Sevgili Olmak Evlenmek
-
1 Amacım özgürce sex yapmak cinselliği bir onda bir bunda yaşamak değil. Yani mesele bu değil.
2 İzzmarit ablanın (: da dediğini resmen yıllardır duyuyorum sen aşık olmamışsın yahu kızlara bakıyorum hepsi aynı hangisine neden aşık olayım.
3 Oldum yada olduğumu sandım kız güzeldi benden hoşlanmıştı teklif ettim kabul edeceğide belliydi etti bir dönem takıldık sonra belli sebblerden ayrıldık. Bir şey hissediyorsun hissettim ok. Ama bu bana lazım bir his değildi. Olmasa ne olurdu yani ? Saçma sapan gezip tozmak belki bir kaç gün için iyiydi ama sonra bu süreklilik beni sıktı ve bence çok haklıyım.
4 "bir yuva kurmak sevdiceğinle yaşamak" demiş bir arkadaş, bir ömür boyu bunu yaşamak doğrusu buna alışmak zaten itiraz ettiğim.
5 Amacım yasal olmadan beraber yaşayalım değil; birileriyle illa uzun süre yaşamaya gerek duymadığım.
Yazılanlara genel yorumlarım bunlar açıkcası evet bunun için insanlar evleniyorlar ve haklılar diyebileceğim gerçekten gerekli bir sebeb göremedim.
-
konuyla alakası yok ama evlendikten sonra karısına telefon açıp : karıcım canım yalakalık yapan elemanları pataklamak erkekliği ayaklar altına alan tipleri bi güzel dövmek lazım. nişanlısına bile canım cicim meleğim bitanem senin için ölürüm filan ayağı çeken erkekler kendinize gelin lan. o kadınlar erkeklere istediğin bende benim dediklerimi yapmak zorundasın kuralı direttikleri için mi erkek arkadaşlarımız böyle pısırık oluyorlar ? ben evlensem bana öyle hatun bu akşam maç izlemeyeceksin erken eve geleceksin gibi emirler verecek ha yok öyle bi dünya :)))
-
Abicim 50 bin yıldır gelen evrime dayanarak ;
Erkekler çok eşlidir. Eninde sonunda kadından sıkılacaksınız ve aldatacaksınız. Erkeklerin büyük kısmı için geçerli. Yani sevgi olayını geçin, seks olayını geçin. Karın orda dururken başka kadınla sex yapmak isteyeceksiniz.
Öte yandan çocuk ? Evlendikten sonra 2 sene kadar uzak durmak istiyorum. Bakalım kız nedir ne değildir, anlaşabilecek miyiz ????
----
Hele hele imza, nikah, düğün gibi şeyler bana saçma ötesi geliyor. Yahu şu an nice insanlar (özellikle kadınlar) sırf imza olduğu için ahrap durumda biliyor musunuz ?
Eğer bağ olacaksa saygı bağı olacak. Sevgi olmasada olur ama saygı olmalı. Cinsel çekim olmalı. Yani , imza var diye bitecek evliliği zorla uzatmaya çalışarak hem kendini hem karşıdakini mahfeden kaç kişi var....
Birde babam bana ayrıldıktan sorna düzgünce bakmadığı için diyorum ki , eğer çocuk falan varsa ortada ; O ÇOCUĞA SİKE SİKE BAKACAKSINIZ. Erkek olabilirsiniz ama adam olun. annesini sevin, sevmeyin fark etmez. O çocuğa bakın. Sizin çocuğunuz. Saçma saçma şeyler yapmayın.
------------------
Evlenmek istemiyorum ; yani evet bir kadına hayatımı adayabilirim ama nikahtır, resmi işlemlerdir, düğündür istemiyorum. O kadın benle olduğunda benim sorumluluğum altındadır, çocuk olursa benim çocuğumdur ; bakmak zorundayım. Açıkçası kızlara karşı umudumu kestim. ÖYle bir şehirde yaşıyorum ki anlatamam....
Hayır bakire falan olsun istemiyordum zaten de , bakirelerin bile yediği bokları görünce ....
En iyisi yabancı kız almak. Gidip Rus , Bulgar falan alıcan. Diğerlerini bilmem de bu kızlar çok temiz kalpli, saftırlar. Bizimkiler çakal olmuş
-
yeterli düzeyde seks yaptıktan sonra, hayatta ki en büyük amaçlarınızdan biri seks olmadığında evlenmek normal birşey. Bende 35 40 yaşımda evlenmeyi, çocuk büyütmeyi, ama benim çocukken yapamadığım ne kadar şey varsa onları o çocuğa yaptırmayı istiyorum. Eğer fakirsem, fakiri bırak normal gelirli isem sittin sene evlenmem.
Ama bizim türkiye de insanlar biran önce seks yapabilmek için evleniyor. Evlenmeden seks yapabilenlerde o kadar çabuk evlenmiyor.
-
Tengri bunu yazdı
yeterli düzeyde seks yaptıktan sonra, hayatta ki en büyük amaçlarınızdan biri seks olmadığında evlenmek normal birşey. Bende 35 40 yaşımda evlenmeyi, çocuk büyütmeyi, ama benim çocukken yapamadığım ne kadar şey varsa onları o çocuğa yaptırmayı istiyorum. Eğer fakirsem, fakiri bırak normal gelirli isem sittin sene evlenmem.
Ama bizim türkiye de insanlar biran önce seks yapabilmek için evleniyor. Evlenmeden seks yapabilenlerde o kadar çabuk evlenmiyor.
el cevabül tahribatül nokta :)
-
O işler işte öyle olmuyor.
