Şerefsizim Aklıma Gelmişti =)
-
@ bassaristhe
Tr dede belli yerlerde yapılıor bu eğitim(hatta coğu yerde)
bu sanırım biraz fantezik bi ürün resmde alet göstermiş ama sanki şişe vs.. fantezisi yapan insanlar için gibi yada tüylü bi meyve falan sokuodur belkim
ne bilem yahw..
-
mala vurmada master yapmıs amklarım :D
-
gardaş kadın onu sokarken boşalır zaten :))))
-
toronaga55 bunu yazdı:
-----------------------------Doktor tarafından kondomun takılması gerekir ve 6 ay gibi uzun bir süre kullanılabilir.Her 6 ayda bir doktor kontrolündü olmak şarttır.
-----------------------------Sen başka bişeyle karıştırıyosun. O kulanılıp atılır. Spiralden falan bahsediyo olmayasın? Ki o da 5 yıl falan kullanılır.
-
Bir kaç yıl önce bu proje daha teorideyken haberlere KAPAK olmuştu :)
Piyasa sürülmüş mü bare :D
-
mimar bunu yazdı:
-----------------------------
ya o deilde benim anlamadığım nokta bu kondom icat edilmeden önce millet hamilelikten nası korunuyodu? bunu biri açıklasın sevabına...
tam boşalıcakken çıkartıyodu dışarı boşalıyodu :P -
mimar bunu yazdı:
ya o deilde benim anlamadığım nokta bu kondom icat edilmeden önce millet hamilelikten nası korunuyodu? bunu biri açıklasın sevabına...
-----------------------------hocam sıcak duşun altına giriyorsun yıkıyorsun hamile kalmıyor bayanlar.. böyle bir yöntemde var :D yada direkt olarak içine boşalma..
-
toronaga55 bunu yazdı:
-----------------------------Bu zaten çokçok eskiden beri dünyada yaygın birşekilde kullanılan birşey.ne yeni nede daha yeni,okadarda bu tip konularda geri kalmayın beyler...
hem o resimde gösterdiği gibi değildir.Doktor tarafından kondomun takılması gerekir ve 6 ay gibi uzun bir süre kullanılabilir.Her 6 ayda bir doktor kontrolündü olmak şarttır.
-----------------------------hoca nası 6 ay ya senin bildiğin o deil başka senin iş temel dursun hikayesi gibim oldu
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------mimar bunu yazdı:
-----------------------------hocam sıcak duşun altına giriyorsun yıkıyorsun hamile kalmıyor bayanlar.. böyle bir yöntemde var :D yada direkt olarak içine boşalma..
-----------------------------abi sen ciddimisin ya? =)
olurmu öle şey sıcak su falan =/
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------mimar bunu yazdı:
heeeeeeeeeee onun için eskiden diyolardı suyu ısıt geliyom diye heaaaaa(bkz. kibar feyzo):D:D:D saol hoca aydınlatttın için ya::D