Sertifikasız Mürid Kalmasın
-
anaa baya işe yarıyomuş, bende bunu *** sertifika sanmışdım. alalım o zaman bi tane sertifika:D
-
50-65 tane konu var oku oku bitmiyor okumazsak sınava giremiyoruz ne saçma a.q :)
-
Power-Hacker bunu yazdı:
-----------------------------
50-65 tane konu var oku oku bitmiyor okumazsak sınava giremiyoruz ne saçma a.q :)
-----------------------------saçma mı ? neyi saçma ? bunun adı uzaktan eğitim... gerçekten bilmeyenler öğrenmek isteyenler için çok güzel...hiç yoktan okuyup okumadıklarını takip ederler.
O zaman soruda sormasınlar üye olanlara sertifika versinler, Sana göre böyle olmalı heralde.
-
gayet güzel bi uygulama.
-
Never arkadaş ben ne diyorum sen ne diyorsun?
Diyorum ki bilenler niye bütün konuları okusun bilmeyenlere çok güzel bir şey yararlı uygulamada çok güzel ama neden zorla bütün konularını okutturuyorlar.Bu yanlış bence bilenler sınava girip sertifikasını alsın niye bilmeyenler hepsini okusun.Ben işte bunun saçma olduğunu düşünüyorum herkesin düşüncesi farklı ama sen beni yanlış anladın.
-
Temel Bilgilerden 65 konuyu bıtırınce %100 mu olck sımdı :S
-
Ewt aynen öle % 100 olunca sınav penceresine yönlendiriliyorsunuz. Sınavdan kalma durumunuz yok sakın korkmayın istediğiniz kadar sınav olabiliyorsunuz:D Bu arada hızlı hızlı geçmenin bir ip ucu 2 ayrı konuyu 2 pencerede açın ve seri bi şekilde konuları geçin. Ben 1 saatte fln halletmiştim.
-
Exp kasmak gibi bu :P
-
Oh be! Kuzenden kurtarcam :F
-