Server Aldim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Pessimistic bunu yazdı:
    -----------------------------

Hacı almadan bi danışaydın keşke be :| Elimde Xenonlar uygun fiyataydı

Valla ustadim oyle du-ses geldiki sorma.

Surekli server arastiriyordum, en ucuzu amk 1000tl den basliyordu.

Sonra burayi buldum. Dun baktigimda ellerinde 52 tane kalmisti, bugun siparis verene kadar 16 tane kaldi, bende 10 tanesini aldim.

Ustelik makinalar sifir.

Hacim xenon da alacagim ama sen orada ben burada.

Simdi sirada router var.

Hangisi daha iyi acaba? Cisco, juniper, yamaha...etc?

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@ eidemirsoy

@ DJ_Alper

@Gharzvog

Tesekkur ederim.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    santafa
    santafa's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun hocam.

Pek bilgim yok server konularında Allah çökerttirmesin diyebilirim anca :D :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

kaça kiralıyodun hoca :=

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

hayırlı olsun hıcam o makineler burda olsa iş görür parada ederdi evet size düşük gelebilir makineler ama o makineler iyi iş görür 100 - 150 sita tık demeden götürür ama tabi warez sitesi değil kurum sitesi kişisel site vs...

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı:

cuneyd bunu yazdı:
    hayırlı olsun da, japonya felaket bölgesi, sen server diyosun :D edit : hocam ucuz da, server için özellikleri düşük değil mi ? Serverler 8 gb ram den basliyor. Haa sen bi serveri tek kisiye satip cekileceksen olur. Ama bi serveri cok kisiye satarsan (paylastirip) ozellikleri yukseltmelisin bence.

Yok ustadim, zaten yukseltme yapacagim.

Anakartin destekledigi limite kadar yukseltme yapacagim bir kac gun sonra xeon islemcili makina alacagim. xeon lar i share hesaplar icin bunalrida dedicated olarak kullanacagim.

Hocam afet bolgesi diyorsun ama daha burada bir saniye dahi elektrikler kesilmedi. Bahsettigin afet bolgesi ile aramda 700km var.

anladim hocam. Peki her makinaya 1 gbit mi cekeceksin yoksa tüm makinalarin toplam hizi 1 gbit mi olacak ? Ayrica dedicatedleri ne kadara satacaksin ?

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

snnyk bunu yazdı:

kaça kiralıyodun hoca :=

Hacim daha yeni basliyorum.

O yuzden kiralik alip sonradan basim agriyacagina hazir param varken sifir alayim dedim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

hocam bence yanlış yapmışssın :| Aylık ödeyeceğin elektrik parası ile bile taksit taksit eli yüzü düzgün sunucu alırdın

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Genki bunu yazdı:

hocam bence yanlış yapmışssın :| Aylık ödeyeceğin elektrik parası ile bile taksit taksit eli yüzü düzgün sunucu alırdın

Hocam burada elektrik sudan ucuz. O yuzden elektrik muhabbetini kafama takmiyorum bile.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı:

Genki bunu yazdı:

Hocam burada elektrik sudan ucuz. O yuzden elektrik muhabbetini kafama takmiyorum bile.

cevap versene haci :) anladim hocam. Peki her makinaya 1 gbit mi cekeceksin yoksa tüm makinalarin toplam hizi 1 gbit mi olacak ? Ayrica dedicatedleri ne kadara satacaksin ?

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 5448 Toplam Mesaj: 43