Serverden Direk İçerik İçin Vip Sitesi
-
APPaLLoSa = Uploader = vipmerkezi.net
-
bende öle yapıcamda :D havale yapmam gerek :D banka hesap numarası lazım :D pm at hacı :)
-
A_REX bunu yazdı:
-----------------------------depo depo .fr vardı ne oldu bilmiyorum ama biraz problem olmazmı 100 kişi multi downloada asılırsa sunucular ne olur ? 20 - 30 kb indirmeyelim sonra ?
-----------------------------sunucumuz tek bir ip degil hocam böyle bir sıkıntı yasanmaz. serverler diger vip sitesinin hdd kalitesindendir. aynı sirketlerdir.
-
A_REX bunu yazdı:
-----------------------------bende öle yapıcamda :D havale yapmam gerek :D banka hesap numarası lazım :D pm at hacı :)
-----------------------------İlginizden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar. Siteye üye oldukdan sonra admin arkadasa pm atmanız yeterkidir. Arkadaşlar.
-
hocam multi çekilebiliyor mu?Falan filan kurallardan bahsetsen biraz birde 3.5 tl den 1 aydan fazla alabiliyor muyuz?
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------hocam multi çekilebiliyor mu?Falan filan kurallardan bahsetsen biraz birde 3.5 tl den 1 aydan fazla alabiliyor muyuz?
-----------------------------aynı anda indirme yapabilirsiniz. bir problem yok. suan icin 1 aylık fiyatlar var. 3 6 1 yıllık fiyatlar serverler faal olunca acıklanacak. 3.5 tl cok bir fiyat degil bir paket sigara parasından dahada az kiralama hesaplardan daha az bir fiyat
-
Eğer okulda siteniz engelli değilse alacağım bir tane
-
iyi güzel de internet bankacılığı kullanmıyorum :W
3.5 lira içinde kalkıp atm'ye gidilmez kontur olayı filan yok mu hacı transfer için ?
-
hacı üyelik alırız sorun değil de içeriği göremiyomuz oyunlara bakıcaktım siteden bakamadım
-
aldım bende 1 aylık vip server bilgilerinin gönderilmesini bekliyorum :}