Sesten Ses Ayırma ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bir ses dosyası var aslında şöyle diyeyim. bir kayıt ses var ama arkadan araba sesi ve uğultular var bunları nasıl ayırırız ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Karaoke programı kullanabilirsin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Sony sonic foundry sound force programının yapıyor olması lazım, herhalde bu programı bu sitede 30. tavsiyem...

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=58725&sayfa=1#541707

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    rene müzikten sesi ayırabilmemiz mümkün mü bahsettiğin bu programla.. hani diyelim bir şiir var ve arkada fon müziği var ve ben o fon müziğini kullanmak istiyorum.. böyle bişey yapabiliyorsak cok iyi olur. cünkü şiir dinletisine 1 hafta kaldı :/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Delegado_Zero bunu yazdı:
    -----------------------------
    rene müzikten sesi ayırabilmemiz mümkün mü bahsettiğin bu programla.. hani diyelim bir şiir var ve arkada fon müziği var ve ben o fon müziğini kullanmak istiyorum.. böyle bişey yapabiliyorsak cok iyi olur. cünkü şiir dinletisine 1 hafta kaldı :/

Lisedeki son senem aklıma geldi, bütün şiirlerin fon müziklerini ben ayarlamıştım, Edebiyatımın neden 5 geldiğini şimdi daha iyi anlıyorum :)

Gold wave kullanabilirsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Sony sonic foundry sound force programının yapıyor olması lazım, herhalde bu programı bu sitede 30. tavsiyem...

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=58725&sayfa=1#541707

evet baya oldu ama öncekilerde bakmıştım yapmıyomuş 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    gold wave denilen programı indirdim fakat bir türlü beceremedim.. eger sen kullandıysan bi zahmet ayrıntılı bir şekilde anlatım yapabilir misin(off resimli yapsan ne de güzel olurdu :) ) fon muzigi abim için lazım ya. ben liseyi bitireli uzun zaman oldu. abimin ögrencilerinden bir kacı şiir okuyacak dinletide.. ona lazım:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Delegado_Zero bunu yazdı:
    gold wave denilen programı indirdim fakat bir türlü beceremedim.. eger sen kullandıysan bi zahmet ayrıntılı bir şekilde anlatım yapabilir misin(off resimli yapsan ne de güzel olurdu :) ) fon muzigi abim için lazım ya. ben liseyi bitireli uzun zaman oldu. abimin ögrencilerinden bir kacı şiir okuyacak dinletide.. ona lazım:|

http://www.pcnet.com.tr/forum/windows-ipuclari/131820-sesleri-muzikten-ayirma-resimli-anlatim.html

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    rene abi aradım programı bulamadım yaaa. şimdi kayıtta ikinci adamın sesi geri de kalmış onu biraz ön plana almam lazım. yaa işin aslı şöyle bir ses kaydı var savcılığa vereceğiz. savcılık netlik istiyormuş. bunu ayarlamam lazım sabah vereceğim de.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    bu tip programlarla çok iyi kalıtede sonuc alamazsınız tamamen sorunsuz bir kesit almak istiyorsanız bu işlerın muhendıslerı var ses muhendisleri onlarla irtibata geçin

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Dostum cok kolay bir sekilde ayirabilirsin... Simdiye kadar kullandigim tum dj programlarinda "Vocal Remover" isimli bir plugin var... Muzikten vokali, vokalden muzigi ayirabiliyosun... Renenin tavsiye ettigi programi indir, ona da bu dedigim plugini bul... program zaten otomatik taniycak plugini...

Programi bulmak icin: www.c3k.net ten sadece rapidsahere dosyalarini arayarak bulabilrisin..

Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 4226 Toplam Mesaj: 17