Sertifika Alınacak Yerler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Günümüzde artık sadece üniversite okumak ve bitirmek yeterli olmuyor sizde biliyorsunuz.

Yaş oldu 19 kısmet olursa bu sene bir bölüme yerleşiriz. Ancak ben bunlar haricinde sertifika sahibi de olmak istiyorum.

İnternet üzerinden uzaktan eğitim alarak sertifika veren yerler nerelerdir?

Ücretli veya ücretiz. Ancak ücretsiz veren yer yoktur sanırım. 

Ben şurayı buldum : https://eakademi.sakarya.edu.tr/ şimdi burdan eğitimi alıp başarı ile bitirirsek CV me eklenecek bir sertifika sahibi olabilirim değil mi?

Bu sertifikalarda da alınan yer önemli mi? 

Hangi konuda sertifika denecek olursa ticaret üzerine olanlar.

Birde üniversitede hazırlık okursak okulda İngilizce öğrendim demek oluyormuş da yabancı dil için de iyi yer neresidir? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ne sertifikasi lazim liste halinde yazarmisin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı

Ne sertifikasi lazim liste halinde yazarmisin.

E ticaret

İngilizce

Şu anlık bunlar hocam. 10 haftalık eğitimlerle filan alınıyormuş sanırım. Gücümüz ve aklımız yeter ise ticaret alanında diğerlerinden de almak istiyorum bilgin varsa onlar ile de açıklama alayım.

Aslında Google yazıldığında birçok sertifika veren yer çıkıyor ancak merak ettiğim en iyi nerden alınmalıdır hani bunda da aldığın yer az buçukda olsa önemlidir sanırım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

O değil birde bazıları 2 bin TL filan istiyor. Örnek verdiğim deki 240 TL o iyi mesela o civarlar olmalı :) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

Kesnilikle Ve Kesinlikle takipteyım, bende istiyorum dıksıyon dıs tıcaret etkın konusma vs vs sertifikaları lazım önemle duyurulurrrrr !!!

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

ingilizce istiyorsan toefl alacaksın, gerisi fasa fiso.

ama 2 yıl geçerliliği var ona göre ayarla kendini.

ekonomi alanında birşey düşünüyorsan cma sertifikası için uğraşmaya başla.

bi kaç senede alırsın, tüm dünyada, wall street'te bile geçerliliği var.

He is finding himself.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

konu çizik

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

"Ne sertifikası" sorusunun önemsiz olduğunu farzederek şunu söylemek istiyorum bildiğiniz herhangi bir alanda işimize yarayacak sertifikalar nelerdir nasıl alabiliriz? Bu konuda benim de bilgiye,akıla ihtiyacım var.Tam olarak nerede araştırma yapacağımı bilmiyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

En başta ingilizce alman gerekiyor ve kesinlikle tofel.  Eticaret çok gereksiz bir sertifika onun yerine dış ticaret ve güzel konusma hitap bu ikisini edin anlarsin. Besiktaşta bir yer vardi davraniş ve nezaket dersleri veriyordu . Zaten sadece orada olmasi gerekiyor a harfi ile başliyordu ismi hatirlayamadim.  ingilizce bilmeyen adama hiç bi iş yaptirmiyorlar eticaret zaten laylaylom bi iş . herkes girmek istiyor ama sector daha yeni genişliyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı

En başta ingilizce alman gerekiyor ve kesinlikle tofel.  Eticaret çok gereksiz bir sertifika onun yerine dış ticaret ve güzel konusma hitap bu ikisini edin anlarsin. Besiktaşta bir yer vardi davraniş ve nezaket dersleri veriyordu . Zaten sadece orada olmasi gerekiyor a harfi ile başliyordu ismi hatirlayamadim.  ingilizce bilmeyen adama hiç bi iş yaptirmiyorlar eticaret zaten laylaylom bi iş . herkes girmek istiyor ama sector daha yeni genişliyor.

Evet İngilizce zaten alacağımda hocam peki diğer alanlar için Sakarya Üniversitesi veya başka yerden almam fark yaratır mı? 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı
    scarletbeard bunu yazdı

Evet İngilizce zaten alacağımda hocam peki diğer alanlar için Sakarya Üniversitesi veya başka yerden almam fark yaratır mı? 

Hocam. Nereden ne aldigin önemli olsa millet sahte evrak alip alip piyasaya ya türer. Fakat almaktan cok o vasifa sahip olmak onemli. İngilizce bilmek güzel konuşma ve nezaket 1. sirada zaten bunlari bitirsen cok fazla bile gelir 5 6 ayini alir. Zaten oyle sertifika 3 haftada verecek yer yk

Toplam Hit: 3170 Toplam Mesaj: 14