-
lan ben de istiyorum ama aşık olamıyorum hoşlandığım bi kızın ufak bi hareketinden soğuyorum hemen. yaş oldu 21 daha da zor olur heralde.
-
zeybekustasi bunu yazdı
Ergenlikten beri bu tür ilişkilerin çok gereksiz olduğuna düşünüyorum.
En son 2 yıl biriyle çıktım öncesindede 3 kişi vardı ve hep onların yanında bu saçma ilişkiyi düşünüp duruyordum.
Senin için ölüyorum
Seni seviyorum ömür boyu seveceğim
Sana aşığım gözüm hiç bir şey görmüyor...
...
:/
Bunlar çok saçma cümleler,
Ne yani bir ömürü seninle; senin ve benim kurallarımla; bulduğumuz ortak sınırlarda; sonuna kadar yaşamak çok saçma.
Ömür boyu özgür; istediğim gibi yaşamak; her gün farklı şeyler yapmak; yada aylak aylak yatmak; veya karşı cinsle sadece belli bir süre takılmak; varken neden her gün tek başına istediğin pozisyonda yatacağın yatağını biriyle paylaşasın.
Ben istemiyorum ve insanların bunu istemesi saçma geliyor. Sevgililerine vaad ettikleri gelecek; harcadıkları zaman; farklı şekillerde değerlendirilebilir gibi geliyor.
Şimdi diyeceksiniz bu tercih meselesi hayır %95 i belki fazlası evlenen br toplumumda herkes aynı şeyi tercih ediyor olamaz.
Sormak istiyorum; neden evlendiniz yada neden sevgilinizle hayatınızı kısıtlayan kurallar koyup -koymuyoruz biz anlayışlıyız demeyin her türlü anlaşmalar olsa bile evlenmek her durumda özgür olmaktan daha kısıtlı bir durum -bu şekile alışıp hayatınızı yaşıyorsunuz ?
Not1: Olayın cinsellik hariç düşünün.
Not2: Cinselliği dine göre yasallaştırmak için evlenmeyi lütfen yorumlarda yer vermeyin.
Not3: Çocuk meseleside saçma; soyumu devam ettirmek istemiyorum belki. Yani bunların dışında NEDENLER Neler ?
Şimdi gençsin burda sana ne söylesek boş gelecek..40 50 yıl sonra elden ayaktan kesildiğin zaman anlarsın bunu hemen sana burda çok yakın zamanda olan bir olayı anlatayım.
Rahmetli dedemin abisi (anne tarafından) yaşı 90'nı geçik. eşi ile köyde sağlıklı , mutlu yaşıyorlardı. Artvin gibi bi yerden bahsediyoruz. Kışın kar kıyamet , kar yağdığı zaman bi adam boyu kadar yağar bundan emin ol. Çocukları yok senin gibi düşünüp gerek duymamışlar veya türlü sebeplerden dolayı olmamış şimdi bunu bilemiyorum. Yaklaşık iki ay önce ninenin yeğeni istanbula getiriyor bakmak için.. (sözde çok severler halalarını biz davet ederdik gelsin bizdede kalsınlar diye izin vermeyen insanlardı biz bakacaz diye) sonra işte bigün birine kalmaya gidiyorlar.. ninenin miğdesi bulanıyor , başı ağırıyor falan tam derken kadın merdevinlerde bayılıp kalıyor. Bakırköy'e kaldırıyorlar hemen. işte testler filimler falan ninenin beyin kanaması geçirdiği ortaya çıkıyor , nine 1 aydır hastanede. beyindeki baloncuk patlamış diğerininde patlama ihtimali varmış (İkinciside patlarsa kadın ölecek) nine şimdi yatalak bugün taburcu olma ihtimali varmış sözde yeğeni annemi sürekli arıyormuş. Anne kadar emeği varda bakmıyor falan filanda işte konuşuyormuş annemin arkasından.Nine yatalak olunca anladı emeği yeğenliği.. Şimdide başlarından atmaya çalışıyorlar.Bi çocukları olsaymış fenamı olurmuş en azından elden ayaktan kesilince destek olup , bakardı. -
Sokaklar yaşayan cesetlerle dolu. Müptelalar, fahişeler ve evliler. Hepsi aynı bok. Bir kadını düzenli düzmek için atılan imzadan ibaret evlilik. Gerisi laf kalabalığı. Doğan piçlerin, piçliğini engellemenin tek resmi yolu. En büyük pezevenk devlettir. Her düğün salonunun girişinde vizite ücreti alır. Benim bir kadınım yok. Olmadı ve olamayacak. Çünkü hiç bir kadının erkeği olamayacak haldeyim...
http://www.tahribat.com/Forum-Dejavu-139968/1/dejavu/
-
HannibALgan bunu yazdı
Sokaklar yaşayan cesetlerle dolu. Müptelalar, fahişeler ve evliler. Hepsi aynı bok. Bir kadını düzenli düzmek için atılan imzadan ibaret evlilik. Gerisi laf kalabalığı. Doğan piçlerin, piçliğini engellemenin tek resmi yolu. En büyük pezevenk devlettir. Her düğün salonunun girişinde vizite ücreti alır. Benim bir kadınım yok. Olmadı ve olamayacak. Çünkü hiç bir kadının erkeği olamayacak haldeyim...
http://www.tahribat.com/Forum-Dejavu-139968/1/dejavu/
tam bir yil oldu sabir ediyorum sona geldim cok az kaldi..!ikimizden birisi bu hayatta bir pisliktir ya sen nefesimi kesiceksin ya ben fisini cekicem..!