Sevabına Logo Çalışması
-
İyi geceler müritler,
Sitenin ismi "İstanbul Hikayelerim" adresi de : http://www.istanbulhikayelerim.com
Zaten girince benim yaptığım logodan ne kadar başarısız bi iş çıkardığımı göreceksiniz.
Müsait olan varsa, renklerle uyumlu, sitedeki gibi "İstanbul Hikayelerim" yazan bir logo rica ediyorum sizden.
Şimdiden teşekkür ederim, kolay gelsin.
-
sen ilk önce temayı değiş
-
skonb bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------tema bence çok güzel, sadece Türkçe değil sıkıntı o. Hocam ben debelendim durdum yapan çıkmıyor ha ben yaparken yardım edenlerin hakkını da yiyemem. Şöyle yani, 50-100 liraya git yaptır adam akıllı birşey, r10 da ünlü bir eleman vardı ona yaptır yada tarikatta belli başlı grafikerler var zaten hayrına olmayacaksa upla konuyu pmler niagara olur. Ya da otur Adobe Illustrator başına kendin yap, buraya koy nasıl olmuş diye.
-
skonb bunu yazdı:
Neyi var temasinin ? Bence gayet amaca uygun guzel bir tema. Bu arada pmle tema ismini bekliyorum :) -
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------tema bence çok güzel, sadece Türkçe değil sıkıntı o. Hocam ben debelendim durdum yapan çıkmıyor ha ben yaparken yardım edenlerin hakkını da yiyemem. Şöyle yani, 50-100 liraya git yaptır adam akıllı birşey, r10 da ünlü bir eleman vardı ona yaptır yada tarikatta belli başlı grafikerler var zaten hayrına olmayacaksa upla konuyu pmler niagara olur. Ya da otur Adobe Illustrator başına kendin yap, buraya koy nasıl olmuş diye.
-----------------------------Hocam yapma 50-100 liraya logo mu yapılır, 50-100 liraya tema yaptırırım. :)
Kaldı ki ingilizce olmasında sıkıntı yok, değiştirilecek 10-12 tane kelime var "Posted" falan gibisinden o halledilir.
Müritlerin arasında yapan arkadaşlar var, ben şahsen daha önce baya iyi çalışmalar gördüğüm için açtım buraya konuyu zaten.
Ayrıca muhakkak biri çıkar yarın akşama kadar onu da biliyorum. :)
VideoJockey bunu yazdı:
Neyi var temasinin ? Bence gayet amaca uygun guzel bir tema. Bu arada pmle tema ismini bekliyorum :)
-----------------------------Attım hocam. :)
-
VideoJockey bunu yazdı:
Neyi var temasinin ? Bence gayet amaca uygun guzel bir tema. Bu arada pmle tema ismini bekliyorum :)
-----------------------------Attım hocam. :)
----------------------------bende bekliyorum pm hocam :)
-

şu adamıda kaldır oradan
birde css den
#logowrap { text-align: center; padding: 22px 0px 0px; }
#manlayer { position: absolute; top: -5px; right: 254px; background: url(images/man.png) no-repeat; width: 169px; height: 158px; }man layer olan kısmı sil hatta sayfadan div ide sil
bu satırıda böle yap
#logowrap { text-align: center; padding: 22px 0px 0px; opacity:0.7;}
-
daha iyisini bilmem ama logo istiyossan daha kötüsünü yapabilirim.up olsun müride
-
sitenin arkaplanındaki yere sana bir istanbul siluet'i koyarım en azından gerçekten anlamlı olur elimde çok iyi bir çizim mevcut zaten :) cuk oturur diye düşünüyorum, PM'le sürekli dürtersen beni yaparım yoksa unuturum valla :)
-
Cok iyi bir dusunce hocam. iyi isler ortaya cikacak gibi gorunuyor. Hayirli ugurlu olsun. Muridler pamuk eller klavyeye birileri yardimci olsun
-
skonb bunu yazdı:
-----------------------------+1