folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Server Açtım Diye Konu Açanlar Serverleriyle İlgilensinler..

Server Açtım Diye Konu Açanlar Serverleriyle İlgilensinler..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Arkadaşlar daha önce torrenmax sitesi üzerinden bir travian serveri açıldı. Oyuna ciddi anlamda emek verenler oldu, travian oynayanlar bilirler ki bu oyun emek ve zaman isteyen bir oyundur. Nitekim torrentmax sitesinden oynadığımız oyun güme gitti ve haliyle oynayan oyuncuların da emekleri boşa gitti..

Şimdi de haydutlar.com sitesi üzerinden my4 isimli kullanıcının açtığı travian oynunu oynuyoruz, oynuyorduk.. Birçok arkadaşımız oyunu bıraktı. Neden? Çünkü gelip burda yok server açtım hepiniz gelin, hadi oynayalım falan yazıp konu açan adamlar açtıkları serverle ve burda açtıkları konu ile ilgilenmiyorlar.

Millet 500.000 atlı basmış artık nasıl bastıysa, söylüyoruz ya askerleri ya da hesabı sil diyoruz aldırış eden yok..

Konuların altına "reneden izinli" yazmayı bilenler neden açtığınız servere sahip çıkmıyorsunuz? Sahip çıkmayacak, ilgilenmeyecekseniz neden server açıyorsunuz üstüne bir de bizleri çağırıyorsunuz.

my4 e birçok pm yolladım, pm lerimi okuyor fakat cevap yazmıyor. Cevap yazması için 2. bir p.m yolluyorum ancak o zaman dönüş yapıyor.

http://www.tahribat.com/Forum-Travian-Server-Im-Acildi-181673/11/

Açtığı konudan da arkadaşların duyduğu rahatsızlığı görebilirsiniz..  

Benim önerim, yönetimden izin alıp, açtığı serverin şuyun buyun reklamını yapıpta, serveri ile ilgilenmeyen kişiler cezalandırılsın.. Müridlerin emeklerinin boşa gitmesinin bir yaptırımı olsun.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Hacı sonuna kadar haklısın. Bi tane eleman 1 milyon küsür toyton basmış oyunda. 100 binlerde de askeri var. Sadece atları hesapladim hic durmadan tam 86 günde bu kadar atlı basılır.

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

umut abim . sana pm attım . id ve pw mi verdim . oradan admin panele girip oyunu düzenleyebilirsin . ama sen burda konu açmış , ne yapıyorsun . ben her zaman ilgilenemiyorum oyunla  .

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

my4 zaten bu konuyu sana attığım pm lerime cevap vermemen üzerine açtım. çünkü o kadar yazdım ama okudun okudun cevap bile vermedin.

konu da son pm lerden önce açıldı, ben konu açtıktan sonra gördüm pm ni. Yanlış anlama bu konu direk şahsını hedef almıyor. 

Sadece senin ve daha önce başka birinin açtığı serverde mağdur olan biz oyuncuların mağduriyetinden herkesin haberi olsun istedim.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek
    UmutxTR bunu yazdı

my4 zaten bu konuyu sana attığım pm lerime cevap vermemen üzerine açtım. çünkü o kadar yazdım ama okudun okudun cevap bile vermedin.

konu da son pm lerden önce açıldı, ben konu açtıktan sonra gördüm pm ni. Yanlış anlama bu konu direk şahsını hedef almıyor. 

Sadece senin ve daha önce başka birinin açtığı serverde mağdur olan biz oyuncuların mağduriyetinden herkesin haberi olsun istedim.

tamam hocam . bundan sonra 2 yönetici var oyunda . oyunlada ilgilinelecektir . ben olmazsam , umutxtr.

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

yav hersey iyi güzel de 

Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde

tahribatı ilgilendiren bişi yok.

ayrıca server'ı tahribat kendi bünyesinden vermemiş.

ban seziyorum cıkıp dolaşmak için.

ya da atılmayabilirde.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

evet sunuculara sahip çıkın bari

hepsi saldım çayır durumunda

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Tamam

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

adam haklı izinsiz konu açıyorlar server açtım diye siliyoruz ortalığı ayağa kaldırıyorlar sonra vay efendim niye silindi hevesleri gidince serverla ilgilenmiyorlar

servera katılanların boşuna emeği ve zamanı çalınıyor 

server konuları açacakların server donanımlarını ve vereceği destek hakkında bilgi vermesi koşuluyla izin verelim bundan sonra

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    x bunu yazdı

adam haklı izinsiz konu açıyorlar server açtım diye siliyoruz ortalığı ayağa kaldırıyorlar sonra vay efendim niye silindi hevesleri gidince serverla ilgilenmiyorlar

servera katılanların boşuna emeği ve zamanı çalınıyor 

server konuları açacakların server donanımlarını ve vereceği destek hakkında bilgi vermesi koşuluyla izin verelim bundan sonra

Aynen öyle..o garantiyi versinler onca emek

ZalımMadam.10.07.24
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

butun muridlere soyluyorum, travian,silkroad ve half life, tbt ye ozel gram faydasi olmayan bosuna acilmis sw lar, buradan da yaziyorum, bu 3 oyuna oturdum zaman ve emek verdim birisi pm ye bile cevap vermedi, resim cekip atarim buraya.. hic birinde oynamayin amk. birakin tek basina oynasin serveri acanlar. ben emek vericem zaman vericem adam cevap vermicek bana he? oyle bi dunya yok tahribatta.

DarkFall tarafından 06/Ağu/13 20:56 tarihinde düzenlenmiştir

Nerde o eski TBT...
Toplam Hit: 3121 Toplam Mesaj: 20