Server Açtım Diye Konu Açanlar Serverleriyle İlgilensinler..
-
Arkadaşlar daha önce torrenmax sitesi üzerinden bir travian serveri açıldı. Oyuna ciddi anlamda emek verenler oldu, travian oynayanlar bilirler ki bu oyun emek ve zaman isteyen bir oyundur. Nitekim torrentmax sitesinden oynadığımız oyun güme gitti ve haliyle oynayan oyuncuların da emekleri boşa gitti..
Şimdi de haydutlar.com sitesi üzerinden my4 isimli kullanıcının açtığı travian oynunu oynuyoruz, oynuyorduk.. Birçok arkadaşımız oyunu bıraktı. Neden? Çünkü gelip burda yok server açtım hepiniz gelin, hadi oynayalım falan yazıp konu açan adamlar açtıkları serverle ve burda açtıkları konu ile ilgilenmiyorlar.
Millet 500.000 atlı basmış artık nasıl bastıysa, söylüyoruz ya askerleri ya da hesabı sil diyoruz aldırış eden yok..
Konuların altına "reneden izinli" yazmayı bilenler neden açtığınız servere sahip çıkmıyorsunuz? Sahip çıkmayacak, ilgilenmeyecekseniz neden server açıyorsunuz üstüne bir de bizleri çağırıyorsunuz.
my4 e birçok pm yolladım, pm lerimi okuyor fakat cevap yazmıyor. Cevap yazması için 2. bir p.m yolluyorum ancak o zaman dönüş yapıyor.
http://www.tahribat.com/Forum-Travian-Server-Im-Acildi-181673/11/
Açtığı konudan da arkadaşların duyduğu rahatsızlığı görebilirsiniz..
Benim önerim, yönetimden izin alıp, açtığı serverin şuyun buyun reklamını yapıpta, serveri ile ilgilenmeyen kişiler cezalandırılsın.. Müridlerin emeklerinin boşa gitmesinin bir yaptırımı olsun.
-
Hacı sonuna kadar haklısın. Bi tane eleman 1 milyon küsür toyton basmış oyunda. 100 binlerde de askeri var. Sadece atları hesapladim hic durmadan tam 86 günde bu kadar atlı basılır.
-
umut abim . sana pm attım . id ve pw mi verdim . oradan admin panele girip oyunu düzenleyebilirsin . ama sen burda konu açmış , ne yapıyorsun . ben her zaman ilgilenemiyorum oyunla .
-
my4 zaten bu konuyu sana attığım pm lerime cevap vermemen üzerine açtım. çünkü o kadar yazdım ama okudun okudun cevap bile vermedin.
konu da son pm lerden önce açıldı, ben konu açtıktan sonra gördüm pm ni. Yanlış anlama bu konu direk şahsını hedef almıyor.
Sadece senin ve daha önce başka birinin açtığı serverde mağdur olan biz oyuncuların mağduriyetinden herkesin haberi olsun istedim.
-
UmutxTR bunu yazdı
my4 zaten bu konuyu sana attığım pm lerime cevap vermemen üzerine açtım. çünkü o kadar yazdım ama okudun okudun cevap bile vermedin.
konu da son pm lerden önce açıldı, ben konu açtıktan sonra gördüm pm ni. Yanlış anlama bu konu direk şahsını hedef almıyor.
Sadece senin ve daha önce başka birinin açtığı serverde mağdur olan biz oyuncuların mağduriyetinden herkesin haberi olsun istedim.
tamam hocam . bundan sonra 2 yönetici var oyunda . oyunlada ilgilinelecektir . ben olmazsam , umutxtr.
-
yav hersey iyi güzel de
Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
tahribatı ilgilendiren bişi yok.
ayrıca server'ı tahribat kendi bünyesinden vermemiş.
ban seziyorum cıkıp dolaşmak için.
ya da atılmayabilirde.
-
evet sunuculara sahip çıkın bari
hepsi saldım çayır durumunda
-
Tamam
-
adam haklı izinsiz konu açıyorlar server açtım diye siliyoruz ortalığı ayağa kaldırıyorlar sonra vay efendim niye silindi hevesleri gidince serverla ilgilenmiyorlar
servera katılanların boşuna emeği ve zamanı çalınıyor
server konuları açacakların server donanımlarını ve vereceği destek hakkında bilgi vermesi koşuluyla izin verelim bundan sonra
-
x bunu yazdı
adam haklı izinsiz konu açıyorlar server açtım diye siliyoruz ortalığı ayağa kaldırıyorlar sonra vay efendim niye silindi hevesleri gidince serverla ilgilenmiyorlar
servera katılanların boşuna emeği ve zamanı çalınıyor
server konuları açacakların server donanımlarını ve vereceği destek hakkında bilgi vermesi koşuluyla izin verelim bundan sonra
Aynen öyle..o garantiyi versinler onca emek
-
butun muridlere soyluyorum, travian,silkroad ve half life, tbt ye ozel gram faydasi olmayan bosuna acilmis sw lar, buradan da yaziyorum, bu 3 oyuna oturdum zaman ve emek verdim birisi pm ye bile cevap vermedi, resim cekip atarim buraya.. hic birinde oynamayin amk. birakin tek basina oynasin serveri acanlar. ben emek vericem zaman vericem adam cevap vermicek bana he? oyle bi dunya yok tahribatta.
DarkFall tarafından 06/Ağu/13 20:56 tarihinde düzenlenmiştir