar hit alıyor ama iyide oldu biryerde garibanlar hayatları boyunca göremiycekleri güzellik yaptı google onlara sonra sektörunde otorite olmuş ve ona buna gider yapanların alayı puf etti
-
çizeyim bende arıycam seneye :)
-
insidae bunu yazdınolanded bunu yazdıMycity bunu yazdı
bunu bi incele hele hocam çok iddalıne kadar istiyo?
geçenlerde sormuştum sadece kurumsal yapıyor sanırım bu adam 2-3k gibi bişey demişti
Kendisini bizzat tanırım, işinde çok iyidir ki zaten benim referansıma ihtiyacı yok, referans dolu:) Parasını düzgün verin, söylediği vakitten önce sıkıştırmayın istediğiniz sonucu elde edersiniz. Fiyat konusunda çok etkim olmaz ama 5 diyorsa 4 e yaptırırız....
-
EcHoLL bunu yazdı
6 yıllık tecrübeme göre şuanda hitli olan siteler google seo kasanları temizlediden dolayı seo konusunda hiç kas mamış zerre anlamayan adamlar hit alıyor ama iyide oldu biryerde garibanlar hayatları boyunca göremiycekleri güzellik yaptı google onlara sonra sektörunde otorite olmuş ve ona buna gider yapanların alayı puf etti
Bende yapıyorum senelerdir tık yok evet kafasına göre sıralama değişiklikleri oluyor. Anında google 50 tane günlük mail çakıyorum.
Şu ana kadar ufak tefek beklentiler dışında benim işlerimi çokda etkilemedi açıkcası. Sadece süre uzadı. Eskiden 3 ay kasıyordum şimdi 6 ay.
-
-
ben pek anlamam ama minecraft için blog açtığımda konuları kendim yazıyodum, konu adını başlık olarak konuya koyuyodum, belli sürelerde gelen aramalara göre etiket ekliyodum, konu linkine de yine kilit kelimeler ve konu başlığını ekliyodum. 2-3 konu vardı hepsi de 1. sayfaya çıkmıştı sonra uğraşmadım :( şimdi torrent bloğu açtım, bu dediklerimle hiç uğraşmadım, ilk konularda sadece 1er paragraf yazı var. hala hit alamadım :(
-
AsortiC bunu yazdı
Konuyu görünce direk p2nteknoloji@gmail.com bu arkadaşın mailini vericektim ama konunun linkini vermişler :)
R10'dan konusunu gördüm zaten hemen mail atmıştım fakat hala dönüş yapılmadı