Ses Ve Webcam Görüntü Aktarımı Yapabilen RAT Önerirmisiniz?
-
iyi akşamlar
uzaktaki bilgisayarın mikrofon ve kamera görüntüsünü kısmende olsa aktarabilen
eski veya yeni rat programı önerirmisiniz?
yakalnması yakalanmaması sorun değil eski yeni olması önemli değil yeterki çalışşsın
port açma derdi olmaması lazım
not: sadece ses yada görüntü aktarabilen farklı programlarda yazsanız olur
şimdiden teşekürler
-
port falan hatırlamıyorum ama cybergate rat dan çok iyi verim almıştım.
-
port illeki olacak
-
Port olmadan olmaz hocam
Önerebileceğim poison ivy , turkojan , Apocalypse , Bifrost vs
-
program önerileriniz için teşekür ederim yanlız
port açma olayına gelince kendi modemime mi port açmam gerekiyor sadece ?
neden port açıyorumki ?
kendi yaptığım serveri kend,i bilgisayarımda çalıştırdığımda port açmadan çalışıyordu ?
bu işin mantığı nedir acaba
teşekürler
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------program önerileriniz için teşekür ederim yanlız
port açma olayına gelince kendi modemime mi port açmam gerekiyor sadece ?
neden port açıyorumki ?
kendi yaptığım serveri kend,i bilgisayarımda çalıştırdığımda port açmadan çalışıyordu ?
bu işin mantığı nedir acaba
teşekürler
-----------------------------şimdiki şöyle sen mesela internetten ip ni sorguladığında o ip internete çıkış ipin pc ile alakası yok modem ile alakası var. yani o ipye bağlantı kurulmaya çalıştığında modeme bağlantı kurulmaya çalışılınıyor. port açma olayıda yönlendirme aslında belirlediğin portlardan gelen istekleri senin pc nin localipsine yönlendiriyor. kendi bilgisayarında denediğinde çalışır çünki internet ile alakalı bir durum olmuyor yani bağlantı dışarıdan gelmiyor.
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------zalimadam bunu yazdı:
şimdiki şöyle sen mesela internetten ip ni sorguladığında o ip internete çıkış ipin pc ile alakası yok modem ile alakası var. yani o ipye bağlantı kurulmaya çalıştığında modeme bağlantı kurulmaya çalışılınıyor. port açma olayıda yönlendirme aslında belirlediğin portlardan gelen istekleri senin pc nin localipsine yönlendiriyor. kendi bilgisayarında denediğinde çalışır çünki internet ile alakalı bir durum olmuyor yani bağlantı dışarıdan gelmiyor.
-----------------------------mantığı anladım hocam
birde işletim sisteminin açık yada kapalı portları oluyormuş bu olayın bilgisayardaki portlarla ilgisi varmı ?
modemde port açma olayı gelen bağlantıyı ilgisayara yönlendirme için kullanıyoruz
peki bilgisayarda yani işletim sisteminde olan port ne işe yarıyor ?
rat ile bir ilgisi varmı ?
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------mantığı anladım hocam
birde işletim sisteminin açık yada kapalı portları oluyormuş bu olayın bilgisayardaki portlarla ilgisi varmı ?
modemde port açma olayı gelen bağlantıyı ilgisayara yönlendirme için kullanıyoruz
peki bilgisayarda yani işletim sisteminde olan port ne işe yarıyor ?
rat ile bir ilgisi varmı ?
-----------------------------
bazı portlar sistem tarafından kullanılıyor windows güncellemesidir telnettir falan filan. o portları kullanan uygulama olduğu için o porttan iletişim kuramazsın. ama illa karşı tarafın bağlanmaya çalıştığı port sabit ise ve o port sende başka uygulama tarafından kullanılıyorsa bakarsın gereksiz bir servis ise sonlandırırsın o mümkün değilse modemden port yönlendirirken ayarı var. mesela modeme gelen 80. port isteğini senin pc nin 70. portuna yönlendirebilirsin
-
peki burda bahsi gecen prog hangisi yani hangi programi kullanmaliyiz bu laptopdaki kamera ve mic nasil gizlice kullanacagiz
-
http://www.dusukhizahayir.com/
Atın imzayı adamlar site yapmış, bişey olacağını sanmıyorum ama ben attım imzayı umut işte ;)
-
ayhun bunu yazdı:
-----------------------------
peki burda bahsi gecen prog hangisi yani hangi programi kullanmaliyiz bu laptopdaki kamera ve mic nasil gizlice kullanacagiz
-----------------------------knk turkojan kullanmıstım ben en son gayet iyi calısıyordu.Sen kendi bilgisayarında kullancaaksan keyloggerde olabilir.