Sevgililer Günü..
-
evet arkadasalr sevgılıler gunu yarın ve ben dusundumde kagıttan yada peceteden gül yapmaya karar verdımm ama nsl yapılacagını bır turlu bulamadımmm taslak seklınde olurr ayrıltılı bır vıdeo olurr bu konuda yardımcı olabılecek varmı arkadaslar ilginiz icin şimdiden cok teşekkurlerrr..
-
yokkki bi sevgilimiz düşnelim böyle şeyler :d
-
Bunlar da milaj kağıdından yaptığım güllerim.Çok önceden yapmıştım ama elim bir türlü güleri düzenlemeye değmedi.Bloğumu açmam baya işe yaradı yarım olan işlerimi bitiriyorum sayesinde
Yapılışına gelince,istediğimiz büyüklük ve şekilde gül yaprağı kalıbı çıkarıyoruz kartondan.Daha sonra bu kalıpları milaj kağıdına koyup çiziyoruz ve kesiyoruz.Her kestiğimiz yaprağı kumaş boyası ile boyuyoruz.İyice kurutuyoruz.Goncasını yapmak için ise tele pamuk sarıyoruz (büyüklüğü size kalmış)ve tele sardığımız pamuğu beyaz tutkala batırıp elips şeklinde bir gonca elde ediyoruz.Onuda kurumaya bırakıyoruz.Yaptığımız malzemeler kuruduktan sonra dizayn etmeye başlıyoruz yapraklara istediğimiz şekli verip tutkallı pamuktan yaptığımız goncaya silikon tabancası yardımı ile yapıştırıyoruz.Hepsi bu kadar...
-
kardess anlatımın ıcın cok saol gzlde olur ama ben bırtek dall dıyorum kagıttan 5dk yapılabılecek bırseyy :D ama emegin takdire deger
-
no woman no cry
-
origami turna kuşu yapabilirsin geleneğe göre 1000 adet turna kuşu origamisi yapıp dilek tutulduğunda,dileğin gerçekleşeceğine inanılır
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
origami turna kuşu yapabilirsin geleneğe göre 1000 adet turna kuşu origamisi yapıp dilek tutulduğunda,dileğin gerçekleşeceğine inanılır
-----------------------------değmez hocam yaw bi hatun için bin tane diil 1 tane bile yapmam
-
Sevgilisi olanın olmayanın,
Olup da yok gibi olanın,
Yok da var gibi olanın,
Olmayıp çok isteyenin,
Oluyo da noluyo diyenin,
Oldugu için çok mutlu olanın,
Olmadıgı için çok mutlu olanın,
Onsuz olamayanın,
Onunla hiç olamayanın,
Herseye ragmen yüreginde her daim aska yer olanınâ
Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun
-
Yine Yalnızlık :))
-
Nury bunu yazdı:
Erkeklerden başka sevgililer günümü kutlayan olmadı :|
ben sevigilimden(olmayan) başkasının s. gününü kutlamam hele bi erkeğin asla
arkadaşlarınla ilişkilerini bi gözden geçir istersen :p
-
Sevgilisiyle bugün buluşamayan tek kişi benim heralde.(Aynı şehirde olup).Batsın bu dünya :(