Serverım Olur Musun
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
soldat için çok uğraştıkda olmadı o rene abi ile tekrar görüşürüm ama problem değil..
cs serverları için bizim müridlerin serverları var 0m3r olsun başkası olsun onların serverlarında zaten bizim müridler hep oralarda takılıyor..
ama yaparız bi şeyler problem olursa.. (:
-----------------------------0m3r in serverda geceleri uzun eşşek saklambaç filan oluyodu hala devam ediyomu :D
-
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------http://www.game-monitor.com/?search=&type=server&location=TR&game=cstrike&num=30&x=35&y=8
Ben sürekli burdan bulup giriyorum. Bazılarında 3-4 kişi var. Geyığe bı konu açarız ordan hangi servere gıreceğimize karar verıp dalarız süreki ordan haberleşırız
-----------------------------Olabilir boş bi servera dalarız mesela hep beraber ama hani sadece tbtyer özel olsa daha hoş olur :C
-
Benim arkadaşın bi serveri var mal mal yatıyor giren çıkanda yok sorayım verir büyük ihtimalle kullanırız..
-
Süper olur ya :)
Serverımaaa girerr misiiin :D
-
cs 1,6 olursa mükemmel olur bide =) gungame server olcak tam makara =)
olursa IP felan yazın gelirim :D
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------Nurky bunu yazdı:
soldat için çok uğraştıkda olmadı o rene abi ile tekrar görüşürüm ama problem değil..
cs serverları için bizim müridlerin serverları var 0m3r olsun başkası olsun onların serverlarında zaten bizim müridler hep oralarda takılıyor..
ama yaparız bi şeyler problem olursa.. (:
-----------------------------0m3r in serverda geceleri uzun eşşek saklambaç filan oluyodu hala devam ediyomu :D
valla hiç bilmiyorum ben cs oynamıyorum bıraktım (: -
Cs 1.6 serverı olsun pls.Şifre koyarız servera sadece tbtdekilere pmle ulaştırırız,bide tbtciler dostlarına akrabalara fln verebilsin ipyi yeter :C:D
-
wasd bunu yazdı:
Cs 1.6 serverı olsun pls.Şifre koyarız servera sadece tbtdekilere pmle ulaştırırız,bide tbtciler dostlarına akrabalara fln verebilsin ipyi yeter :C:D
-----------------------------CS 1.6 arkadaştaki
EDİT: Parayı ödememişler kapanmış server kusra bakmayın :D
-
CipriX bunu yazdı:
-----------------------------wasd bunu yazdı:
-----------------------------CS 1.6 arkadaştaki
EDİT: Parayı ödememişler kapanmış server kusra bakmayın :D
-----------------------------:D Webmaster61 hüpnesindede vardı 1.6 server ödeyemediler kapandı :D :P neyse bi şekilde cs kapışacaız merak etmein :D
-
Bekliyoruz. Bu arada tbtye özel server süper olurdu. :)