Sesten Ses Ayırma ?
-
arkadaşlar bir ses dosyası var aslında şöyle diyeyim. bir kayıt ses var ama arkadan araba sesi ve uğultular var bunları nasıl ayırırız ?
-
Karaoke programı kullanabilirsin.
-
Sony sonic foundry sound force programının yapıyor olması lazım, herhalde bu programı bu sitede 30. tavsiyem...
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=58725&sayfa=1#541707
-
rene müzikten sesi ayırabilmemiz mümkün mü bahsettiğin bu programla.. hani diyelim bir şiir var ve arkada fon müziği var ve ben o fon müziğini kullanmak istiyorum.. böyle bişey yapabiliyorsak cok iyi olur. cünkü şiir dinletisine 1 hafta kaldı :/
-
Delegado_Zero bunu yazdı:
-----------------------------
rene müzikten sesi ayırabilmemiz mümkün mü bahsettiğin bu programla.. hani diyelim bir şiir var ve arkada fon müziği var ve ben o fon müziğini kullanmak istiyorum.. böyle bişey yapabiliyorsak cok iyi olur. cünkü şiir dinletisine 1 hafta kaldı :/
-----------------------------Lisedeki son senem aklıma geldi, bütün şiirlerin fon müziklerini ben ayarlamıştım, Edebiyatımın neden 5 geldiğini şimdi daha iyi anlıyorum :)
Gold wave kullanabilirsin.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Sony sonic foundry sound force programının yapıyor olması lazım, herhalde bu programı bu sitede 30. tavsiyem...
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=58725&sayfa=1#541707
-----------------------------evet baya oldu ama öncekilerde bakmıştım yapmıyomuş
-
gold wave denilen programı indirdim fakat bir türlü beceremedim.. eger sen kullandıysan bi zahmet ayrıntılı bir şekilde anlatım yapabilir misin(off resimli yapsan ne de güzel olurdu :) ) fon muzigi abim için lazım ya. ben liseyi bitireli uzun zaman oldu. abimin ögrencilerinden bir kacı şiir okuyacak dinletide.. ona lazım:|
-
Delegado_Zero bunu yazdı:
gold wave denilen programı indirdim fakat bir türlü beceremedim.. eger sen kullandıysan bi zahmet ayrıntılı bir şekilde anlatım yapabilir misin(off resimli yapsan ne de güzel olurdu :) ) fon muzigi abim için lazım ya. ben liseyi bitireli uzun zaman oldu. abimin ögrencilerinden bir kacı şiir okuyacak dinletide.. ona lazım:|
http://www.pcnet.com.tr/forum/windows-ipuclari/131820-sesleri-muzikten-ayirma-resimli-anlatim.html -
rene abi aradım programı bulamadım yaaa. şimdi kayıtta ikinci adamın sesi geri de kalmış onu biraz ön plana almam lazım. yaa işin aslı şöyle bir ses kaydı var savcılığa vereceğiz. savcılık netlik istiyormuş. bunu ayarlamam lazım sabah vereceğim de.
-
bu tip programlarla çok iyi kalıtede sonuc alamazsınız tamamen sorunsuz bir kesit almak istiyorsanız bu işlerın muhendıslerı var ses muhendisleri onlarla irtibata geçin
-
Dostum cok kolay bir sekilde ayirabilirsin... Simdiye kadar kullandigim tum dj programlarinda "Vocal Remover" isimli bir plugin var... Muzikten vokali, vokalden muzigi ayirabiliyosun... Renenin tavsiye ettigi programi indir, ona da bu dedigim plugini bul... program zaten otomatik taniycak plugini...
Programi bulmak icin: www.c3k.net ten sadece rapidsahere dosyalarini arayarak bulabilrisin..