Ses Driver'ini Öğrenme ?
-
Arkadaşlar bilgisayara format attım . Atmaz olaydım . 3 haftadan beri sesi yükleyemedim . Müzik dinlemeden duruyorum . Arkadaş bi yerden driver'i öğren dedi ama yapamadım . Ses driverini nereden öğrenebilirim ?
-
Windows7 mı kurdun pekı? ona gore tam yardımcı olayım?
-
win 7 ses driverlarını tanıyor zaten otomatik olarak eğer xp ise everest yükle ondan öğrenebilirsin..
-
Windows Xp Dostum .
-
Sök Kasayı Bak Ses Kartının Üstüne googledan arat yükle
-
everest indir kur oradan öğren :W
-
windows7 tanımıyor bazı ses drıverlerı...mesela benım drıver ı tanımıyor...ınternetten ındırıyorum ole kuruyorum..
Xp ı kullanalı cok oldu yaw :) unuttum sımdı tam nerden gırecegını ama aklımda kalanıyla bılgı vermeye calısayım..
wın7 de aygıt yonetıcısınden bulabılıyorsun kolaylıkla.xp dede oleydı sanırsam...
Baslat---Denetım Masası---Aygıt yonetıcısı---Ses,video,oyun denetleyıcılerıne gır ordan bulursun zaten
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Dostum şimdi gülmede Ses kartı hangisi oluyo bilmiyorum :D Bu arada everest'i yükledim şimdi ne yapmam gerekiyor ?

-
Ordan deil programda Windows aygıtlarından bilinmeyen aygıtlardan DeviceID yi yaz buraya
-
Claros bunu yazdı:
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------Dostum şimdi gülmede Ses kartı hangisi oluyo bilmiyorum :D Bu arada everest'i yükledim şimdi ne yapmam gerekiyor ?

-----------------------------Ben aida32 programını kullandım,everest ı hıc kullanmadım...eger aida32 ı ındırırsen zaten 3mb bısey ordan daha rahat yardımcı olabılırım sana kardes...everest e gore daha kullanıslı bana gore...
-
Kreyzi yardım ediyor sağolsun biraz daha arayan olunca daha iyi bulunur :D
ATI Radeon HDMI @ ATI RV710/730/740 - High Definition Audio Controller