Seo‘Dan Anlayan Beri Gelsin
-
sevgili müritler bir site var elimde, hiti uçurmam gerekiyo ama ceo için para nerde. bende google da her harfe basılınca en çok aranları bir text dosyasına kopyaladım. sitede ki ceo kelimesi, meta gibi bölümlere yapıştırdım. ilgili etiketler bölümünde görünüyor. bunun site hitine bir katkısı olur mu? işe yaramazsa ne yapılabilir?
basitce anlatacak mürite şimdiden teşekkürler
-
hocam seo'dan mı bahsediyosun?
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------hocam seo'dan mı bahsediyosun?
-----------------------------aynen ya telaşla yanlış yazmışım
edit: değiştirdim
-
title 70 karakter,keyword 260 karakter,açıklamanında 160 karakterden fazla olması hayıra alamet değildir. spamdan ceza alabilirsin.
ayrıca siteyi ucurmanın yolu backlinktir ama hızlı giden atın ... deyimi oldukca uygun olur bu duruma.
saman alevi gibi bi anda ucurursun ama yine kısa sürede sandboxa girersin.
-
-
manglerman tesekkurler senden duydum isime yarayacak
-
en çok aranan kelimeleri sitene girersen ve anahtar kelime ile alakasız bir içerik varsa sakın yapma. sakın diyim yapma. site ne sitesi bu arada ?
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------title 70 karakter,keyword 260 karakter,açıklamanında 160 karakterden fazla olması hayıra alamet değildir. spamdan ceza alabilirsin.
ayrıca siteyi ucurmanın yolu backlinktir ama hızlı giden atın ... deyimi oldukca uygun olur bu duruma.
saman alevi gibi bi anda ucurursun ama yine kısa sürede sandboxa girersin.
-----------------------------backlink işleri eskidendi hocam artık eskisi kadar önemli değil, hacklink piyasası da bu yüzden çok düştü.
-
interfector bunu yazdı:
-----------------------------en çok aranan kelimeleri sitene girersen ve anahtar kelime ile alakasız bir içerik varsa sakın yapma. sakın diyim yapma. site ne sitesi bu arada ?
-----------------------------
nedenkine onu anlamadım haa sitede insan neslinin üremesini konu alıyor genel olarak -
Sokarfeys bunu yazdı:
-----------------------------interfector bunu yazdı:
-----------------------------en çok aranan kelimeleri sitene girersen ve anahtar kelime ile alakasız bir içerik varsa sakın yapma. sakın diyim yapma. site ne sitesi bu arada ?
-----------------------------
nedenkine onu anlamadım haa sitede insan neslinin üremesini konu alıyor genel olarak
-----------------------------güldürdün beni amk :D hacı rakip sitelere hangi kelimelerden daha çok hit geliyo onun araştırması yapılması lazım felan. ayrıca mümkünse keywordsleri fazla uzun tutma. description gir mutlaka.
-
yenı konu acmıyım dedım.
simdi farkettım. sitemap.xml yı google webmaster dan test ettim ve sitemap ta hata oldugunu gordum
sorun su nasıl sorunu halledebılırım :
sıtemap.xml de
gozuken url lerbu sekılde gozukuyor
http://www.sıteadresı.comSayfa.html
yanı .com dan sonra / koymuyor 4 bıne yakın lınk var bunu nasıl duzelte bılırım
aynı sekılde bundan sonrada otomatık duzeltmesını nasıl saglarım