Sert Bir Cisimle Çizilmiş CD Açılablir Mi ?
-
Arkadaşlar konu başlığından da anlaşılacağı üzere baya derin çiziklerle dolu bir cd açılablir mi ? yani bnun bir yolu varmı ? içindeki bilgiler benim için tahmin edilmeyecek kadar önemli ?
-
yok hocam...
fbi fln gelirde bunun içinde el kaidenin planları fln var dersen, o zaman özel makinalarla altını zımparalayarak çiziklerini gideriyorlar ama bunu evde su zımparası ile yapman biraz zor :)
-
yok hocam.. :) eski kız arkdaşımın özel fotoğrafları var.. fbi uğraşmaz heralde.. :)) üzüldüm..
-
Badcd diye bi program vardı. Bi arat işine yarayabilir. Çiziklerle dolu bi cd deki verilerin yarısını kurtarabilmiştim.
ps: Kim çizdi hoca cd i :)
-
ben çizdim :)) kızmıştım çizdim şimdi pişmanım ama eyvallah inş kurtarabilitesi vardır programın :)
4 5 fto vardı 2 si kafidir bana yeterki kurtaralım :)) -
Muz ile bu olayı düzelttiklerini görmüştüm akilli.tv de internette arttır istersen
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
Muz ile bu olayı düzelttiklerini görmüştüm akilli.tv de internette arttır istersen
kafamı yapıon hoca ? muz derken ? :) -
Bundan sonra ne gibi çözüm önerileri gelecek merak ediyorum :)
Dikkatle takip ediyorum başlığı ((:
-
Muzdan soramı ? :) cdnin üstünemi sürücez muzu :) :P
-
Gecement bunu yazdı:
Badcd diye bi program vardı. Bi arat işine yarayabilir. Çiziklerle dolu bi cd deki verilerin yarısını kurtarabilmiştim.
Hocam bu badcd iş yapıcak gibi druyor.. eğer ben bu ftoları kurtarırsam, kıza şantaj neyim yaparsam öbür tarafta yakana yapışırlar programı sen söledin senin yüzünden oldu die :) :P -
MUHRIP bunu yazdı:
Gecement bunu yazdı:
Hocam bu badcd iş yapıcak gibi druyor.. eğer ben bu ftoları kurtarırsam, kıza şantaj neyim yaparsam öbür tarafta yakana yapışırlar programı sen söledin senin yüzünden oldu die :) :P
-----------------------------Sen şuna özledim, yüzünü bile göremiyorum kızın desene :))