Şerefsiz Komşu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Çok rahatsız oluyorsa ses yalıtımı yaptırsın pzvnk :|

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    A.g öss kasıyom bizden 2 kat usten bas sesi geliyo insan delircek oluyo .yani bende bas severim ama.nese.en iyisi al kulaklını hoca.sennsehiser

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

şişi kızdırıp soğuk tarafını kıçlarına sok aga :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

fikirler güzel ve yaratıcı ya saolun bu arada polis e dedim gece 12ye kdr serbest deil mi zaten ses çok değil diye gündüz de yapsan aynı dedi bende gece 12ye kadar serbest biliyordum :S emniyet şaşırdı F tipi :D

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

ah kardeşim ah, bu kadar şans olur aynı şekildi bizde dün arkadaşın abisi gelmiş tam kafa bi eleman oturmuş mutfakta sohbet ediyorduk saat 11 baktım kapı çaldı! açtım polis, ses yapıyormuşsunuz komşular şikayetçi die.. cinlerim toplandı başıma.. sabah okula giderken açtım aşağıdaki  elektrik saatlerinin olduğu panoyu tüm mühürleri penseyle kestim. Okula gidip ankesörlü telefondan aradım ihbar ettim bakalım ne olacak. 15 gün sonra evi değiştircem zaten o zamanda ses yapıyo die her hafta arıcm polisi..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

elektrik saatine filan zarar verme fikri 10 numara Gitsin uğraşsın gundiler :D helaaal olsun :D  

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

ByTechno bunu yazdı:
    -----------------------------

ah kardeşim ah, bu kadar şans olur aynı şekildi bizde dün arkadaşın abisi gelmiş tam kafa bi eleman oturmuş mutfakta sohbet ediyorduk saat 11 baktım kapı çaldı! açtım polis, ses yapıyormuşsunuz komşular şikayetçi die.. cinlerim toplandı başıma.. sabah okula giderken açtım aşağıdaki  elektrik saatlerinin olduğu panoyu tüm mühürleri penseyle kestim. Okula gidip ankesörlü telefondan aradım ihbar ettim bakalım ne olacak. 15 gün sonra evi değiştircem zaten o zamanda ses yapıyo die her hafta arıcm polisi..

-----------------------------

kaptan sonuçları 4 gözle bekliyoruz :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

geçen yıl çok cektim azgn bi hatun yüüznden bu sorunu..

telde babamla bile konuştuğumda duvara vuruyodu hatta konu bile açtım bu olay yüzünden.

tek tavsiyem onları delirt ...mesela polis geliyodu polisi bi şekilde kafaya alıyoduk sora sabaha kadar polis imdat diye bağırıyoduk XD

hatun kafayı yemişti 2 ay dayanamadı evden cıktı gerci bizde çıktık ama olsun içimizde patlamadı =)

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Arkadaşlar genciz eyv yüksek ses müzik dinleriz eyv ama gece 3 lerde filan yüksek ses tam magandalık olur medeniyet dışı olur. Bende öğrenciyim ama saat 23:00 ten sonra yüksek ses açmıyorum. Sonuçta işi gücü olan insanlar var sabah erken kalkacak insanlar var. Düşünceli olmak lazım biraz. Birgün erken kalkmak zorunda olan iş sahibi kimselerden biri de biz olacağız. Efendi insan olalım adamı hasta etmeyelim :).

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

bizim evede de geldi ama ben eski kız arkadaşıma telde küfür ediyordum polis geldi çevrenizi rahatsız ediyormuşsunuz bende kim o rahatsız olan dedim polis söylemiyor polis gittikden sonra o rahatsız olan kimse a..... dedim 5 dakka sonra polis yine geldi devam ederseniz sizi götürmek zorunda kalıcam dedi bende nere götürücen dedim merkeze dedi hee iyi dedim konu kapandı.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
Toplam Hit: 7347 Toplam Mesaj: 35