Ses Kaydında En İyi Sonucu Almak İçin Program [Öneri]
-
Ses kaydında en iyi sonucu almak için program önerileriniz nedir müritler?
-
Bende Arıyorum gUZEL Bİ SONUC Alacağım Bi Ses Kaydedici Program
Yardım Edermisinz
-
Programdan ziyade öncelikli olarak mikrofonu bağlayacağınız bir ön-yükseltgeç (preamp) olması lazım. Doğrudan bilgisayara en kaliteli dinamik mikrofonları taksanız da alacağınız sonuç değişmez. Mikrofon bu ön-yükseltgeçe bağlanır, sonra oradan da yükseltilmiş sinyali ses kartının herhangi bir girişine verirseniz arkada dip gürültüsü olmadan rahatlıkla konuşur şarkı söylersiniz. Tabi iş burada bitmiyor. Sonra kafanıza göre çeşitli programlarla, iyi mikrofonlarla ve iyi bir ses kartıyla piyasadaki stüdyoları aratmayacak kalitede kayıtlar yapabilirsiniz.
-
Sen Bana Hangi Programı Önerirsin Onu Söylermisin.
-
RockZs bunu yazdı:
-----------------------------
Programdan ziyade öncelikli olarak mikrofonu bağlayacağınız bir ön-yükseltgeç (preamp) olması lazım. Doğrudan bilgisayara en kaliteli dinamik mikrofonları taksanız da alacağınız sonuç değişmez. Mikrofon bu ön-yükseltgeçe bağlanır, sonra oradan da yükseltilmiş sinyali ses kartının herhangi bir girişine verirseniz arkada dip gürültüsü olmadan rahatlıkla konuşur şarkı söylersiniz. Tabi iş burada bitmiyor. Sonra kafanıza göre çeşitli programlarla, iyi mikrofonlarla ve iyi bir ses kartıyla piyasadaki stüdyoları aratmayacak kalitede kayıtlar yapabilirsiniz.
Hocam bu preamp en ucuz kaça bulunur :D -
adobe audition işinizi görür
RockZs bunu yazdı:
-----------------------------Programdan ziyade öncelikli olarak mikrofonu bağlayacağınız bir ön-yükseltgeç (preamp) olması lazım. Doğrudan bilgisayara en kaliteli dinamik mikrofonları taksanız da alacağınız sonuç değişmez. Mikrofon bu ön-yükseltgeçe bağlanır, sonra oradan da yükseltilmiş sinyali ses kartının herhangi bir girişine verirseniz arkada dip gürültüsü olmadan rahatlıkla konuşur şarkı söylersiniz. Tabi iş burada bitmiyor. Sonra kafanıza göre çeşitli programlarla, iyi mikrofonlarla ve iyi bir ses kartıyla piyasadaki stüdyoları aratmayacak kalitede kayıtlar yapabilirsiniz.
-----------------------------ayrıca preamp olmasada saglam bi mikrofon şart ve tabiki ses kartı da
ses kartlarının birbirlerinden cok farkı olmasada saglam bi marka alıp en iyi sonucu almak daha mantıklı
-
cubase
-
ByMusty bunu yazdı:
cubase
----------------------------- -
ses kaydetmek derken neyden bahsediyonuz bilmiyom ama ben bilgisayardan çıkan sesleri şu programla kaydediyorum harika kaydediyor. mikrofondan da kayıt alır. 128 - 256 kalite ayarlayabiliyonuz.
Super Mp3 Recorder: Professional mp3 recorder and sound editor.
-
home studio felan içinmi lazım ? onun içinse mixer-mic-ses kartı alcaksın :)
hee kayıt için adobe audition öneririm :)
-
Cok Saolun Arklar