Sertifika Alınacak Yerler
-
Günümüzde artık sadece üniversite okumak ve bitirmek yeterli olmuyor sizde biliyorsunuz.
Yaş oldu 19 kısmet olursa bu sene bir bölüme yerleşiriz. Ancak ben bunlar haricinde sertifika sahibi de olmak istiyorum.
İnternet üzerinden uzaktan eğitim alarak sertifika veren yerler nerelerdir?
Ücretli veya ücretiz. Ancak ücretsiz veren yer yoktur sanırım.
Ben şurayı buldum : https://eakademi.sakarya.edu.tr/ şimdi burdan eğitimi alıp başarı ile bitirirsek CV me eklenecek bir sertifika sahibi olabilirim değil mi?
Bu sertifikalarda da alınan yer önemli mi?
Hangi konuda sertifika denecek olursa ticaret üzerine olanlar.
Birde üniversitede hazırlık okursak okulda İngilizce öğrendim demek oluyormuş da yabancı dil için de iyi yer neresidir?
-
Ne sertifikasi lazim liste halinde yazarmisin.
-
scarletbeard bunu yazdı
Ne sertifikasi lazim liste halinde yazarmisin.
E ticaret
İngilizce
Şu anlık bunlar hocam. 10 haftalık eğitimlerle filan alınıyormuş sanırım. Gücümüz ve aklımız yeter ise ticaret alanında diğerlerinden de almak istiyorum bilgin varsa onlar ile de açıklama alayım.
Aslında Google yazıldığında birçok sertifika veren yer çıkıyor ancak merak ettiğim en iyi nerden alınmalıdır hani bunda da aldığın yer az buçukda olsa önemlidir sanırım.
-
O değil birde bazıları 2 bin TL filan istiyor. Örnek verdiğim deki 240 TL o iyi mesela o civarlar olmalı :)
-
Kesnilikle Ve Kesinlikle takipteyım, bende istiyorum dıksıyon dıs tıcaret etkın konusma vs vs sertifikaları lazım önemle duyurulurrrrr !!!
-
ingilizce istiyorsan toefl alacaksın, gerisi fasa fiso.
ama 2 yıl geçerliliği var ona göre ayarla kendini.
ekonomi alanında birşey düşünüyorsan cma sertifikası için uğraşmaya başla.
bi kaç senede alırsın, tüm dünyada, wall street'te bile geçerliliği var.
-
konu çizik
-
"Ne sertifikası" sorusunun önemsiz olduğunu farzederek şunu söylemek istiyorum bildiğiniz herhangi bir alanda işimize yarayacak sertifikalar nelerdir nasıl alabiliriz? Bu konuda benim de bilgiye,akıla ihtiyacım var.Tam olarak nerede araştırma yapacağımı bilmiyorum.
-
En başta ingilizce alman gerekiyor ve kesinlikle tofel. Eticaret çok gereksiz bir sertifika onun yerine dış ticaret ve güzel konusma hitap bu ikisini edin anlarsin. Besiktaşta bir yer vardi davraniş ve nezaket dersleri veriyordu . Zaten sadece orada olmasi gerekiyor a harfi ile başliyordu ismi hatirlayamadim. ingilizce bilmeyen adama hiç bi iş yaptirmiyorlar eticaret zaten laylaylom bi iş . herkes girmek istiyor ama sector daha yeni genişliyor.
-
scarletbeard bunu yazdı
En başta ingilizce alman gerekiyor ve kesinlikle tofel. Eticaret çok gereksiz bir sertifika onun yerine dış ticaret ve güzel konusma hitap bu ikisini edin anlarsin. Besiktaşta bir yer vardi davraniş ve nezaket dersleri veriyordu . Zaten sadece orada olmasi gerekiyor a harfi ile başliyordu ismi hatirlayamadim. ingilizce bilmeyen adama hiç bi iş yaptirmiyorlar eticaret zaten laylaylom bi iş . herkes girmek istiyor ama sector daha yeni genişliyor.
Evet İngilizce zaten alacağımda hocam peki diğer alanlar için Sakarya Üniversitesi veya başka yerden almam fark yaratır mı?
-
kadirozdemir bunu yazdıscarletbeard bunu yazdı
Evet İngilizce zaten alacağımda hocam peki diğer alanlar için Sakarya Üniversitesi veya başka yerden almam fark yaratır mı?
Hocam. Nereden ne aldigin önemli olsa millet sahte evrak alip alip piyasaya ya türer. Fakat almaktan cok o vasifa sahip olmak onemli. İngilizce bilmek güzel konuşma ve nezaket 1. sirada zaten bunlari bitirsen cok fazla bile gelir 5 6 ayini alir. Zaten oyle sertifika 3 haftada verecek yer yk